Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@19:34:10 GMT

ساخت دستگاه ایرانی پلاسمای سرد فشار اتمسفری برای درمان انواع زخم‌ها

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۷۲۳۴

ساخت دستگاه ایرانی پلاسمای سرد فشار اتمسفری برای درمان انواع زخم‌ها

‍‍‍‍‍‍

سارا فتح اله مدیر شرکت حوزه پلاسما هوپاد صنعت پلاسما در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا افزود: دستگاه پلاسمای سرد فشار اتمسفری برای درمان انواع زخم ها شامل زخم های دیابتی، مزمن و بستر است و در سال ۱۳۹۳ در کشور ثبت اختراع شده است. در طول این مدت یعنی هفت سال مراحل تحقیقات سلولی، حیوانی و بالینی این محصول انجام شده و تمام نتایج در ژورنال های نیچر چاپ شده و دو جایزه بین المللی گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در اسفند سال  ۹۹ بخش بالینی آن در پژوهشگاه علوم، غدد و متابولیسم طرح شده بود توانستیم تاییدیه بالینی آن را بگیریم و برای گرفتن مجوز از اداره کل تجهیزات پزشکی به دلیل این که نمونه خارجی ندارد، اقدام کنیم.

این فناور گفت: پلاسما یک علم شناخته شده است و دستگاه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی آن وجود دارد و در خارج از ایران هم شرکت هایی در این زمینه فعالیت می کنند. البته هنوز کسی موفق به دریافت مجوز بالینی نشده است که بخواهند وارد بازار کنند. ما بدلیل این که جلوتر از آنها هستیم و توانستیم مراحل بالینی آن را انجام دهیم.

فتح اله با بیان این که بدنبال تاییدیه استاندار هم هستیم، گفت:  این محصول وارد درخت واژه کالای اداره کل تجهیزات پزشکی شد و پروسه گرفتن مجوز هم در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل این که تاییدیه بالینی گرفتیم می توانیم این دستگاه را در کلینیک های خصوصی به فروش برسانیم.

 مدیر این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: شرکت در پارک و علم فناوری دانشگاه آزاد واحد قلهک مستقر است و از چند روز قبل هم مجوز و تاییدیه دانش بنیانی تولیدی نوع ۲ آن را گرفتیم که از سال ۹۷ ثبت شده است.

فتح اله درباره چالش‌های موجود برای فعالیت‌های دانش بنیان در کشور گفت: در حال حاضر مراحل تایید و ثبت محصولات و اختراعات شرکت‌های دانش بنیان نیازمند زمان است و بر اساس مقررات پیش نمی‌رود. این موضوع باعث دل سردی محققان و پژوهشگران از انجام فعالیت های تحقیقاتی شده است.

وی با انتقاد از نبود قوانین صریح برای تبدیل شرکت‌ها به یک شرکت دانش بنیان افزود: این شرکت جزو شرکت‌های پلتفرم بوده و در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دفتر دارد.

این پژوهشگر همچنین گفت: افرادی که مانند ما کار پژوهشی انجام دادیم و هنوز با دانشگاه در ارتباط هستیم، اساتید علاقمند هستند که ما را به صورت هیات علمی یا روش های دیگر جذب دانشگاه کنند اما این جذب با مسایل و مشکلاتی روبرو است در واقع خیلی کار راحتی نیست که دانشکده یا دانشگاه با درخواستی که اعلام می کند و فردی را تایید می کند این اتفاق بیفتد.

فتح اله افزود: افراد هیات علمی هیچ زمان بازنشسته نمی شوند که ظرفیتی برای افراد جوان تر خالی شود.

برچسب‌ها تسریع بهبود زخم دانشگاه آزاد اسلامی اختصاصی ایرنا بیمارستان فرهیختگان دیابت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسریع بهبود زخم دانشگاه آزاد اسلامی اختصاصی ایرنا تسریع بهبود زخم دانشگاه آزاد اسلامی اختصاصی ایرنا بیمارستان فرهیختگان دیابت دانش بنیان فتح اله شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد

نشست بررسی مسائل و مشکلات شهر صدرا به دستور دکتر ایمانیه استاندار فارس با ریاست دکتر شیبانی فرماندار شهرستان شیراز و با محوریت شرکت عمران شهر جدید صدرا در فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد.

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در این نشست گفت: شهر جدید صدرا هم اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که با اتمام ۲۰ هزار واحد نهصت ملی مسکن که در حال ساخت هست پیش بینی می‌شود جمعیت این شهر به افق چهارصد هزار نفر برسد.

پوربهی افزود: هر چند تلاش‌های جهادی فراوانی در یک و نیم سال گذشته برای حل مشکلات شهر صدرا شده، اما این شهر همچنان در بخش‌های مختلف شاهد چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای است که حل آنها مستلزم یک تلاش جهادی و هم افزایی همگانی است.

او ادامه داد: عمده مشکلات امروز شهر صدرا در بخش‌های درمان و بهداشت، آموزش و پرورش، ورزش است.

مدیر عامل شرکت عمران صدرا ادامه داد: هم اکنون ۲۲ هزار دانش آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که ۹ هزار نفر از این دانش آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند.

پوربهی بیان کرد: هر چند شرکت عمران صدرا در این سال‌ها در جهت توسعه فضا‌های آموزشی گام‌های موثری برداشته است به طوری که چندین مدرسه در حال ساخت را در برنامه داریم، اما همچنان این شهر با کمبود هفده مدرسه رو به رو است.

او افزود: عقب ماندگی‌هایی در شهر صدرا در حوزه درمان و بهداشت و ورزش هم وجود دارد که با برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان فارس بخش زیادی از آنها برطرف خواهد شد.

مدیر عامل شرکت عمران با بیان اینکه ۲۲ اداره در شهر صدرا مستقر هستند، افزود: این شرکت امادگی این را دارد برای استقرار ادارات دولتی و توسعه اماکن ورزشی، آموزشی، بهداشتی زمین و زیر ساخت‌های لازم را مهیا کند.

پوربهی گفت: در یک و نیم سال گذشته تلاش شده است با برنامه ریزی‌های مدون و دریافت برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت از ادارات مختلف در شهر صدرا گامی موثر در جهت برداشتن مشکلات برداریم، برنامه ریزی مدونی که برای نخستین بار در تاریخ شهر صدرا انجام شده‌است. 

مدیر عامل شرکت عمران صدرا به مشکلات جاده ۱۰ و نیم کیلومتری قره پیری اشاره کرد و افزود: کار اجرایی این جاده به عهده شرکت عمران صدرا است. حدود شش و نیم کیلومتر این جاده که در حریم شهر صدرا قرار دارد، اماده اسفالت است، اما مابقی که در حوزه شهر شیراز قرار دارد کار تملک آن که وظیفه شهرداری شیراز است، انجام نشده و مهمترین مانع پیشرفت این پروژه همین موضوع است، گویی اتمام این جاده که می‌تواند برای شهروندان شیرازی هم حائز اهمیت باشد در اولویت شهرداری شیراز قرار ندارد.

او ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات شهر صدرا بیش از ۸ همت اعتبار نیاز است که این مبلغ اعتبار ۳۶ سال شرکت عمران صدرا و شهرداری شهر صدرا است، اما اگر یک تلاش همگانی در سطح استان و شهر صدرا قرار انجام شود قطعا حل مشکلات در کمترین زمان ممکن شدنی است.

در این جلسه مصوب شد از سهم سه درصد که شهرداری به آموزش و پرورش استان واریز می‌کند این اعتبار مستقیما صرف ساخت و توسعه اماکن اموزشی شهر صدرا شود و در این حوزه تهاتر شود.

 همچنین قرار شد از ظرفیت خیرین و همایش خیرین که قرار است در ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ماه در شهر صدرا برگزار شود، در جهت حل مشکلات آموزشی شهر صدرا استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت