Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی اعلایی روز شنبه در هشتاد و دومین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، افزود: تامین برق واحدهای تولیدی یک موضوع جدی در شرایط فعلی است و بر تمام کنش های اقتصادی کشور تاثیر دارد و از مردم تقاضا داریم در مصرف کردن برق نگاه بهینه داشته باشند.  

اعلایی همچنین اظهار داشت: با قطع برق از تولید، هزاران فرصت از جامعه و مردم گرفته می شود و هرچقدر در مصرف بی دقتی صورت بگیرد آسیب به تولید و جامعه بیشتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار قزوین گفت: در استان، نیروگاه های کوچک مقیاس، قابل توجهی وجود دارد و باید دفتر سرمایه گذاری استان رسیدگی ویژه ای به این موضوع داشته باشد.  

وی با اشاره به موضوع تامین مالی زنجیره‌ای تولید، افزود: این طرح، موضوع خوبی است که دارای فضای منطقی و معقول است و می‌تواند ظرفیت های مختلفی را برای تولید کنندگان اولیه طراحی کند.  

اعلایی با بیان اینکه این طرح، اقتصاد را واقعی می کند و شرایط بهره وری را ارتقا می دهد، بیان کرد: تامین مالی نیاز به رفع موانع دارد و باید این موضوع را در استان جدی بگیریم.

وی همچنین گفت: ارتباط با مدیران دولتی نباید در فضاهای سختی قرار داشته باشد و ارتباط فعالان اقتصادی با مدیران دستگاه ها باید تسهیل شود.

استاندار قزوین با بیان اینکه دولت نیاز به تسهیل روابط با بخش خصوصی دارد، افزود: در فضای آتی باید روی موضوعات اولویت بندی داشته باشیم و در پاسخ دهی به مطالبات و تصمیم گیری سرعت داده شود.

اعلایی تصریح کرد: بعضی از موضوعات گمرکی و مالیاتی مورد مطالبه فعالان اقتصادی با اختیارات استانی برطرف می شود و ضروری است که مدیران نسبت به تسهیل و رفع موانع بخش خصوصی اهتمام لازم را داشته باشند.  

استاندار قزوین گفت: خوشبختانه شورای بخش خصوصی با دولت در استان قزوین بسیار پویا و فعال است و می تواند اثر گذار باشد و باید از این ظرفیت به نحو بهتر استفاده کرد.

برچسب‌ها انرژی برق تولید داخلی مصرف بهینه برق استان قزوین استانداری قزوین محمدمهدی اعلایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق تولید داخلی مصرف بهینه برق انرژی برق تولید داخلی مصرف بهینه برق استان قزوین استانداری قزوین محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۳۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • سکوت جامعه آرامش قبل از طوفان است /حکومت پس از جنبش مهسا به رویه سابق برگشت / زندگی گراها فاقد توانمندی برای ایجاد سامانه های جدید قدرت هستند
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند