Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: اجازه خروج کالاهای اساسی را از مرزهای کشور نخواهیم داد.

به گزارش قدس آنلاین، سردار احمد علی گودرزی در بازدید از هنگ مرزی شهرستان مریوان اظهار کرد: در سه چهار سال آینده یک پدیده خوشایند و مبارک در بحث ارتقای برجک‌ها، ایجاد پاسگاه‌ها، جاده‌ها و مقررهای مرزی رخ می‌دهد و با اعتباراتی که مصوب شده است انسداد کامل مرزها انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا با دولت، ستاد کل نیروهای مسلح و کمیسیون امنیت ملی مجلس جلساتی برگزار کرده‌ایم و وعده داده‌اند که پشتیبانی اساسی را از اجرای این طرح انجام دهند و خوشبختانه همه زیرساخت‌های لازم برای اجرای این طرح فراهم شده است.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه انسداد مرز نیازمند اعتبارات ویژه‌ای است، تصریح کرد: وزیر کشور در جلسه کار ویژه مرز اعتبار خوبی به دولت پیشنهاد داده است که بر این اساس سالانه هزار میلیارد یورو در اختیار مرزبانی قرار داده می‌شود تا انسداد کامل مرزها انجام شود.

گودرزی در مورد ارتقای معیشت مرزنشینان، گفت: در کشور سه میلیون نفر مرزنشین داریم که تحت حمایت مرزبانان هستند که کارهای آنها با مرزبانان لازم و ملزوم هم است و با تمام توان داریم تلاش می‌کنیم که مزایای مرز عاید خود مرزنشینان شود.

وی در مورد مهار قاچاق در مرزها، بیان کرد: در حوزه قاچاق مبارزه بی‌امانی را داریم انجام می‌دهیم و اجازه نخواهیم داد که کالاها و مایحتاج ضروری مردم مانند دام، مرغ، روغن و آرد از مرزها خارج شود و در واقع اینها خط قرمز هستند و با کسانی که اقدام به قاچاق این اقلام کند به شدت برخورد خواهیم کرد.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: هر زمانی که در بحث اقتصادی دولت این موضوع مطرح شود نماینده مورد نظر هم در آنجا است و بلافاصله دستورات ویژه‌ای به همه مرزبانان داده می‌شود و در این زمینه کشفیات بسیاری داشته‌ایم و به شدت از قاچاق جلوگیری شده است.

گودرزی در رابطه با امنیت در مرزهای کشور به ویژه مرزهای استان کردستان، گفت: امروز که در مسیر کرمانشاه به کردستان بودم در نقاط صفر مرزی خانواده‌هایی را دیدم که مشغول تفریح و گردش بودند و این نشان دهنده وجود امنیت در نقاط صفر مرزی است که توسط مرزبانان و مرزنشینان فراهم شده است.

وی ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس و حتی در چند سال گذشته ناامنی‌هایی در کشور به ویژه در نقاط مرزی بواسطه گروه‌های ضد انقلاب وجود داشت ولی امروز می‌بینیم که این ناامنی‌ها باقی نمانده و امنیت پایدار و توسعه یافته در تمام مرزهای کشور و در نقاط صفر مرزی با پشتیبانی مرزبانان عزیز فراهم شده است.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به ارتباط مرزنشینان و مرزبانان اشاره و تاکید کرد: افتخار مرزبانان این است که مورد حمایت مرزنشینان هستند هم در بحث طرح‌های مساوات و همدلی و هم در بحث مبارزه با ویروس کرونا که در ۲ سال گذشته کشور را درگیر کرده بود مرزبانان به مرزنشینان کمک کردند هم امنیت را ایجاد کردند و هم اینکه مسائل اجتماعی را در دستور کار خود قرار دادند.

گودرزی در مورد هوشمندسازی و پایش تصویری مرزها، گفت: یکی از اولویت‌های مهم فرمانده انتظامی کل کشور بحث هوشمندسازی است که مرزبانی کشور هم به تبع انتظامی باید به این سمت برود یعنی با ایجاد حس گرها، سیستم‌های نوین اپتیکی و الکترونیکی و پهپادی و با ایجاد برجک، پاسگاه و احداث جاده‌ها بتوانیم از مرزهای خودمان حراست کنیم و مرزها را پایش کنیم.

وی ادامه داد: مرز به مثابه قله شرف و عزت هر کشوری است و باید از آن حفاظت شود از معابر نفوذی که گاهاً قاچاقچیان و اشرار مسلح و افرادی که به صورت غیرمجاز از آن وارد می‌شوند باید حفاظت و جلوگیری شود و در این راستا طرح‌های خودمان را به مجلس، دولت، ستاد نیروهای مسلح و ستاد انتظامی کشور ارائه داده‌ایم.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تصریح: اخیراً در جلسه کار ویژه مرز، وزیر کشور دستور ویژه‌ای را برای انسداد مرزها خواسته است و به یاری خداوند متعال با اعتباراتی که در بحث الکترونیک و اپتیک اختصاص داده می‌شود در چند سال آینده این مهم محقق خواهد شد و شاهد یک اتفاق خوشایند در کشور خواهیم بود که همانا انسداد کامل مرزهای کشور است.

منبع: مهر

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خروج کالا فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مرزهای کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • مرزبانان کشور برای دفاع ازمرزها و انقلاب دراوج آمادگی قرار دارند
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت