Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- جلسه هماهنگی ستاد برداشت غلات وکلزای شهرستان با حضور معاون رئیس سازمان ومدیر جهادکشاورزی ،معاون فنی واجرایی،حراست، رئیس اداره غله ، تولیدات گیاهی ،پلیس پیشگیری نیروی انتظامی ،راهنمایی ورانندگی ،روسای ترویج وآموزش کشاورزی ومراکز،مسئولین واحد زراعت وحفظ نباتات ،نظام صنفی ونظام مهندسی با هدف برنامه ریزی وتسهیل در امر برداشت غلات توسط کمباین های بومی ومهاجردر سال زراعی 1401-1400   برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار آریا در نیشابور ،معاون رئیس سازمان ومدیر جهادکشاورزی در جلسه ستاد برداشت غلات وکلزای شهرستان نیشابور که با حضور مسئولین مدیریت ودستگاههای اجرایی شهرستان در مدیریت شهرستان برگزار شد با اشاره به اهمیت حفظ وحراست از محصول گندم وجو بعنوان محصول استراتژیک که جایگاه واهمیت بالایی در کشور دارد ،اظهار کرد: هرساله ستاد برداشت غلات با هدف تسهیل در امر برداشت توسط کمباین های مهاجر وبومی ،برنامه ریزی های لازم را با هماهنگی سایر دستگاههای اجرایی مرتبط دراین خصوص انجام می دهد تا کشاورزان دسترنج خود را با زحمت کمتر وبهترین شکل ممکن که ضایعات کمتری داشته باشد برداشت کنند.

محمد علی فرهمند راد در این نشست با برشمردن اهمیت ضدعفونی کمباین های مهاجربه جهت جلوگیری از انتقال بیماری‌های موجود در گندم  وانجام معاینه فنی آنها در بدو ورود  گفت: با توجه به رصد وضدعفونی کمباین های مهاجر در مبادی استان ،اخذ برچسب ضدعفونی کمباین جهت شروع به عملیات برداشت گندم وجو الزامی است.


وی یادآور شد: جهت سهولت در امر ضدعفونی ،کلینیک گیاهپزشکی تعین شده در شهرستان با حضور کارشناس متخصص نسبت به انجام این امر با محلول هیپو کلراید سدیم با غلظت های استاندارد وطبق دستورالعملهای ارسالی مبادرت خواهد نمود.


فرهمند راد یادآورشد:با توجه به سطح برداشت غلات که 9هزار و300 هکتار گندم و14 هزار هکتار جو می باشد امسال حدود 50  روز این عملیات بطول خواهد انجامید وامنیت تردد این کمباین ها  فقط با گواهینامه مجاز وعلائم هشداری به جهت کنترل روشنایی وسیله نقلیه وتعیین مسیر تردد ایمن ،فقط درطی روز ودر جاده های فرعی وغیر اصلی با پلیس راهور وپلیس راه هماهنگ گردیده است .


وی افزود : با اعلام نقشه راه ،ترددی ایمن را در سطح مزارع وراههای ارتباطی بوجود آید و از نظام صنفی کشاورزی شهرستان  درخواست شد که با اطلاع رسانی به کمباین داران مهاجر نسبت به تامین هد مخصوص برداشت محصول کلزابا اولویت اقدام نماید.
وی یادآور شد در شهرستان نیشابور 75 دستگاه کمباین عملیات برداشت گندم وجو وتریتیکاله را درسطح حدود 23 هزار هکتار از اراضی آبی این شهرستان انجام خواهند داد که از این تعداد حدود 30 دستگاه بومی و45 دستگاه مهاجر می باشند و 4 مرکز خرید وسیلو آماده خرید وذخیره سازی محصول گندم می باشند.


فرهمند راد درادامه نشست ، نرخهای ابلاغی توسط سازمان جهادکشاورزی را برای برداشت غلات در سال جاری عنوان نمود وگفت: اولویت تعیین نرخ بصورت توافقی بین کشاورز وکمباین دار است وکمباین دار الزام به صدور رسید برداشت برای کشاورز می باشد.


وی با تاکید برتلاش نیروهای آتش نشانی شهرستان در طی زمان برداشت اظهار داشت کشاورزان باید از مزارع خود تا پایان برداشت مراقبت کامل را داشته باشند تا دچار مشکل حریق نشوند.


معاون رئیس سازمان ومدیر جهادکشاورزی نیشابور ضمن تاکید جهت ثبت مشخصات کمباین ها در سامانه شرکت نفت از تامین سوخت کافی برای این ادوات خبر داد وگفت هماهنگی های لازم جهت تامین سوخت در نمایندگی فروش محصولات نفتی در سطح شهرستان در دوره 10 روزه میسر شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هماهنگی برداشت غلات درستاد برداشت نیشابور برداشت غلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امر تغذیه گیاهان و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات خاک و آب کشور گفت: اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها می‌تواند ما را در بحث تولید غلات به خوکفایی برساند، با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شوند کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

احمد اخیانی هشتم اردیبهشت‌ماه در «همایش جهش تولید در دیمزارها و گرامیداشت روز جهانی گندم و نان» در روستای امام قیس بروجن اظهار کرد: سال گذشته جشنواره جهش در دیمزارها در کشور و با هدف پر کردن بخشی از خلا موجود در تولید محصول گندم در دیمزارها برگزار شد، البته باید پتانسیل عملکرد گندم در دیمزارهای کشور حدود ۲.۵ تن در هکتار باشد اما میانگین عملکرد کشور در چند سال اخیر کمتر از یک تن بوده است.

وی افزود: به دلیل خلا عملکرد بسیار بالا و در راستای استفاده از آب سبز و تولید پایدار در دیمزارها این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام برگزار و موفقیت‌های بسیار خوب و کم نظیری را ایجاد کرد، به طوری که سال گذشته با اجرای این طرح در سطح نزدیک به چهار میلیون هکتار، شاهد افزایش حدودا ۴۰ درصدی تولید در مجموع محصولات مختلف همچون غلات، حبوبات و علوفه وحتی موجب توسعه گیاهان دارویی بودیم، البته این امر پایداری تولید در دیمزارها را به شدت تقویت کرد و کیفیت گندم تولیدی سال گذشته به نسبت سنوات ماقبل افزایش یافت.

اخیانی گفت: این طرح در اکثر دیمزارهای کشور در حال انجام و سال آینده سال پایانی فاز اول آن است، که نزردیک به ۲۵۰ هزار بهره‌بردار در این طرح مشارکت می‌کنند، طرحی که در ۵۰ سال اخیر بی نظیر بوده و در امر مشارکت و همکاری در بعد همگانی و مباحث فنی منحصر بفرد است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: پروژه‌های متعدد در راستای توسعه مکانیزاسیون، مباحث فنی و ... در این طرح در حال انجام است که قطعا با توجه به مشارکت و استقبال خوب بهره‌برداران ادامه می‌یابد و می‌تواند در بسیاری موارد مخصوصا تولید غلات ما را به خوکفایی برساند، البته تقریبا ۲۰ درصد از غلات از دیمزارها تولید می‌شده که با توسعه این طرح می‌توان امیدوار بود که قسمت مهمی از غلات در آینده در دیمزارها تولید شود و پایداری عملکرد بیشتری را نسبت به اراضی آبی که به شدت در حال تنش بوده داشته باشد، کما اینکه جهش تولید در دیمزارها می تواند به امنیت غذایی کشور کمک کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحویل گندم به مراکز سرپوشیده خوزستان با توجه با بارندگی‌ها
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش