Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@21:48:03 GMT

آیا برای ورود به دنیای موسیقی نیاز به مدرک تحصیلی داریم؟

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۳۴۷۷

 

موسیقی رشته‌ای است که حیطه های مختلف دیگری را در بر می‌گیرد و عوامل گوناگونی بر این صنعت تاثیر گذار است. لازم به ذکر است که موسیقی، البته رشته غالب است و این رشته تئوری، آهنگسازی، فلسفه، تاریخ، گروه کر، ساز، تولید، آموزش، اجرا و رهبری  را نیز شامل میشود.. فناوری موسیقی و رسانه اجزای بزرگ صنعت موسیقی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این دو جزء مهم در فروش قطعات و تورهای کنسرت نقش بسزایی دارد.  علاوه بر این تجارت، اقتصاد و حقوق نیز نقش دارند زیرا صنعت موسیقی دارای مقررات و نیازهای تجاری زیادی است که باید برای زنده ماندن و سرپا نگه داشتن این صنعت برآورده شود.

آیا برای حرفه ای شدن مدرک موسیقی لازم است؟

ممکن است برای حرفه ای شدن در بسیاری از موارد، کارشناسی ارشد آنلاین موسیقی لازم نباشد.  به عنوان مثال، اگر یک حرفه ای بخواهد یک هنرمند ضبط یا یک تهیه کننده موسیقی مستقل باشد، ممکن است مدرک تحصیلات تکمیلی بهترین حرکت برای او نباشد. در این مورد، ایجاد و انتشار آهنگ های خود یک راه کاملاً مناسب برای ورود به صنعت است.

متخصصان موسیقی که مایل هستند تا به رهبر ارکستر، آهنگساز، مربی، تهیه کننده، یا کارگزار و مدیر صنعت موسیقی تبدیل شوند، به این مدرک تکمیلی نیازمندند.  دلیلش این است که تحصیلات تکمیلی تضمین می‌کند که متخصصان صنعت فعلی و عواملی که آن را هدایت می‌کند، به درک درستی از این صنعت ارزشمند رسیده اند که این امر مستلزم سالها تجربه و کسب مهارت لازم در این حرفه است .

موسیقی یکی از هنرهای خلاقانه است که به آموزش زیادی نیاز دارد. حرفه ای ها می توانند از نوازنده بودن به کار برای یک شرکت ضبط به رهبری ارکستر خود برسند و ارتقا مقام و رتبه را در این عرصه کسب کنند  ، اما برای واجد شرایط بودن برای انجام این کار به آموزش مناسب نیاز دارند . با داشتن کارشناسی ارشد در موسیقی، این حرفه ای ها می توانند حرفه خود را به هر آنچه دلشان می خواهد تغییر دهند.

هنرمند موسیقی ایرانی که بدون مدرک به موفقیت رسید

در ایران هم هنرمندان بسیاری وجود دارند که بدون داشتن مدرک تحصیلی خاصی و فقط به صورت خودآموز توانستند به موفقیت های فراوانی برسند. برای مثال مهدی احمدوند یکی از این اشخاص است. او در مصاحبه ای بیان کرده بود که از همان دوران کودکی علاقه زیادی به موسیقی داشت. هنگامی که 14 ساله بود وارد یک آموزشگاه موسیقی شد تا ساز ویولن را یاد بگیرد.

او بیان کرد که در ابتدا فقط علاقه به نوازندگی ویولن داشت اما بعد از مدتی تصمیم گرفت که به خوانندگی روی بیاورد. اما مشکلی که پیش رو داشت این بود که به آهنگساز و ترانه سرا دسترسی نداشت و به همین خاطر خودش تصمیم گرفت تا آهنگسازی و ترانه سرایی را انجام دهد. او تمام این مهارت ها را به صورت خودآموز یاد گرفت. از شعر و شاعری گرفته تا آهنگسازی و تنظیم و ... . آهنگ های جدید و قدیمی مهدی احمدوند این روزها به وفور شنیده می شود و کنسرت های او از جمله کنسرت هایی است که بلیط هایش در کسری از ساعت فروخته می شود. تعداد زیادی از قطعات این هنرمند را می توانید در در سایت بیپ موزیک بشنوید.

 

 

گزینه های شغلی برای کارشناسی ارشد در رشته موسیقی چیست؟

با داشتن مدرک کارشناسی ارشد در موسیقی، درهای این رشته برای هر فرد حرفه ای باز است. از مربی موسیقی گرفته تا آهنگساز، تقریباً هر شغلی در این زمینه منتظر یک متخصص موسیقی با تجربه فارغ التحصیل است. در اینجا لیستی از برخی از گزینه های موجود در حال حاضر وجود دارد:

•           مهندس صدا

•           مدرس موسیقی

•           خواننده

•           رهبر ارکستر

•           وکیل موسیقی

•           مدیر ارتباطات موسیقی

•           مدیر

•           مدیر برنامه

•           تهیه کننده

•           آهنگساز

•           آهنگساز فیلم

موسیقی هنری ارزشمند است  اما جنبه تجاری این هنر نیز حائز اهمیت است . بنابراین به بسیاری از حرفه ای های موسیقی با تفکر تجاری در این تجارت نیاز است.  از جمله این حرفه ای ها می توان به مربیان موسیقی برای هنرستان ها و آکادمی ها، نویسندگان مستقل برای بررسی و بحث در مورد چشم انداز در حال تغییر موسیقی اشاره کرد . حتی نشریات  نیز به دنبال متخصصان واجد شرایط با سابقه موسیقی برای بحث در مورد صنعت موسیقی و تجارت هستند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: شعر فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مصاحبه موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با حضور در هنرستان دخترانه فنی و حرفه‌ای روشنگران منطقه ۴ تهران از نزدیک از نمایشگاه آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری دانش آموزان بازدید کرد.

محمود زاده با اشاره به اهمیت بالای مهارت آموزی و فراگیری تخصص در دوران تحصیل گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی شاید تا اندازه‌ای مورد غفلت قرار گرفته بوده که خوشبختانه در دولت سیزدهم عزم و اراده جدی بر تقویت آن وجود دارد و اقداماتی نیز صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیرامون توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های مهارتی گفت: ایشان در دیدار اخیر خود با کارگران نیز فرمودند که مدارس با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به اشتغال صحیح و راحت جوانان کمک کنند و این نشان از اهتمام ویژه به این حوزه را نشان می‌دهد چرا که هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانند آینده شغلی و تحصیلی دانش آموزان را نیز رقم بزنند.

محمودزاده با تاکید بر این سخن مهم که ما باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم، اظهار کرد: دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری حتی یک مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری را ایفا کنند، با این رویکرد دانش آموزان با تخصص و مهارت افزایی به امنیت شغلی و درآمدزایی نیز نزدیک شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نگرش به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای امروز بسیار تغییر کرده است، تصریح کرد: اکنون اولیا و دانش آموزان انگیزه و علاقه جدی تری به رشته‌های مهارتی دارند و استعدادهای مهارتی بسیار زیادی در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ما مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای فنی و آثار مهارتی دانش آموزان بهترین تبلیغ برای رشته‌های فنی و حرفه است، گفت: البته در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز مهارت آموزی مورد تاکید قرار گرفته و وزارت آموزش و پرورش در راستای توسعه و تجهیز رشته‌های هنرستانی گام‌های اساسی برداشته است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با برنامه ریزی های مستمر و پیگیری‌های عملیاتی، امیدواریم که در آینده بتوانیم ۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه را تحت پوشش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم و آموزش‌های پایه را حتی در مقاطع تحصیلی دبستان در مدارس آغاز نمائیم.

محمودزاده با اشاره به اینکه در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی نیز توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای بسیار مورد تاکید است، گفت: هم در زمینه تأسیس هنرستان‌های ضمیمه اقدامات خوبی در حال انجام است و از موسسین علاقه مند به تأسیس هنرستان غیر دولتی در قالب وام‌های خوداشتغالی از محل تبصره ۱۸ حمایت خواهیم کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت بالای هنرستان‌های با رشته‌های هنری، گفت: شما دانش آموزان هنرمند که بهترین مبلغ هنر اسلامی و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستید باید با خلق آثار ارزشمند خود در فضای رسانه‌ای نیز مؤثر باشید و با کنشگری‌های مؤثر پیرامون موضوعات مختلف جامعه نقشی جدی ایفا کنید.

کد خبر 6090359 علی قدمی

دیگر خبرها

  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل