Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا ایزدی روز شنبه در بازدید از صنایع مستقر  در شهرستان‌ فیروزآباد اظهار کرد: کربنات سدیم کاوه به عنوان بزرگترین واحد تولید کربنات سدیم خاورمیانه و سیمان فیروزآباد از جمله صنایع مادر است که فعالیت آنها گامی بزرگ در مسیر خودکفایی، توسعه صادرات و تحول اقتصادی است و موجب ایجاد اشتغال در منطقه برای افراد محلی و بومی و فراهم شدن زمینه توسعه اقتصادی استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایزدی با بیان اینکه کارخانجات سیمان ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال  پایدار در استان است گفت: سیمان فارس نو با میزان ظرفیت تولید سالیانه یک میلیون تن انواع سیمان جهت بازارهای داخلی و خارجی  اشتغال تعداد ۳۵۰ نفری را ایجاد کرده است.

 وی در خصوص واحد تولید کربنات سدیم بیان کرد: این مجتمع  با ظرفیت تولید سالیانه ۶۰۰ هزار تن کربنات سدیم از واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی است که با اجرای طرح توسعه و طرح دوم این شرکت به میزان ۳میلیون تُن افزایش می یابد.

ایزدی عنوان کرد: اشتغالزایی مستقیم این مجتمع صنعتی یک هزار و ۲۰۰ نفر است که با اجرای کامل طرح‌ها به تعداد ۳ هزار نفر اشتغال افزایش می یابد.

وی یادآور شد: کربنات سدیم فیروزآباد با هدف فرآوری مواد معدنی و جلوگیری از خام‌فروشی و صادرات محصولات معدنی به بازارهای جهانی، تبدیل آن به فرآورده‌هایی با ارزش افزوده بالاتر فعالیت می کند.

ایزدی بیان داشت: بیش از ۸ معدن سنگ آهک و سنگ نمک در کنار این شرکت راه اندازی شده که مواد اولیه به کارخانه منتقل می شود و این باعث شده از خام فروشی مواد معدنی جلوگیری شود و صنایع معدنی را در استان ایجاد کند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان فارس ادامه داد: تولیدات این شرکت در صنایع پایین دستی مثل شیشه و بلور، بی‌کربنات سدیم، سیلیکات، تریپل فسفات، صنایع شوینده و پاک کننده، صنایع نساجی و دباغی، صنایع غذایی، صنایع کاغذ و صنایع شیمیایی تصفیه آب و پتروشیمی‌ها استفاده می شود و در پایین دست این کارخانه شاهد ایجاد کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی کوچک و بزرگی خواهیم بود که از محصولات این واحد به عنوان مواد اولیه کارخانه خود استفاده خواهند کرد.

وی به صادرات محور بودن این مجتمع بزرگ اشاره کرد و گفت: افزون بر تأمین نیاز داخل تولیدات کربنات سدیم، کشورهایی همچون عراق، ترکیه، هند، کره جنوبی، اندونزی، بنگلادش، اوکراین، یونان، امارات و ارمنستان از مقاصد صادراتی محصولات این کارخانه هستند که ارزآوری قابل توجهی برای کشور به سبب صادرات محصولات دارند.

ایزدی اعلام کرد: در سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال‌آفرین» ابلاغی مقام معظم رهبری بازدید از واحدهای تولیدی توسط مقامات عالی استان در تعامل و همکاری دستگاه‌های مختلف جهت تأمین مطالبات این واحدهاست که با طراحی برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت نسبت به رفع مشکلات و کاهش دغدغه‌ آنها قدم‌های مؤثری برداشته می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اظهار کرد: در بازدیدهای دوره ای با توجه به موضوع اشتغالزایی و حل مشکلات واحدهای تولیدی حضور مدیران در واحدهای صنعتی می تواند زمینه آشنایی آنها با مشکلات را فراهم کرده و برای حل آنها تصمیم لازم گرفته شود.

 در این سفر که با حضور استاندار فارس و با هدف حل و رفع موانع شرکت‌های صنعتی میمند و فیروزآباد صورت گرفت مقرر شد؛ میزان آب مورد نیاز مجتمع صنعتی کربنات سدیم توسط شرکت آب منطقه ای فارس، همچنین برق مورد نیاز طرحهای توسعه این شرکت و  همچنین میزان نیاز و مشکلات تأمین برق سیمان فارس نو هم توسط شرکت برق منطقه‌ای استان مورد بررسی قرار بگیرد.

شهرستان فیروزآباد در فاصله ۱۱۱ کیلومتری شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها شیراز صمت فیروزآباد بازدید فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز صمت فیروزآباد شیراز صمت فیروزآباد بازدید فارس کربنات سدیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، فاطمه محمدبیگی ضمن تبریک روز جهانی ماما به فعالان این عرصه، اظهار داشت: مامایی یکی از مشاغل ارزنده در جهان هستی است، رشته مامایی به دلیل اینکه سلامت مادر و کودک را به ارمغان می‌آورد بسیار ارزشمند است، ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولا به واسطه این گروه حساس رشته پزشکی انجام می‌پذیرد. نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش جمعیت ایران در سال‌های آینده، افزود: ایران تنها کشور دارنده جایزه کاهش جمعیت در جهان است، در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمیت وجود ماما در کشور اشاره شده، یعنی به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ متاسفانه به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نمی‌شود. عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشور نیازمند ۹ هزار ماما برای فعالیت در مراکز بهداشتی و در مانی است، یادآور شد: متاسفانه کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده است و منجر به استهلاک، خستگی کادر مامایی شده است که همین مسئله عاملی بر کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور است. رئیس فراکسیون جمعیت مجلس با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، اظهار داشت: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، چرا باید میزان جذب و استخدام ماما علیرغم نیاز کشور کم باشد. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: بحث ترویج زایمان و خوشایندسازی آن که از روش‌های جدید برای بهبود کیفیت و ترغیب به زایمان طبیعی به کار می‌رود، در دنیا میزان زایمان طبیعی رقمی بین ۷۰ تا ۷۵ درصد است، اما در کشور ما متاسفانه این درصد جای خود را به سزارین داده است و ۵۶ درصد زایمان‌ها در کشور به روش جراحی سزارین صورت می‌گیرد. محمدبیگی با تاکید بر اینکه روش سزارین غیر ضرور به دلیل عوارض بسیار پذیرفته شده نیست، یادآور شد: سزارین عوارض بالینی بر فیزیک بدن مادر دارد که گاه نمی‌توانند بیش از دو یا سه فرزند داشته باشند؛ سزارین یکی از عوامل عدم تمایل مادران به تعداد فرزند بیشتر است در حالی که به طور مادرات ذاتأ علاقمند به داشتن فرزندان بیشتر هستند. نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: با توجه به جلسات مشترک برگزار شده در کمیسیون بهداشت با وزیر بهداشت در حوزه درمانی، مقرر شد که طرح دوره مامایی اجرایی شود، فارغ التحصیلان رشته مامایی که بلاتکلیف بودند و نمی‌توانستیم از آنان استفاده کنیم در بیمارستان‌های دولتی مشغول به اجرای طرح خود شدند تا بتوانیم برای تولد کودکان و مراقبت با کیفیت از مادران شاهد حضور این عزیزان باشیم. محمد بیگی با تاکید بر توجه به نیاز‌های معیشتی قشر مامایی، خاطرنشان کرد: مشکلات معیشتی جامعه مامایی یکی دیگر از مسائلی است که ظرف یک ماه گذشته در این خصوص جلسه‌ای را با معاونت درمان و وزیر بهداشت برگزار شد و خوشبختانه در بحث پرداخت کارانه و فوق العاده‌ها صحبت‌هایی صورت گرفت تا شاهد ارتقاء شرایط جامعه مامایی باشیم، البته اعتراضات دیگری نیز در خصوص مشکلات جامعه مامایی وجود دارد و در برخی موارد حق آنان پایمال می‌شود که همه این مسائل مورد بررسی قرار می‌گیرد، امیدواریم برخی از حقوق آنان که تاکنون پرداخت نشده به زودی جبران شود.

دیگر خبرها

  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • فیروزآباد قهرمان رقابت های فوتسال فرهنگیان فارس
  • فیروزآباد با ۱۰۴ میلی متر پیشتاز بارندگی اخیر فارس
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • مراقب وزش باد شدید باشید / دهرم فراشبند؛ در صدر میزان بارش‌ها