Web Analytics Made Easy - Statcounter

میلاد جوادی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگارایرنا در اهواز افزود: مشارکت تقسیطی در توسعه و بازسازی عتبات عالیات برای آن دسته از دوستداران و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است که نمی‌توانند به صورت نقدی وارد این عرصه شوند و این مشارکت تقسیطی بر اساس تراکنش‌ مالی بانک قرض الحسنه رسالت که در اختیار این ستاد قرار می‌گیرد انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برخی از روی غرض ورزی ، شبهاتی در چگونگی و نحوه مشارکت دوستداران و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع)در بازسازی عتبات عالیات ایجاد می‌کنند بیان کرد:مشارکت تقسیطی ، به هیچ وجه وام نیست بلکه مشارکتی است که مردم در طول سال و براساس توان خود و با ضمانت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات انجام می‌دهند.

مدیر فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور ادامه داد:مشارکت غیرنقدی مردم در توسعه و بازسازی عتبات عالیات نیز به صورت کاملا خودجوش و از روی نیت خیر بوده است.

جوادی، با بیان اینکه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور یک نهاد مردمی و غیردولتی است افزود: همه طرح ها و پروژه های عمرانی در حرم های مطهر با مشارکت خودجوش مردم بوده و تاکنون هیچ گونه اعتبار دولتی در این راه هزینه نشده است.

درخواست زیارت نیابتی عتبات عالیات هر هفته تا ۵۰۰ هزار مورد

مدیر فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور گفت:هر هفته تا ۵۰۰ هزار مورد درخواست زیارت نیابتی عتبات عالیات ثبت می‌شود.

جوادی با اشاره اینکه شرایط ناشی از همه گیری کرونا و تشرف نیافتن زایران به شهرهای مقدس عراق زمینه را برای زیارت نیابتی فراهم کرده است افزود:هم اکنون زیارت نیابتی تبدیل به فرهنگ شده است.

وی گفت:مخاطبان خارجی ستاد در بحث زیارت نیابتی و مشارکت در بازسازی عتبات عالیات بیشتر از داخل کشور است.

مشارکت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در امورعام المنفعه

مدیر فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور گفت: این ستاد بخشی از مشارکت های مردمی و خیران را برای امور عام المنفعه همچون آبرسانی به روستاهای کم برخوردار ، کمک مومنانه و تهیه لوازم بهداشتی مبارزه با کرونا هزینه کرده است.

جوادی افزود: موکب‌های اربعین با روحیه جهادی و انقلابی هم اکنون به عنوان بازویی قدرتمند برای امدادرسانی و کمک به هموطنان آسیب دیده تبدیل  شده‌اند.

برچسب‌ها ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان مشارکت های مردمی عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان مشارکت های مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان مشارکت های مردمی عراق ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور زیارت نیابتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۲۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه