Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@11:03:49 GMT

نقش مهم شرکت های دانش بنیان در حل مشکلات گیلان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۷۵۳۵

نقش مهم شرکت های دانش بنیان در حل مشکلات گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عابدی محزون عصر جمعه در جمع خبرنگاران با تأکید بر لزوم وجود نگاه علمی به حوزه تولید، اظهار کرد: شرکت‌های دانش بنیان در توسعه استان گیلان نقش مهمی می‌توانند ایفا کنند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان، دانش محوری عمل می‌کنند، گفت: این شرکت‌ها با هدف تبدیل پایدار دانش به ثروت شکل گرفته و فعالیت‌های اقتصادی آنها مبتنی و همراه با فعالیت‌های تحقیق و توسعه در زمینه فناوری‌های نو و پیشرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مهندسین صنعت سپاه قدس گیلان با تاکید لزوم توجه به بسیج کردن تمامی امکانات به منظور رسیدن به اهدافی مشخص شده، بیان کرد: وظیفه بسیج در بسیج کردن است نه بسیج شدن، لذا باید امکانات در راستای دستیابی به اهدافی مشخص بسیج کرد.

عابدی محزون بسیج کردن منابع و امکانات استان، پای کار آوردن بخش‌های مختلف دولتی، حاکمیتی و خصوصی را اصل کار بسیج برشمرد و ادامه داد: حل نیازهای فناورانه باید به اولویت اصلی مسئولان تبدیل شود.

وی با بیان اینکه راهبرد اصلی برای تحقق اقتصاد دانش بنیان، بسیج ظرفیت‌های مالی و اعتباری در راستای پشتیبانی از شبکه مردمی نخبگانی با تمرکز بر مسائل و نیازهای فناورانه اولویت دار است، گفت: توجه به این حوزه سبب تجاری‌سازی و ایجاد ثروت و اشتغال در جامعه است.

عابدی محزون مشکل اصلی کشور را فقدان حلقه‌های میانجی دانست و افزود: مشکل فعلی کشور در امکانات، سرمایه و منابع نیست فقدان حلقه‌های میانجی مشکل اصلی است که بتواند از حضور این سرمایه‌ها تولید کار و خروجی مطلوب کند.

وی با اشاره به نقش مجموعه پیشگامان در تخصص اقتصاد دانش بنیان در استان گیلان، بیان کرد: مجموعه پیشگامان با استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، تسهیلاتی و اعتباری خود به دنبال بسیج کردن سایر ظرفیت‌های پشتیبانی و سرمایه‌گذاری در داخل به نفع پشتیبانی از پاسخ‌های فناورانه مبتنی بر حل مسائل اولویت‌دار استان است.

رئیس سازمان مهندسین صنعت سپاه قدس گیلان با اشاره به وجود سه محور در استان به منظور حل مشکلات، تصریح کرد: تعیین نظام مسائل اولویت دار، ایجاد شبکه پشتیبانی و سرمایه‌گذاری و همچنین راه اندازی شبکه نخبگانی است.

کد خبر 5494980

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان سپاه قدس گیلان بسیج بوشهر کرمانشاه گرد و غبار آلودگی هوا احتکار خطبه های نماز جمعه گرد و خاک آمار کرونا خراسان رضوی هدفمندی یارانه ها مشهد ویروس کرونا تعطیلی مدارس دانش بنیان بسیج کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد