Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، عصر روز شنبه ۳۱ اردیبهشت مراسم پایانی و اهدای جوایز دوازدهمین دوره آکادمی فیلم کوتاه ایران به دبیری مرجان اشرفی زاده در پردیس سینمایی صبامال برگزار شد.

مراسم اختتامیه دوازدهمین دوره جوایز فیلم کوتاه ایران راس ساعت ۱۸:۳۰ با قرائت قرآن و پخش سرود ملی ایران آغاز شد.

شادی کرم‌رودی به عنوان مجری برنامه روی صحنه آمد و ضمن خیر مقدم به حاضران در سالن گفت: خوشحالیم که بعد از دو سال این فرصت فراهم شد تا بتوانیم کنار هم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه حاضران در سالن به یاد و احترام تمام کسانی که در سال گذشته از بین ما رفتند یک دقیقه سکوت کردند.

مرجان اشرفی‌زاده دبیر این دوره از جشنواره روی صحنه آمد و عنوان کرد: تشکر می‌کنم که این فرصت به من داده شد تا بتوانم در این راه خدمتی کنم و از تمام کسانی که در این مسیر همراه من بودند، صمیمانه سپاسگزارم.

در ادامه ویدیویی از داوران این دوره از جشنواره پخش شد.

کرم‌رودی گفت: اتفاق مبارکی که به زودی اتفاق خواهد افتاد، سینماتک ایسفا است که به زودی عضوگیری خواهد کرد و از تابستان آغاز به کار خواهد کرد.

کاوه مظاهری، حسام فرهمند و سعید نجاتی برای رونمایی از پوستر این رویداد روی صحنه آمدند.

کاوه مظاهری بیان کرد: این ایده سینماتک ایسفا به عنوان پاتوق فرهنگی مدتی است که وجود داشته و توسط هیات مدیره جدید استارت خورد. کارهایی که قرار است اتفاق بیفتد عبارتند ار از نمایش فیلم‌های کوتاه، مرور آثار، نمایش فیلم‌های بلند و اول فیلمسازان کوتاه، نمایش فیلم‌های جوایز سالانه، نمایش فیلم‌های کوتاه خارجی و…

در ادامه تندیس بهترین طراحی صحنه به کیوان مقدم اهدا شد.

الهام حسین زاده که برای اهدای جایزه روی صحنه آمده بود، اظهار کرد: در روزهای گذشته دوتا از دوستان مستندساز ما را دستگیر کردند که حرکت حمایت صنفی خوبی اتفاق افتاد و حمایت و پشتیبانی انجام شد. امیدوارم از این مسایل برای هیچ کدام از ما پیش نیاید.

در ادامه نیز تندیس بهترین موسیقی تالیفی به اشکان و سهیل بهنام تقدیم شد.

طبق گفته مجری برنامه علاوه بر تندیس و لوح تقدیر، شناسنامه نهال نیز به برندگان اهدا می‌شود.

در ادامه تندیس بهترین صدای فیلم به رامین ابوالصدق اهدا شد.

بعد از معرفی نامزدهای بهترین تدوین، تندیس این بخش به عماد خدابخش تقدیم شد.

تندیس بهترین فیلمنامه اقتباسی نیز به محمد بهدانی اهدا شد که باتوجه به حضورش در خارج از کشور در این مراسم حضور نداشت.

تندیس بهترین فیلمبرداری دوازدهمین دوره آکادمی فیلم کوتاه ایران به پویان آقابابایی اهدا شد.

همچنین تندیس بهترین بازیگر این دوره از جشنواره توسط گلاب آدینه به شبنم دادخواه تقدیم شد.

نشان ایسفا که به چهره‌های تاثیرگذار هنر و سینما تقدیم می‌شود در این دوره به آربی اوانسیان اهدا شد.

مسعود امینی تیرانی برای اهدای این نشان روی صحنه آمد. مجید لشکری نیز به نمایندگی از آربی اوانسیان که در ایران نیست، به صحنه آمد و نشان ایسفا را دریافت کرد و یادداشت آربی اوانسیان را خواند.

در ادامه این مراسم انیمیشن کوتاهی از آربی اوانسیان پخش شد.

در ادامه این مراسم تندیس بهترین کارگردانی فیلم تجربی به کمال کچوییان اهدا شد.

با اعلام نامزدهای بهترین فیلمنامه تالیفی، تندیس این بخش به رضا نجاتی تقدیم شد.

تندیس بهترین کارگردانی فیلم داستانی این دوره از جشنواره ایسفا به رضا نجاتی تعلق گرفت.

در ادامه این مراسم تندیس بهترین فیلم دوازدهمین دوره جوایز آکادمی فیلم کوتاه ایران به سولماز وزیرزاده اهدا شد.

در این مراسم هنرمندانی چون مجید برزگر، منوچهر شاهسواری، امیرشهاب رضویان، محسن امیریوسفی، گلاب آدینه، مسعود امینی تیرانی، مرجان اشرفی زاده، ارسلان امیری، مهدی قربان‌پور، سعید نجاتی، احمد بهرامی، محمد حیدری، آرمان فیاض، مهدی جعفری، حسین ریگی و… حضور داشتند.

کد خبر 677992 برچسب‌ها فیلم کوتاه سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: فیلم کوتاه سینمای ایران آکادمی فیلم کوتاه ایران دوره از جشنواره دوازدهمین دوره نمایش فیلم آربی اوانسیان تندیس بهترین روی صحنه آمد بهترین فیلم تقدیم شد اهدا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری شصت و دومین جایزه البرز اظهار داشت: جایزه البرز به عنوان قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور، بیش از ۶۰ سال پیش پایه گذاری شد و در طول شش دهه بیش از ۶ هزار نخبه را شناسایی و از آنها حمایت کرد. این بنیاد با سه هدف کاهش آلام بشری، ارتقای زندگی انسانی و اعتلای نام ایران فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه جایزه البرز به عنوان نوبل ایرانی شناخته می‌شود، گفت: ویژگی مهم دیگر این جایزه اتکای آن به سنت حسنه وقف است و همه هزینه های آن از محل بنیاد و عواید آن تأمین می شود. همچنین پرونده ثبت جایزه البرز در یونسکو به عنوان جایزه ای جهانی در دست انجام است.

ارشدی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۶۰ دوره اعطای جایزه البرز رخ داده است، گفت: از سال ۱۳۴۲ شمسی بیش از سه هزار دانشجو وام تحصیل و اشتغال و ۴۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کرده اند. از اوایل دهه ۹۰ شمسی هم آیین اعطای سالانه جایزه هم در قالب دو مراسم نخبگانی (در اردیبهشت ماه) و دانش آموزی (در آبان ماه) برگزار می شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز از رشد ۵۰ درصدی جایزه البرز در شصت و دومین دوره برگزاری خبر داد و تأکید کرد: در این دوره قریب به ۹ میلیارد تومان جایزه در بخش های مختلف به برندگان اعطا می شود؛ در دانشجویی و طلاب هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس فناوران، در بخش مخترعان و شرکت های دانش‌بنیان هر یک ۱۵۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس جایزه به برگزیدگان اعطا می شود. با توجه به افزوده شدن بخش دانشمند جوان به جایزه ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه ها با شرط سنی زیر ۴۰ سال، به دانشمند جوان جایزه ۳۰۰ میلیون تومانی همراه با نشان و تندیس جایزه البرز، و به چهار دانشمند هم هر کدام ۵۰۰ میلیون تومان همراه با نشان و تندیس جایزه اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور وزرای علوم و بهداشت، رئیس بنیاد ملی نخبگان، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از شخصیت های علمی فرهنگی در سالن همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار می شود.

ارشدی درباره میزان استقبال از فراخوان جایزه در دوره شصت و دوم، اعلام کرد: طی مدت یک ماهه فراخوان، دو هزار و ۳۴۸ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۵۴ درصد به بخش دانشجویی غیرپزشکی، ۱۵ درصد حوزویان، ۱۱ درصد دانشجویان پزشکی، ۱۲ درصد دانشمندان جوان، ۸ درصد هم به دانش بنیان ها، مخترعان و فناوران مربوط می شود که با شروطی همچون معدل بالا، رزومه قوی علمی و پژوهشی و نقش آفرینی های اجتماعی مجوز ورود در جایزه را یافتند.

وی تأکید کرد: اگرچه بنابر اساسنامه هر سال به تناسب افزایش سن جایزه بر میزان برندگان نیز افزوده می شود و برای مثال در شصت و دومین دوره، جایزه به ۶۲ نفر تعلق می گیرد اما تأکیدی بر تکمیل همه این ظرفیت نیست و باید افراد شرکت کننده واجد دریافت جایزه باشند، چنان که در بخش دانش آموزی در دوره شصت و یکم علی رغم ظرفیت ۶۱ نفری، تنها ۴۲ نفر موفق به دریافت جایزه البرز شدند.

کد خبر 6093269 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • برگزیدگان ششمین دوره کنگره ملی شعر خلیج فارس معرفی شدند
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • نونزدهمین مراسم «شب کارگردان» برگزار شد/ آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • جایزه‌ای به نام اکبر زنجانپور اهدا شود/آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!