Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@13:58:20 GMT

۹۲۰ هوتگ در چابهار نیازمند ساماندهی و حصارکشی است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۳۲۶۷

۹۲۰ هوتگ در چابهار نیازمند ساماندهی و حصارکشی است

جواد سپاهی روز شنبه در جلسه ساماندهی هوتگ‌های شهرستان چابهار اظهار داشت: برای ساماندهی هوتگ‌ها (گودال‌های ذخیره آب) همه قشرهای مختلف مردم و مسوولان ورود کنند تا حصارکشی لازم انجام شود و دیگر شاهد فوت بهترین فرزندان و مردم سرزمین‌مان نباشیم.

وی گفت: بخشداران، دهیاران، اعضای شورای اسلامی، معتمدان، روحانیان و سایر قشرهای مختلف مردم و نهادهایی نظیر هلال احمر به صورت جدی و با حساسیت پای کار باشند و دیگر پذیرفتنی نیست که مردم و به ویژه کودکان در هوتگ‌ها غرق شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری ویژه چابهار با اشاره به اینکه همه موظف هستند با دقت بیشتر و اطلاع رسانی به مردم و به ویژه دانش آموزان و قشرهای مختلف، با نصب تابلو و بنر مردم را از استفاده صحیح هوتگ‌ها آگاه کنند و علاوه بر این در تریبون‌های نماز جمعه نیز موارد لازم را به مردم منتقل کنند.

وی یکی از وظایف هلال احمر را آموزش و نجات مردم در جاهایی نظیر غرق شدن در هوتگ‌ها عنوان و خاطرنشان کرد: تسریع در ساماندهی هوتگ‌ها در شهرستان چابهار از ضرورت‌های مهم است.

سپاهی ادامه داد: چابهار با توجه به جایگاه ویژه اقتصادی و تجاری شهری ثروتمند است و همه می‌توانند با اقدام خیرخواهانه نسبت به ساماندهی هوتگ و کمک به مدارس و تامین امکاناتی نظیر کولر مدارس اقدام کنند تا دانش آموزان به‌عنوان فرزاندان خودشان در رفاه باشند.

وی تصریح کرد: شناسنامه‌دار کردن تمامی هوتگ‌های چابهار و تعیین متولی برای هر کدام و پاسخگو کردن مسوولان از درخواست‌ها است تا مشخص شود از هوتگ چه استفاده‌ای می‌شود و به‌صورت ماهانه ساماندهی ۹۲۰ هوتگ در دستور کار قرار گیرد.

سرپرست معاونت استانداری و فرماندار ویژه چابهار گفت: تدوین برنامه زمانبندی از نیازها است و باید مشخص شود در چه بازه زمانی این تعداد هوتگ ساماندهی می‌شوند در همین جلسه درخواست دارم به‌صورت فوری از ظرفیت‌های مردمی و خیری و امکانات دولتی حداقل ساماندهی ۱۰۰ هوتگ شروع شود.

به گزارش ایرنا، هوتِگ یا هوتَک نام گودال مصنوعی و یا طبیعی نسبتا بزرگی است که آب حاصل از بارندگی‌ها در آن هدایت و جمع آوری شده و در طول سال به مصارف کشاورزی و آشامیدنی انسان و حیوانات اهلی و وحشی می‌رسد، این گودال در زبان بلوچی در منطقه بلوچستان به هوتِگ مشهور است.‌

۴۶ نفر از کودکان و نوجوانان زن و مرد روستاهای مختلف چابهار و دشتیاری طی یازده سال اخیر حین بازی، تهیه آب و یا گذراندن اوقات فراغت در هوتگ‌ها غرق شده و جان باخته‌اند.

طی یک هفته گذشته، پنج نفر در هوتگ‌های بخش پلان و پیرسهراب جانباختند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان چابهار کشاورزی آبرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان چابهار کشاورزی سیستان و بلوچستان چابهار کشاورزی آبرسانی ساماندهی هوتگ هوتگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود

«مجتبی یوسفی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اولویت‌های مهمی که باید در مجلس دوازدهم پیگیری شود، گفت: از آنجایی که در یک دهه گذشته حوزه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، باید مجالس و دولت‌های مختلف، اولویت اساسی خود را رفع مشکلات اقتصادی کشور بدانند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی همه مسؤولان باید حل مشکلات اقتصادی مردم باشد، چرا که مردم نجیب ما در همه عرصه‌ها مانند انتخابات ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به اقتصاد، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم توجه اساسی شود. متأسفانه رقابت نهادهای دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی باعث شده است که شاهد بهره‌وری پایین باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران واقعی نتوانند آن طور که باید و شاید فعالیتی در حوزه‌های اقتصادی داشته باشد. برای مثال، می‌بینیم که انحصار در حوزه خودرو چه مشکلاتی را برای مردم و بخش صنعت کشور ایجاد کرده است.

اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد، اما توجه به مسائل اجتماعی و نقش مردم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها هم باید مورد توجه جدی باشد.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم در ادامه درباره نقاط ضعف مجلس یازدهم، یادآور شد: قطعاً مجلس یازدهم یکسری اشکالات داشت، اما نظام مسائل کشور را به خوبی شناخت و در آن ریل حرکت کرد. برای مثال، مجلس یازدهم قوانین اقتصادی خوبی به تصویب رساند و مصوبات خوبی در حمایت از اقشار مختلف جامعه داشت که می‌توان به مصوباتی چون رتبه‌بندی معلمان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد. اصلاح قانون بانکداری و اصلاح نظام ارزی باید باز هم در دستورکار باشد و مجلس آینده هم باید به آن بپردازد.

زیرساخت‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم نبود

یوسفی متذکر شد: البته در تصویب برخی از قوانین در مجلس یازدهم تعجیل شد؛ درست است که «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی» پیشنهاد دولت بود، اما چون زیرساخت‌های این کار فراهم نبود نباید در مجلس به تصویب می‌رسید.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین شاهد اطلاع رسانی ضعیف در مجلس یازدهم بودیم، به این معنا که بعضاً شاهد برخی حاشیه سازی‌ها برای این مجلس بودیم. همچنین برخی از مصوبات مجلس در این دوره و آثار آن به خوبی برای مردم تبیین نشد.

وی درباره این انتقاد به مجلس یازدهم که قوانین مهمی را تصویب کرد اما بر اجرای آن به خوبی نظارت نکرد، گفت: این مشکل مربوط به همه مجالس ما در ادوار مختلف است، البته مجلس یازدهم یک تفاوت اساسی با مجالس قبلی داشت و این بود که یک روز را برای نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های نظارتی» در نظر گرفت.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته به اعتقاد بنده باید دو روز در مجلس تحت عنوان روزهای نظارتی باشد. بر این اساس بهتر است که روزهای نظارتی در مجلس آینده توسعه پیدا کند و به صورت تخصصی موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6093076 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • سرسبزی استان همدان، پس از بارش‌های بهاری
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • محفلی به نام شهدا در شهر شاهدیه