Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز اورژانس تهران از اندیشیدن راهکاری برای کاهش مدت زمان تحویل مصدومان و بیماران به بیمارستان های تهران خبر داد و گفت: در ناحیه شرق از پردیس تا میدان امام حسین(ع)، بیمارستانی نداریم که بتوانیم به آن بیمار اعزام کنیم.

دکتر یحیی صالح طبری در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، درباره مدت زمانی که آمبولانس‌های اورژانس تهران در بیمارستان‌ها برای تحویل بیماران معطل می‌شوند، اظهار کرد:‌ باید در تهران به خصوص در ناحیه شرق بیمارستان‌های دیگری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از پردیس تا میدان امام حسین(ع)، بیمارستانی نداریم که بتوانیم به آن بیمار اعزام کنیم. بر همین اساس بیماران و مصدومان آن محدوده یا باید به شهدای تجریش منتقل شوند یا باید به بیمارستان امام حسین و... منتقل شوند. یعنی در شرق تهران که منطقه وسیعی است بیمارستان کمی داریم. 

تفاهم نامه اورژانس با بیمارستان خانواده 

رئیس مرکز اورژانس تهران بیان کرد: در راستای حل این مشکل با بیمارستان خانواده تفاهم نامه همکاری امضاء کرده‌ایم تا بتوانیم بیمار را به آن‌ها تحویل دهیم و با قیمت بیمه محاسبه شود و این اقدام در حال ورود به چرخه کار است. 

صالح طبری اظهار کرد:‌ این‌ها تسکین‌های موقتی است و باید چاره دیگری را اندیشید. توقع ما این است که با بیمارستان‌ها تعامل بیشتری داشته باشیم و چرخه تحویل بیمار را سریع‌تر کنیم. در برخی موارد فضای اورژانس بیمارستان ها واقعا پر است اما باید طوری برنامه ریزی کنیم که مردم کمترین ضرر را ببینند. 

یک آمبولانس حدود سه ساعت در یک بیمارستان برای تحویل بیمار معطل می‌ماند

وی گفت: زمانی که یک آمبولانس حدود سه ساعت در یک بیمارستان برای تحویل بیمار معطل می‌ماند یعنی یک پایگاه سه ساعت بدون آمبولانس است و باید آمبولانس همجوار عملیات‌ آن پایگاه را پوشش دهد و به همین ترتیب آمبولانس‌های دیگر باید عملیات‌های حوزه یکدیگر را پوشش دهند. با توجه به شرایط ترافیکی، تهران شهری نیست که بتوانیم به سرعت آمبولانس را به پنج کیلومتر آن طرف تر اعزام کنیم. گاهی به دلیل ترافیک سنگین، پنج کیلومتر هم در تهران معادل ۴۰ کیلومتر در شهرهای دیگر است. بر همین اساس به نظر می‌رسد باید با تعامل دو طرفه از سوی بیمارستان و اورژانس پیش‌بیمارستانی اقدامات مؤثرتری انجام دهیم. 

بررسی علل معطلی آمبولانس‌های اورژانس در بیمارستان‌ 

صالح طبری اظهار کرد: قطعا معطل ماندن آمبولانس‌های اورژانس در تریاژ بیمارستان‌ها یک مشکل است که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود که گاهی بیمارستان هم مقصر نیست و شلوغی بیمارستان موجب می‌شود که با تأخیر بیمار تحویل گرفته شود. موارد باید بررسی شود و با دقت عمل شود. باید آمار زمان استقرار در بیمارستان به دست بیاید که مشخص شود چرا بیمار در یک بیمارستان با تاخیر تحویل گرفته می‌شود. پس از آن باید با بیمارستان ها نسبت به رفع مشکل اقدام کنیم و راهکار بیندیشیم. 

  

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اورژانس ، بیمارستان ، تریاژ بیمارستانی ، بیمارستان خانواده نیروی زمینی ارتش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اورژانس بیمارستان تریاژ بیمارستانی بیمارستان خانواده نیروی زمینی ارتش بیمارستان ها تحویل بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۶۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شد.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی ۳۸ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

دکتر خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال‌شرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیگر خبرها

  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • حس خوب حمایت
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • ۲ تصادف در زنجان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت
  • تصادف در جاده‌های زنجان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت
  • ۱۵ مصدوم در دو حادثه رانندگی در زنجان
  • نجات پسر ۶ ساله که دچار غرق شدگی شده بود
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها