Web Analytics Made Easy - Statcounter

تابستان نزدیک است و افزایش مداوم دما نه تنها برای ما، بلکه برای دستگاه‌های ما نیز ناخوشایند است. همانطور که گرد و غبار برای گجت‌های الکترونیکی مانند گوشی‌های هوشمند، لپ‌تاپ‌ها، ایرپاد‌ها و ... خوب نیست، گرما نیز باعث آسیب دستگاه می‌شود.

البته خبر خوب این است که می‌توان برای محافظت و خنک نگه داشتن دستگاه‌های مختلف از جمله گوشی هوشمندمان، اقداماتی را انجام داد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گجت‌های خود را از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید

قرار گرفتن طولانی مدت دستگاه‌ها در معرض نور خورشید بسیار خطرناک است و می‌تواند منجر به گرم شدن بیش از حد باتری و حتی گاهی اوقات آسیب به قسمت‌های داخلی آن‌ها شود. گرمای بیش از حد می‌تواند دمای گوشی را افزایش دهد و حتی برخی از سیم‌های داخلی را نیز ذوب کند.

از یک فن خنک کننده لپ تاپ استفاده کنید

در دنیای امروزی، لپ‌تاپ‌ها به یکی از اجزا ضروری برای انجام وظایف حرفه‌ای تبدیل شده‌اند و همچنین برای برخی نیاز‌های شخصی مانند سرگرمی و ارتباطات نیز مهم هستند.

یک پایه خنک کننده لپ تاپ می‌تواند به خنک نگه داشتن لپ تاپ شما در تابستان کمک کند، به خصوص زمانی که در خارج از منزل یا در محیط گرم باشید. به این ترتیب طول عمر دستگاه شما افزایش می‌یابد. فن‌های داخل پایه با هدایت هوا به سمت بالا به خنک شدن دستگاه کمک می‌کنند و لپ‌تاپ شما را در حین کار خنک نگه می‌دارد.

فضای تنفس برای هر وسیله‌ای مهم است

سعی کنید تلفن همراه را در جیب خود قرار ندهید. در کل سعی کنید تا جایی که ممکن است وسایل الکترونیکی خود را در فضایی نگه دارید که جریان هوا گردش داشته باشد، به ویژه اگر بیشتر وقت خود را در یک محیط مرطوب و گرم می‌گذرانید. می‌توانید تلفن همراه خود را از قاب آن خارج کرده و روی میز خود قرار دهید.

وسایل خود را در فضای باز شارژ نکنید

شما نباید دستگاه خود را در بیرون شارژ کنید. شارژ هر وسیله‌ای دمای آن را اندکی افزایش می‌دهد و اگر در خارج از منزل انجام شود، ممکن است گرمای محیط بر گرمای دستگاه افزوده شود و منجر به داغ شدن بیش از حد گوشی هوشمند یا هر دستگاه دیگری شود.

گوشی خود را در ماشین رها نکنید

گذاشتن موبایل در وسیله نقلیه ایده خوبی نیست. در طول تابستان، وسیله نقلیه شما می‌تواند به سرعت به یک محفظه گرم تبدیل شود، به‌ویژه اگر بیرون از پارکینگ زیر نور مستقیم خورشید پارک شده باشد. گرمای بیش از حد می‌تواند به ابزار شما آسیب برساند و گاهی اوقات باتری گوشی به همین دلیل حتی منفجر می‌شود.

وسایل خود را در فریزر قرار ندهید

در حالی که به نظر می‌رسد قرار دادن گوشی در یخچال یا فریزر برای کاهش فوری دما راه حل خوبی به نظر می‌رسد، اما در واقع اینطور نیست. با قرار دادن دستگاه در داخل یخچال فقط وضعیت را برای گجت خود بدتر می‌کنید. آب و رطوبت موجود در فریزر می‌تواند وارد تجهیزات شده و به اجزای آن آسیب برساند.

ابزار‌های خود را در مکانی خنک و سایه دار نگهداری کنید

اگر گجت‌های خود را در محیطی خنک یا دارای تهویه مطبوع قرار می‌دهید، در واقع بهترین کاری است که می‌توانید برای محافظت از آن انجام دهید. در غیر این صورت، مطمئن شوید که ابزار‌های خود را در محیطی خنک، سایه دار و مرتب و نمیز که در آن گرد و غبار و گرما وجود ندارد، نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید

هوش مصنوعی چگونه دنیای جدیدی را ایجاد می‌کند؟

گزارش از سید حسین موسوی

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوشی هوشمند ترفندهای جالب دستگاه ها بیش از حد لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است

به گزارش خبرآنلاین، روزبه کردونی رئیس سابق مرکز پژوهش های تامین اجتماعی با اشاره به اینکه مطابق گزارش مرکز پژوهش های مجلس در سالیان اخیر هم فقر در فقرا عمیق تر شده است و هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند و به عبارت دیگر طبقه متوسط فقیرتر شده است اظهار داشت: سرانه خط فقردر سه سال اخیر سه برابر شده است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی با اشاره به اینکه تهیه و محاسبه خط فقر و شاخص های رفاهی از ماموریت های وزرات رفاه است، اما با توجه به اینکه در دو سال اخیر هیچ گزارش رسمی از سوی این نهاد مسئول منتشر نشده است، اظهار داشت: باید از مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد که بار این مسئولیت را به عهده گرفته است و با انتشار گزارش های راهبردی امکان تحلیل و پایش وضعیت فقر در شرایط کنونی کشور را فراهم می کند.

این پژوهشگر حوزه رفاهی در ادامه اظهار داشت: مطابق گزارش های منتشر شده مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی سرانه خط فقر مطلق کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از سه برابر شده است و علی رغم آنکه گفته می شود کشور رشد اقتصادی را تجریه می کند، نه تنها از جمعیت زیر خط فقر کشور کم نشده است بلکه فقر در کشور پایدار شده است.

کردونی در ادامه گفت : دیگر شاخص های مربوط به فقر هم از بدتر شدن وضعیت حکایت دارد. برای نمونه شاخص شکاف فقر که نشان می دهد وضعیت فقرا تا چه اندازه وخیم است هم در این سه سال افزایش یافته است که بیانگر آن است که فقرا در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۰ شرایط معیشتی سخت تری را تجربه کرده اند.

این کارشناس رفاهی همچنین تاکید کرد : نکته دیگر آنکه در کنار افزایش فقر شاغلین که دیگر مطالعات رفاهی نیز بر آن اذعان دارد، مطالعات اخیر نشان می دهد سطح رفاه افراد غیر فقیر هم کاهش یافته است به عبارت دیگر احتمال ورود غیرفقرا به زیر خط فقر افزایش داشته و لذا ظرفیت تأمین منابع بودجه از جمعیت غیرفقرا هم کم شده است که این به معنای افت شدید رفاه طبقه متوسط است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه با توجه به عدم تدوین برنامه اقدام سیاست های کلی تامین اجتماعی که در سال ۱۴۰۱ توسط رهبری نظام ابلاغ و قرار بود ظرف شش ماه توسط دولت تدوین شود اما با گذشت بیش از دو سال هیچ خبری از آن نیست، گفت: وضعیت برنامه هفتم توسعه که کارشناسان آنرا ضعیف ترین و نارکارمدترین سند بالادستی در حوزه رفاه تحلیل می کنند و همچنین لایحه بودجه ۱۴۰۳ که آنهم فاقد ظرفیت های لازم برای مبارزه با فقر است، هیچ سیاست رفاهی و سیاست اجتماعی موثری در راستای مبارزه با فقر مشاهده نمی شود. وی اظهار امیدواری کرد که یک تحول عملی در عزم تصمیم گیران برای ارتقا وضعیت رفاهی بوجود آید.

٤٧٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900167

دیگر خبرها

  • اعلام ترکیب تیم فوتبال دختران ایران برابر قرقیزستان
  • آزمون و بووه؛ زوج خط حمله رُم برابر ناپولی
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود/ در برابر مخالفین با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • یک پیش بینی ترسناک از هوای تابستان امسال!
  • بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد