تقویت بنیه مالی مرزنشینان ایلامی در اولویت کاری دولت است
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۲۷۲۹
به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا ظهر شنبه در دیدار با اعضای هیئت مدیره اتحادیه مرزنشینان استان ایلام با عنوان این مطلب که هدف اصلی ما در بازگشایی گذرگاههای مرزی تقویت بنیه مالی مرزنشینان است، اظهار داشت: اعضای تعاونیهای مرزنشینان میتوانند نیازهای استان در حوزه واردات و بخشی از کار صادرات در گذرگاههای استان را بر عهده بگیرند.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه علاوه بر گذرگاه هلاله شمالی، فعالسازی بازارچههای مرزی چیلات و چنگوله نیز در دست اقدام است، تاکید کرد: فرآیند تکمیل زیرساختها لازم و سایر امور در گذرگاه مرزی هلاله شمالی در حال پیگیری است.
استاندار ایلام، یکی از استراتژیهای مهم دولت سیزدهم در شرایط جنگ اقتصادی را بازگشایی گذرگاههای جدید و مبادلات مرزی با کشورهای همسایه دانست و تصریح کرد: معتقدیم این معابر در راستای کمک به اقتصاد مرزنشینان موثر است.
بهرام نیا با بیان اینکه یکی از اهداف صادرات، تقویت مرزنشینان در مرزها و روستاهای استان است، اعلام کرد: حدود ۵ هزار خانوار در شعاع ۲۰ کیلومتری مرزهای استان، مشمول جمعیت مرزنشینی میشوند.
وی در ادامه خواستار بروزرسانی آمار اعضای تعاونیهای مرزنشینان استان شد و تاکید کرد: تعاونیهای مرزنشینان در چارچوب قانون از عایدات ظرفیتی که در استان ایجاد شده منتفع شوند.
نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه تقویت این تعاونیها در استان میتواند افزایش صادرات و واردات را در مرزها به دنبال داشته باشد، خاطرنشان کرد: هلاله شمالی یا دیگر مرزهای استان مختص فرد، گروه و یا قبیله خاصی نیستند و تمام مردم استان میتوانند در این گذرگاهها فعالیت داشته باشند.
کد خبر 5495604
منبع: مهر
کلیدواژه: استانداری ایلام مرزنشینان حسن بهرام نیا بوشهر کرمانشاه آلودگی هوا احتکار گرد و غبار خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا گرد و خاک خراسان رضوی آمار کرونا مشهد هدفمندی یارانه ها سیدابراهیم رئیسی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
آمادگی صندوق تعاون روستایی برای تامین مالی سرمایه در گردش بخش کشاورزی
آقای محمد مصباح، مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان از حمایت شرکت تعاونی صندوق تعاون روستایی در تأمین سرمایه در گردش تشکلهای زیر نظر سازمان مرکزی تعاونی روستایی ایران و وزارت جهاد کشاورزی خبر داد.
او افزود: صندوق تعاون روستایی ایرانیان دارای ۹۳ شعبه فعال در هفت منطقه کشور است.
مصباح ادامه داد: این صندوق دارای ۲۰۷۱ سهامدار حقوقی بوده که میتواند نیازهای تسهیلاتی و فوری شرکتهای تعاونی روستایی اتحادیههای ملی، استانی، شهرستانی و اعضا تشکلها را با ارائه تسهیلات مالی به صورت مشارکت تأمین کند.
به گفته او، صندوق تعاونی ایرانیان برای تعامل بیشتر با سازمان تعاون روستایی و ممانعت از مهاجرت روستاییان به ارائه تسهیلات در تمام فرایند و ارائه انواع ضمانتنامهها اقدام میکند و این مهم بهترین بستر در بخش روستایی عشایری در شعبات روستاها برای استفاده از تسهیلگران روستایی بومی است.
مصباح با بیان اینکه با ۱۰۰ اتحادیه و شبکه مشارکت داشتهایم، یادآور شد: مبلغ سرمایهگذاری در این پروژه بالغبر ۴۵۰ میلیارد تومان بوده که عمده فعالیتهای این تعاونی خرید گندم بذری، پیاز، شلتوک برنج، کود اوره، تأمین محصولات کشاورزی، وش پنبه، ذرت دانهای، سموم وارداتی و کالاهای اساسی در تنظیم بازار روغن بوده است.
او با تاکید بر اهمیت کشت قراردادی، یادآور شد: در راستای سیاستهای وزیر جهاد کشاورزی برای کشت قراردادی، تأمین مالی سرمایه گذاری برای بخش کشاورزی و دیپلماسی غذایی (صادرات و واردات) و الگوی کشت صندوق آمادگی لازم برای تأمین مالی در حد توان و با حمایتهای وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران را دارد.
به گفته مصباح، در راستای همکاری و تعامل با تشکلها و اتحادیههای ملی نشستهایی با مدیر عاملان و اعضای هیئت مدیره برای همکاری نزدیک و حمایت مالی آن اتحادیهها و اتحادیههای زیرمجموعه تشکیل شده است.
او گفت: بیشتر فعالیتهای صندوق بر اساس مفاد اساسنامه برای مشارکت در بخش کشاورزی با ارائه طرح از سوی تشکلها و تأیید و معرفی از سوی مدیریت تعاون روستایی استانها به صورت توافقی انجام میشود.
او گفت: ردیف بودجه و لایحه مربوطه جهت ارائه به سازمان مرکزی تعاون روستایی ایرانیان، پیگیری لازم در خصوص انجام اصلاح تخصیص بودجه به صندوق، همچنین انجام اقدامات لازم به منظور اختصاص ردیف بودجه برای صندوق در قانون بودجه پنج ساله هفتم برای تأمین منابع مالی فعالیتهای تشکلهای بخش کشاورزی از سوی صندوق و استفاده شبکه از ظرفیت صندوق در امر مشارکتها و فعالیتهای بازرگانی و خرید و فروشهای توافقی و حمایتی محصولات کشاورزی و دامی و تأمین نهادههای کشاورزی و… نیز در دست پیگیری است.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی