Web Analytics Made Easy - Statcounter

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

عصر ایران؛ سمیه جاهد عطائیان _ طبق قانون جدید افزایش جمعیت، پیشنهاد و آموزش ضرورت انجام غربالگری برای تشخیص ناهنجاری های جنینی توسط ماما و پزشک ممنوع اعلام شده است.

به این معنا که اگر مادر از ضرورت انجام غربالگری جنینی آگاه بود، از پزشک متخصص درخواست می کند که این آزمایش را انجام دهد و قبل از آن کادر پزشک و ماما این اجازه و اختیار را ندارند تا در این زمینه آگاهی داده و نسخه ای بنویسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مادری هم در این زمینه اطلاعاتی نداشت، بدون انجام این غربالگری بارداری را سپری خواهد کرد.

با قانون ممنوعیت درخواست روش های مختلف غربالگری ناهنجاری جنینی در خط اول نظام سلامت پدر و مادر های زیادی برای انجام سونوگرافی مراجعه نخواهند کرد چرا که غربالگری قبل از زایمان از سبد بیمه خارج شده و بسیاری از خانواده ها توان مالی پرداخت هزینه های بالا مثل ویزیت یک پزشک متخصص را ندارند.

طبقاتی شدن این آزمایش ها آسیب جدی دیگری است که عدالت اجتماعی در نظام سلامت را زیر سوال خواهد برد. خانواده هایی که توان پرداخت هزینه آزمایش و پزشک متخصص را دارند، آزمایش غربالگری را انجام می دهند و قشر فقیر و ضعیف جامعه در مناطق کمتر برخوردار جامعه دستخوش چالش های فراوان خواهند شد.

در این گزارش تبعات این اقدام از سوی تعدادی از کارشناسان بررسی شده است.

 

پیشنهاد می‌کنیم این گزارش‌ها را هم ببینید

 

۱ مجلس و غربالگری در ایران؛ اگر همه کودکان ناقص هم بدنیا بیایند کمکی به رشد جوانی در ایران نمی‌کنند/ کمیسیون ویژه مجلس بدون تدبیر ویژه (فیلم)

 

۲ پزشکیان: با حذف غربالگری جنین، فقط فکر افزایش جمعیت هستند/ با افزایش تعداد معلولان، هزینه نگهداری آن‌ها چگونه تامین می‌شود؟

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بیماری تب مالت سویه‌های مختلفی دارد و بحث ریشه کنی آن امکان‌پذیر نیست.

وی بیان داشت: باید در این راستا پیشگیری و آگاهی‌رسانی انجام شود و مردم نیز همراه باشند

رجایی فر با بیان اینکه وقتی بیماری دام مثبت می‌شود، دامدار از انجام کشتار فرار می‌کند، گفت: درمان بیماری تب مالت زمانبر بوده و درمان طولانی مدت نیاز دارد، در برخی مواقع، بعد از شش ماه یا یک سال درمان، بیمار به ظاهر خوب می‌شود ولی بعد از یکسال دوباره علائم بیماری ظاهر می‌شود و این باعث تشخیص اشتباه پزشک می‌شود.

کد خبر 6092155

دیگر خبرها

  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی