Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه گزارش تحقیق و تفحص از شرکت‌های خودروسازی در حال نگارش متن نهایی است، گفت: در این گزارش آمده است قطعه‌سازان خود در شرکت‌های خودروسازی سهام‌دار هستند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز؛«مجتبی یوسفی» نماینده مردم اهواز و عضو هئیت رئیسه در مجلس شورای اسلامی پیرامون آخرین وضعیت تحقیق و تفحص از صنعت خودرو اظهار داشت: گزارش تحقیق و تفحص از شرکت‌های خودروسازی مراحل نهایی خود را طی می‌کند و متن نهایی آن در حال نگارش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پیش‌بینی می‌شود ظرف مدت یک ماه تا یک ماه و نیم دیگر این گزارش در صحن مجلس قرائت شود و علت تاخیر تا سقف یک ماه و نیم تعطیلی دو هفته‌ای جلسات مجلس از هفتم خرداد است.


عضو هیات رئیسه هیات تحقیق و تفحص از شرکت‌های خودروسازی با اشاره به جزئیات گزارش تحقیق و تفحص از شرکت‌های خودروسازی اظهار داشت: در این گزارش مواردی همچون انبار تعداد زیادی از خودروها، بحث نوبت‌دهی و ثبت‌نام‌ها و امثال آن اشاره شده است.


یوسفی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که در این گزارش به آن اشاره شده سهامداری قعطه‌سازان در شرکت‌های خودروسازی است که قطعه‌سازان عملا خود بر امورات شرکت‌های خودروسازی تسلط دارند.


وی افزود: سهامداری قطعه‌سازان در شرکت‌های خودروسازی باعث می‌شود تا نظارت بر کیفیت خودرو‌های تولیدی به درستی انجام نشود و ما شاهد تولید خودرو‌های با کیفیت پایین باشیم.


یوسفی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر تولید کنندگانی در حوزه قطعات خودرو در کشور داریم که قطعات مرغوبی را تولید می‌کنند، اما با وجود تولیدات با کیفیتی که دارند به خاطر این که رانت ندارند و نتوانستند ارتباطات خاص با برخی‌ها داشته باشند از تولیدات آن‌ها در صنعت خودروسازی کشور استفاده نمی‌شود.


عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: یکی از مسائلی که در این گزارش به آن اشاره شده، تولید خودرو‌هایی است که از ابتدا می‌دانستند که قطعاتش به صورت کامل تامین نشده است و همین مسأله باعث انبار خودرو‌های بسیار زیادی شده که نقص قطعه دارند.


یوسفی خاطرنشان کرد: در مورد ثبت‌نام و قرعه‌کشی به این شکل هم در گزارش نکاتی ذکر شده که نباید عرضه خودرو با این قیمت بالا و با این کیفیت پایین و آن هم به این سختی به مردم عرضه شود.


وی افزود: البته در کنار این موارد مسائلی همچون گرانی مواد اولیه، فولاد و افزایش حقوق نیرو‌ها نیز مزید بر علت شده تا قیمت خودرو افزایش پیدا کند.

 

منبع: خبرگزاری فارس

 

پایان پیام//

برچسب ها: ایران خودرو ، خودروسازان ، سایپا ، سهامداری ، وزارت صمت ، صنعت خودرو ، مجلس شورای اسلامی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RSJ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: ایران خودرو خودروسازان سایپا سهامداری وزارت صمت صنعت خودرو مجلس شورای اسلامی تحقیق و تفحص از شرکت های خودروسازی شرکت های خودروسازی قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!

تین نیوز

در پی بارندگی های اخیر در استان کرمان، مشکلاتی برای محصولات خودروسازان شهر بم پیش آمد و تعدادی از این محصولات در آب فرو رفت و همچنین آب بسیاری وارد کارخانه های آن ها شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هفته گذشته، بارندگی های شدیدی در استان کرمان رخ داد؛ این بارندگی های شدید با هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمان از حدود ١٠-١٢ روز گذشته آغاز شده بود و استاندار کرمان نیز در این رابطه اظهار کرده بود که بیش از ۶۰ میلی متر (دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته) بارش باران در این استان رخ داده است.

این بارندگی های شدید در شهر بم، کارخانه های خودروسازی مستقر در این استان و به ویژه گروه صنعتی مدیران خودرو را دچار مشکلاتی کرد.

طی روزهای اخیر ویدئوها و تصاویری از سالن مونتاژ برند فونیکس و پارکینگ محصولات مدیران خودرو منتشر شد که نشان می دهد که سیل در کارخانه مدیران خودرو، به بخش سالن مونتاژ خودروهای برند فونیکس آسیب زده و همچنین پارکینگ محصولات MVM  نیز در آب فرو رفته اند. 

آسیب وارده به این مجموعه صنعتی در استان کرمان (شهرستان بم) مشتریان این گروه خودروسازی را از بابت تأخیر در تحویل خودروها و آسیب های احتمالی وارده به محصولاتی که در آب فرو رفته یا آب وارد کارخانه شده است، نگران کرده است.

این موضوع به صورت اختصاصی و ویژه از گروه صنعتی مدیران خودرو مورد پیگیری قرار داده شد. 

شرح ماوقع آنچه که اتفاق افتاده و میزان آسیب سیل به این گروه خودروسازی وارد شده و در اختیار ایسنا قرار گرفت به شرح زیر است:

بارندگی ها و سرازیر شدن سیل در بخش های مختلف استان کرمان و شهرستان بم، منجر به اختلال در زندگی مردم و گرفتگی معابر شهری شده است؛ بخشی از این سیل نیز به یکی از بخش های تولیدی کارخانه مدیران خودرو وارد شده به قسمت هایی از این کارخانه آسیب وارد کرده است.

کدام خودروها توسط سیل در کارخانه آسیب دیده اند؟

تصویر منتشر شده از بم مربوط به محوطه خط تولید خودرو X۲۲ پرو دستی است. همانطور که در تصاویر هم مشخص بود، تنها بدنه خودروها در محوطه یکی از خطوط تولید ام وی ام قرار داشت.

در پی این موضوع، تیم کارخانه مدیران خودرو از همان ساعات اولیه پس از وقوع سیل، آب و گِل را از محوطه خارج کرده و بدنه خودروهای X۲۲ پرو که در محوطه قرار داشته است را به مکانی دیگر منتقل کرده اند.

در خصوص آسیب های کیفی احتمالی به محصولات و استفاده از بدنه خودروهایی که در سیل حضور داشته اند، برای تولید محصولات جدید، این گروه صنعتی، ضمن تاکید براینکه  کیفیت محصولات عرضه شده به بازار خط قرمز واحد کنترل کیفیت ام وی ام است؛  اطمینان خاطر داده که  در صورت وجود مشکل در هر کدام از بدنه ها، آن مورد از خط تولید خارج خواهد شد.  البته بدیهی است تعدادی از این قطعات آسیب جدی ندیده و پس از بررسی مجدد واحد کنترل کیفیت، وارد خط تولید می شوند.

گروه صنعتی مدیران خودرو در رابطه با بررسی بدنه خودروهای آسیب دیده در سیل توسط واحد کنترل کیفیت این شرکت، اعلام کرده که تمامی استانداردهای رعایت شده برای تولید خودروهای جدید در خصوص بدنه خودروهایی که در حادثه سیل قرار داشتند، رعایت خواهد شد؛  اگر این بدنه ها از نظر استحکام، ساختار یا رنگ دچار مشکل شده باشند، قطعا از خط تولید خارج می شوند.

مدیران خودرو در رابطه با احتمال تاخیر در تحویل خودروهای فروخته شده نیز به خریداران اطمینان می دهد که مشکل حادی در خط تولید برند ام وی ام رخ نداده و پس از گذشت ۲۴ ساعت، تمامی شرایط به حالت عادی بازگشته است؛ فلذا تمام تلاش شرکت بر این است که تاخیری در تحویل خودروی مشتریان ایجاد نشود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • خودروهای غرق شده در پارکینگ کارخانه خودروسازی در بم | ویدئو