Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@14:39:50 GMT

ریزش‌های بورس ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۲۲۲۷

ریزش‌های بورس ادامه دارد

در بازار امروز شاهد ریزش بزرگان بازار بودیم، نمادهای شاخص‌ساز روند نزولی در پیش گرفتند اما در دقایق پایانی وضعیت آنها کمی بهبود پیدا کرد، شاخص کل نزدیک به یک درصد و شاخص هم وزن نیم درصد افت را تجربه کردند، رشد قیمت دلار به محدوده ۳۰ هزار ۵۰۰ تومان نیز کمک چندانی به روند بازار نکرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، گروه پالایشی که در روز چهارشنبه هفته گذشته همگی روند منفی به خود گرفته بودند امروز کمی متعادل‌تر شدند، اما گروه شیمیایی در بازار همچنان پر عرضه بود، گروه خودرویی، فلزی و سرمایه گذاری نیز روند مناسبی را نداشتند و پر عرضه بودند از طرف دیگر تقاضا برای صندوق‌های درآمد ثابت بیشتر شد و از جمله نمادهای پر تراکنش بازار بودند، دو صندوق پالایش و دارا یکم نیز روند مناسبی را نداشتند، صندوق پالایش با داشتن ارزش ۱۲ هزار تومانی در قیمت هفت هزار ۹۴۰ تومان و دارا یکم نیز در قیمت ۱۱ هزار ۹۱۰ تومان معامله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین نمادهای تأثیرگذار منفی در بازار بورس امروز به ترتیب پارس، کچاد، فولاد، نوری، شستا، تاپیکو و کگل بودند.

بورس اوراق بهادار تهران

شاخص کل بازار بورس تهران با کاهش ۱۵ هزار ۲۸۶ واحدی به سطح یک میلیون ۵۷۹ هزار ۶۹۱ واحد رسید، شاخص کل هم وزن با رشد کاهش دو هزار ۴۴۳ واحدی در سطح ۴۴۰ هزار ۱۸۰ واحد قرار گرفت، شاخص کل بازار افت ۰.۹۶ درصد و شاخص هم‎وزن افت ۰.۵۵ درصد را تجربه کردند.

تعداد نمادهای مثبت بازار بورس: ۱۳۰

تعداد نمادهای منفی بازار بورس: ۲۳۳

فرابورس ایران

شاخص کل فرابورس با افت ۱۰۴ واحدی به سطح ۲۱ هزار ۵۳۹ واحد رسید و نسبت به روز گذشته افت ۰.۴۸ درصد تجربه کرد.

تعداد نمادهای مثبت بازار فرابورس: ۱۱۵

تعداد نمادهای منفی بازار فرابورس: ۱۵۶

ارزش و حجم معاملات

ارزش معاملات: بازار بورس و فرابورس به ترتیب ۶۲ هزار ۸۰۴ و ۴۰ هزار ۴۴۴ میلیارد ریال بود.

حجم معاملات: بازار بورس و فرابورس به ترتیب نه میلیارد ۹۲ و سه میلیارد ۱۸۹ میلیون برگه سهم بود.

بیشترین ارزش معامله

۱. کمند

۲. شپنا

۳. پالایش

۴. خگستر

۵. وبملت

بیشترین حجم معامله

۱. خگستر

۲. شستا

۳. وتجارت

۴. خساپا

۵. فاذر

بیشترین افزایش قیمت

۱. غشاذر

۲. فنوال

۳. ولملت

۴. خچرخش

۵. سابیک

بیشترین کاهش قیمت

۱. بوعلی

۲. سیمرغ

۳. شخارک

۴. پاسا

۵. غپاک

وضعیت تکنیکالی شاخص کل

حمایت: محدوده یک میلیون ۵۸۰ هزار واحد

مقاومت: یک میلیون ۶۰۰ هزار واحد و یک میلیون ۶۵۰ هزار واحد

پیش بینی: در صورتی که فردا نیز روند نزولی باشد احتمال اصلاح قیمت تا محدوده یک میلیون ۵۰۰ هزار واحد وجود دارد.

مهم ترین‌های بازار

سآبیک، عملیات بازارگردانی بر تازه وارد بورس تهران

مدیر عملیات بازار نقد شرکت بورس اوراق بهادار تهران با انتشار اطلاعیه‌ای از بازارگردانی بر نماد معاملاتی شرکت سیمان آبیک به مدت ۱۲ ماه از تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ خبر داد. براساس این اطلاعیه، دامنه مظنه سه درصد و بازارگردان این نماد، صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی صبا گستر نفت و گاز تأمین و کارگزار بازارگردان، شرکت کارگزاری صباتامین اعلام شده است.

تداوم عرضه‌های اولیه در بورس با توجه به شرایط بازار

محمود گودرزی؛ مدیرعامل بورس تهران گفت: مکاتباتی با سازمان بورس داشته‌ایم که در هفته‌های آینده متناسب با شرایط بازار عرضه‌ها عرضه اولیه را انجام خواهیم داد. برای عرضه اولیه شرکت‌ها در بخش عملیات بازار اطلاع رسانی خواهیم کرد تا در زمان مشخص، اطلاعات آن‌ها نیز منتشر شود.

قرن نسبت به بقیه شوینده‌ها بهتر بوده

پدیده شیمی قرن در عملکرد ۱۲ ماهه توانسته است به ازای هر سهم ۲۷۵ تومان محقق کند. سهم در سه فصل ابتدایی به ترتیب ۱۱، ۱۲۸ و -۱۶ تومان به ازای هر سهم محقق کرده بود و در فصل چهارم هم توانسته است در یک عملکرد خوب و به کمک سود زیرمجموعه ۱۵۲ تومان به ازای هر سهم گزارش کند.

این شرکت در سه فصل ابتدایی فروش‌های ۳۴۳، ۶۹۴ و ۵۴۲ میلیارد تومانی داشته است و فصل چهارم هم فروشی برابر ۷۲۶ میلیارد دارد. فروش سال ۱۴۰۰ رشد ۲۸ درصد نسبت به سال مالی قبل از آن دارد.

در سال مالی ۹۹ حاشیه سود قرن برابر ۳۰ درصد بوده که در سال ۱۴۰۰ حاشیه سود به ۲۳ درصد رسیده است. در فصل چهارم هم حاشیه سود برابر ۲۳ درصد است. این شوینده در ۶ ماهه سود عملیاتی ۱۵۹ میلیارد تومانی را گزارش کرد که در شش ماهه دوم با رشد ۲ درصد به ۱۶۱ میلیارد رسیده است. سود عملیاتی در سال مالی ۹۹ برابر ۴۱۹ میلیارد بوده است.

فسرب هم در ۱۲ ماهه ۱۰ تومان با سرمایه جدید سود دارد

ملی سرب‌وروی ایران در عملکرد ۱۲ ماهه توانسته است به ازای هر سهم ۱۰ تومان محقق کند. سهم در سه فصل ابتدایی به ترتیب چهار، یک و دو تومان به ازای هر سهم محقق کرده بود و در فصل چهارم هم توانسته است در یک عملکرد خطی چهار تومان به ازای هر سهم گزارش کند. این شرکت در سه فصل ابتدایی فروش‌های ۱۶۵، ۱۲۳ و ۱۸۸ میلیارد تومانی داشته است و فصل چهارم هم فروشی برابر ۱۴۶ میلیارد دارد. فروش سال ۱۴۰۰ رشد ۲۷ درصد نسبت به سال مالی قبل از آن دارد.

در سال مالی ۹۹ حاشیه سود فسرب برابر ۳۸ درصد بوده که در سال ۱۴۰۰ حاشیه سود به ۲۰ درصد رسیده است. در فصل چهارم هم حاشیه سود برابر ۱۸ درصد است. این تولید کننده شمش سرب و روی در شش ماهه سود عملیاتی ۵۶ میلیارد تومانی را گزارش کرد که در شش ماهه دوم با رشد ۱۴ درصد به ۶۵ میلیارد رسیده است. سود عملیاتی در سال مالی ۹۹ برابر ۱۶۲ میلیارد بوده است.

دفرا خطی و خوب پیش رفته

فرآورده‌های تزریقی ایران در عملکرد ۱۲ ماهه توانسته است به ازای هر سهم ۲۲۶ تومان محقق کند. سهم در سه فصل ابتدایی به ترتیب ۳۸، ۴۵ و ۵۹ تومان به ازای هر سهم محقق کرده بود و در فصل چهارم هم توانسته است در یک عملکرد عالی ۸۴ تومان به ازای هر سهم گزارش کند. این شرکت در سه فصل ابتدایی فروش‌های ۱۰۵، ۱۲۷ و ۱۴۵ میلیارد تومانی داشته است و فصل چهارم هم فروشی برابر ۱۵۰ میلیارد دارد. فروش سال ۱۴۰۰ رشد ۹۰ درصد نسبت به سال مالی قبل از آن دارد. در سال مالی ۹۹ حاشیه سود دفرا برابر ۷۰ درصد بوده که در سال ۱۴۰۰ حاشیه سود به ۶۹ درصد رسیده است. در فصل چهارم هم حاشیه سود برابر ۶۹ درصد است. این تولید کننده سرم در ۶ ماهه سود عملیاتی ۱۵۱ میلیارد تومانی را گزارش کرد که در شش ماهه دوم با رشد ۳۴ درصد به ۲۰۳ میلیارد رسیده است. سود عملیاتی در سال مالی ۹۹ برابر ۱۸۷ میلیارد بوده است.

نفت

قیمت نفت در هفته‌های اخیر یک روند خنثی در محدوده ۱۰۰ تا ۱۱۴ دلار داشته است. نگرانی از رشد اقتصاد جهانی، قرنطینه‌های چین و ترس از رکود اقتصادی، چشم‌انداز بازار نفت را تحت تأثیر قرار داده است. در کنار این عوامل که افت قیمت نفت را به همراه داشته‌اند، با توجه به کمبود عرضه (در کنار کمبود ظرفیت) و موجودی‌های پایین، همچنان مسائل بنیادی که از قیمت صعودی نفت حمایت می‌کنند سنگینی می‌کنند. نشست اوپک پلاس نیز نشان می‌دهد که تمایلی به کمک برای عرضه بیشتر ندارد.

ذخایر نفت خام ۳.۴ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده و به ۴۲۰.۸ میلیون بشکه رسیده است. ذخایر نفت آمریکا حدود ۱۴ درصد زیر متوسط پنج سال اخیر قرار دارد. ذخایر بنزین نیز در هفته گذشته ۴.۸ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده و حدود هشت درصد زیر متوسط پنج سال اخیر قرار دارد. جمع موجودی مخازن نفت و فرآورده‌های نفتی نشان از تداوم پرشتاب و فاصله‌گیری از متوسط پنج ساله است که می‌تواند عامل فشار بر عرضه و رشد آتی قیمت‌ها باشد. واردات نفت خام در هفته گذشته به طور متوسط ۶.۶ میلیون بشکه بوده که نسبت به هفته ماقبل ۲۹۹ هزار بشکه افزایش داشته است. در طول ۴ هفته گذشته واردات نفت خام حدود ۶.۳ میلیون بشکه که ۴.۷ درصد از متوسط مدت زمان مشابه سال گذشته بالاتر بوده است.

نقشه بازار

کد خبر 576661

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شاخص بورس امروز پیش بینی بورس امروز نقشه بازار بورس امروز علت افت بازار بورس امروز بازار بورس امروز چگونه است اخبار بورس امروز تحلیل بورس امروز وضعیت بورس امروز چگونه بود نمودار شاخص بورس امروز وضعیت بورس امروز بورس امروز چگونه بود وضعیت شاخص بورس امروز بورس امروز چگونه است شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تومان به ازای هر سهم سه فصل ابتدایی میلیارد تومانی فصل چهارم هم تعداد نمادهای سال مالی ۹۹ سود عملیاتی میلیون بشکه هفته گذشته بازار بورس شش ماهه حاشیه سود یک میلیون هزار واحد سال ۱۴۰۰ ۱۲ ماهه شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو

بازار خودرو طی یک هفته گذشته همزمان با کاهش قیمت دلار، در مسیر ریزشی حرکت کرد.

به گزارش مشرق، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، طی یک هفته گذشته پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با کاهش ۴ میلیون تومانی با قیمت ۳۴۶ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز با کاهش یک میلیون تومانی به قیمت ۳۲۲ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در حدود ۵ میلیون تومان ارزان شد و ۶۷۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۱۵ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۴۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان به فروش رفت.

پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۸ میلیون تومانی، ۷۲۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان افزایش یافت و ۸۴۵ میلیون تومان شد. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به قیمت ۹۹۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ در حدود ۱۵ میلیون تومان ارزان شده و ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، در حدود ۳۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان گران شده و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۵ میلیون تومانی در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۵۵ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو