Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@12:54:04 GMT

بهرام دهقانی: ما به «سینما» اعتبار نمی‌دهیم

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۲۹۱۲

بهرام دهقانی: ما به «سینما» اعتبار نمی‌دهیم

تدوین‌گر پیشکسوت سینما، گفت: به نظرم این ما نیستیم که به سینما اعتبار می‌بخشیم بلکه این سینماست که تلاش می‌کند به ما یاد بدهد چگونه فیلم بسازیم و کارهای یک فیلم را انجام بدهیم.

به گزارش ایران اکونومیست، مراسم تجلیل از بهرام دهقانی تدوینگر باسابقه سینمای ایران ظهر امروز ۳۱ اردیبهشت ماه در دانشگاه سوره و در خلال برگزاری جشنواره «سایه» برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم میثم مولایی تدوینگر سینما ضمن قدردانی از بهرام دهقانی بیان کرد: دهقانی کاری کرده است که بعد از نوشتن فیلمنامه، تدوینگر کارش را با خواندن فیلمنامه آغاز کند و در جریان روند تولید کار باشد. به گونه‌ای که کار تدوینگر از همان انتهای نوشتن فیلمنامه آغاز شود.

در ادامه کاظم نظری مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد و داور جشنواره «سایه»، محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، رامتین شهبازی منتقد سینما و استاد دانشگاه و.. از زحمات بهرام دهقانی برای دانشگاه و دانشجویان و همچنین فعالیت‌های او در حوزه سینما قدردانی کردند.

سپس بهرام دهقانی پشت تریبون قرار گرفت و عنوان کرد: من لایق این همه تمجید و تعریف دوستان نیستم؛ این را از صمیم قلبم می‌گویم چون به نظرم تمام کارهایی که همه ما در هر زمینه‌ای می‌کنیم وظیفه ماست و هیچ منتی بر گردن کسی نداریم. البته شاید من شانس آوردم چون در خانواده‌ای بزرگ شدم که اطرافیانم همه معلم و دبیر بودند به نحوی که به یاد دارم شب‌هایی که در کودکی دور هم جمع می‌شدیم و حرف‌های آن‌ها را می‌شنیدم متوجه می‌شدم که آن‌ها مدام درباره درس و علم صحبت می‌کنند پس احتمالاً این موضوع به من هم به ارث رسیده و باعث شده است سر کلاس درس بدهم. نمی‌دانم چند سال است کار می‌کنم اما سعی می‌کنم تا زمانی که این کار را از من می‌خواهند به آن ادامه بدهم.

وی در بخش دیگر از صحبت‌هایش با اشاره به سینما بیان کرد: به نظرم این ما نیستیم که به سینما اعتبار می‌بخشیم بلکه این سینماست که تلاش می‌کند به ما یاد بدهد چگونه فیلم بسازیم و کارهای یک فیلم را انجام بدهیم. باید عنوان کنم حاصل کار سینماگران، چه آنهایی که مستقیم با من کار کرده‌اند چه آنهایی که غیرمستقیم با هم همکاری داشته‌ایم، اغلب محصول کوشش و تلاش خودشان بوده است. ما همواره سعی کرده‌ایم تجربه‌های خود را به آنها منتقل کنیم تا اگر راهی برایشان ناهموار است، هموار شود.

دهقانی گفت: امیدوارم که فضای سینمای ایران یعنی همه مجموعه آن، از سریال و فیلم کوتاه گرفته تا بلند داستانی پذیرای این همه دانشجوی با استعداد باشد، این دانشجویان بعد از اتمام درس بتوانند وارد عرصه سینما شوند و فیلم‌های خوب بسازند چون در حال حاضر تعداد فیلم‌های خوب کاهش یافته است، دلیل آن را هم همه می‌دانیم. در فضای سریال سازی بخش عمده‌ای از این موضوع ناشی از مسایل مالی است، در سینما هم مشکل سرمایه‌گذاری باعث می‌شود تعداد آثار جدی‌تر روز به روز کاهش پیدا کند. به نظرم باید معجزه‌ای اتفاق بیفتد، آنگاه شما می‌توانید فیلم‌های خوب خود را به سینما تقدیم کنید.

در پایان این مراسم، یکی از استودیوهای دانشگاه سوره به کارگاه تدوین استاد بهرام دهقانی نامگذاری شد و از تابلوی «کارگاه تدوین استاد بهرام دهقانی» رونمایی شد.

سیزدهمین جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه به دبیری محمدحسین یاوری در موزه هنرهای معاصر تهران در حال برگزاری است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سینمای ایران ، بهرام دهقانی ، دانشگاه سوره

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سینمای ایران بهرام دهقانی دانشگاه سوره بهرام دهقانی دانشگاه سوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۲۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند

علی دهقانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی با بیات اینکه ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی استان هستند، گفت: در حوزه ارائه خدمات به کارگران علاوه بر تاسیس خانه‌های بهداشت، ۲۰ خانه فرهنگ کار در کارخانجات و کارگاه‌ها راه‌اندازی و هزار و ۷۰۰ کارگر در قالب ۷۳ دوره با روش‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

وی با تاکید براینکه لازم است همه کارفرمایان و کارگران به قوانین کار تسلط داشته باشند، ادامه داد: در این راستا ۱۳ هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی در کنار ۴۰۰ مورد بازرسی شبانه در سال گذشته دراستان صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در زمینه رسیدگی به دادخواست مشاغل سخت و زیان‌آور نیز به بیش از ۲ هزار پرونده پارسال رسیدگی شده است.

دهقانی اظهار کرد: در زمینه مسایل ایمنی و حفاظت از کارگران نیز که از برنامه‌های شاخص‌های این بخش است؛ ۵۲ هزار نفر ساعت از نظر ایمنی و حفاظت در بخش کارگری، ۸ هزار و ۳۰۰ نفر در زمینه کارفرمایی و ۵ هزار و ۲۴۰نفر ساعت از مهندسان آموزش دریافت کرده اند.

وی بیان کرد: مقرری بگیران بیمه بیکاری در آذربایجان‌غربی از ۶ هزار و ۵۰۰ مورد در سال‌های گذشته به ۵ هزار و ۵۰۰ مورد در سال ۱۴۰۲ رسید و هزار نفر دوباره به سرکار برگشتند.

وی گفت: در ۲ سال اخیر ۹ شرکت تعاونی مسکن ویژه کارگران تشکیل داده شده و در زمینه مولد سازی نیز ساختمان‌های مازاد خود را معرفی کرده و مصوبه شورای عالی مولد سازی اخذ شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • توصیه عجیب بهرام بیضایی به بهاره رهنما
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • دهقانی فیروز آبادی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۴.۸ برابر شد + فیلم
  • دهقانی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل حدود ۴.۸ برابر شد
  • کانون «نگاره و سینما» در دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • فروش دانش‌ بنیان‌ها طی سال گذشته به ۵۳۰ هزار میلیارد تومان رسید