Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران با هدف بهره‌گیری از دانش فنی مهندسان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برای استفاده در معادن زیمبابوه از بخش‌های مختلف این مجتمع بازدید کردند. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مس پرس، در جریان این بازدید نور موتیزوا، سفیر جمهوری زیمبابوه در ایران، هان. وی. کی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شامو، رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران، مجتبی رضاخواه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای گروه دوستی پارلمانی دو کشور حضور داشتند.
صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در حاشیه این بازدید گفت: گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران برای آگاهی از توانمندی‌ها و تکنولوژی‌های ایران و همچنین درراستای صادرات خدمات فنی و مهندسی کشورمان به زیمبابوه از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بازدید کردند.
رضاخواه به توسعه روابط دو کشور ایران و زیمبابوه در سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: با توجه به این‌که زیمبابوه صاحب تعداد زیادی معدن است، بازدید از معدن مس سرچشمه رفسنجان به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین معادن کشور و صاحب تکنولوژی پیشرفته در این زمینه در دستور کار قرار گرفت.
مسئول گروه دوستی پارلمانی ایران و زیمبابوه ادامه داد: زیمبابوه چهار دهه پیش به استعمار انگلیس پایان داد و به استقلال رسید. پس از خروج انگلستان از این کشور، معادن زیمبابوه رو به تعطیلی گذاشت و اکنون یکی از برنامه‌های دولت‌مردان و سیاست‌گذاران این کشور بازگشایی این معادن است. ازسوی دیگر ایران در زمینه معادن پتانسیل‌های بسیار خوبی دارد ازجمله در معدن مس سرچشمه رفسنجان که بیش از 40 سال از فعالیت آن می‌گذرد. این معدن در تمام این مدت در حال توسعه بوده است و طبیعتا مدیران و کارشناسان آن توانایی توسعه معادن زیمبابوه را دارند.
وی با اشاره به نام‌گذاری سال با عنوان «تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» ازسوی رهبر معظم انقلاب هم بیان کرد: مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیار خوبی را در زمینه نوآوری و فناوری آغاز کرده است و امیدواریم به‌زودی این تلاش‌ها به ثمر بنشیند. انجام فعالیت‌های دانش‌بنیان هزینه سرمایه‌گذاری و تولید را کاهش می‌دهد و در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی کشورمان، توجه به این نوع فعالیت‌ها یکی از نقاط مثبت است.

بهره‌گیری از تکنولوژی‌های معدنی ایرانی
رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران هم در این بازدید گفت: ما در زیمبابوه ذخایر غنی از مواد معدنی داریم که باید به بهره‌برداری برسند. حضور ما در جمهوری اسلامی ایران این فرصت را در اختیار ما قرار داد که بتوانیم شاهد فعالیت‌های معدنی در معدن مس سرچشمه باشیم. این دیدار ذهن ما را باز کرد و دانش ما را درباره این‌که ایرانی‌ها چگونه توانسته‌اند تکنولوژی‌های معدنی خود را گسترش دهند، افزایش داد.
شامو ادامه داد: امیدواریم بتوانیم تکنولوژی‌های معدنی ایران را در کشور خودمان مورد استفاده قرار دهیم. همچنین امیدواریم که سرمایه‌گذاران و صاحبان کسب‌وکار ایرانی نیز از فرصت سرمایه‌گذاری در زیمبابوه استفاده کنند.
وی با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران و جمهوری زیمبابوه مشترکات زیادی دارند، گفت: زیمبابوه در حال حاضر تحت تحریم‌های اقتصادی غیرقانونی ازسوی غرب و به‌ویژه ایالات متحده قرار گرفته است. به همین دلیل چنان‌چه بتوانیم تجربیاتمان را در شرایط سخت تحریم با یکدیگر به اشتراک بگذاریم، می‌توانیم بیش از پیش در پیشبرد توسعه موفق باشیم.
رئیس گروه دوستی پارلمانی زیمبابوه و ایران با اشاره به این‌که در جریان بازدید از ایران در شرایط سخت تحریم، بیان کرد: ایران تهدید تحریم‌های غیرقانونی را به یک فرصت تبدیل کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مس سرچشمه رفسنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۷۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود

به گزارش «نماینده»، هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست محمدمهدی زاهدی در پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس آسیایی برای قدس شرکت کرد. این کنفرانس با حضور ۸۰ هیات پارلمانی از قاره‌های مختلف در استانبول ترکیه در حال برگزاری است.

زاهدی ضمن تشریح مواضع اصولی و مستمر جمهوری اسلامی ایران در دفاع از آرمان فلسطین، در سخنانی ضمن اشاره به جنایات وحشیانه و غیر قابل تصور رژیم جنایتکار صهیونیستی علیه مردم غزه و فلسطین، مکانیسم‌های غیرعادلانه و تلاش‌های مزدورانه و ریاکارانه مدعیان حقوق بشر، دموکراسی و حامیان ارزش‌های بین‌المللی غرب را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

نماینده جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس با بیان اینکه این اقدامات دولت‌های غربی و در راس آن آمریکا، یک رسوایی بزرگ برای بنیان‌های فکری حقوق بشر ادعایی غرب و زوال سیاسی برای تمدن آن‌ها است، تصریح کرد: اکنون نقاب چنین تمدنی برداشته شده و چهره واقعی خود را عریان ساخت است. اقدامات سراسر دروغ آن‌ها، باعث موج بیداری مردم غرب شده که اکنون فلسفه وجودی تمدن غرب را با چالش جدی مواجه کرده است و مصداق آن را در خیابان‌های کشورهای اروپایی و دانشگاه‌های امریکا مشاهده می‌کنیم.

نایب رئیس کمیته فلسطین اتحادیه بین‌المجالس آسیایی با اعلام این که بایستی از کنش‌های گفتاری در مورد غزه عبور کرد، خواستار ایجاد جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی و اقدام عملی و واقعی جدی در حمایت از غزه و محاکمه سران جنایتکار صهیونیستی در دادگاه‌های بین المللی به شدیدترین وجه و توقف فعالیت‌ها و روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی و تعطیلی سفارتخانه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شد.

دیگر خبرها

  • (ویدیو) رئیسی: ما پای کار ایرانیم؛ کارگران ایران با روحیه جهادی پای کار ایران هستند
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول