Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش‌ها حاکی است که سیستم‌های مدیریت هوشمند ترافیک می‌تواند تا سال ۲۰۲۷ به کاهش ۲۰۵ میلیون متریک تن انتشار گاز دی‌اکسیدکربن کمک کند که این مقدار، نسبت به سال ۲۰۲۲ با نرخ ۱۴۵.۷ میلیون متریک تن، افزایشی ۴۱ درصدی را تجربه خواهد کرد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، انتشار گاز دی‌اکسید کربن در سراسر شهرهای جهان به وقوع مشکلات زیادی برای انسان‌ها و محیط زیست منجر شده است و حتی مرگ بسیاری از ساکنان کره خاکی را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان از یک سو، آلودگی هوا و از سوی دیگر تغییرات اقلیمی را تا حد زیادی به انتشار این گاز نسبت داده‌اند که همین امر مدیران سراسر دنیا را به اعمال اقداماتی برای به حداقل رساندن انتشار گازهای آلاینده و به ویژه دی‌اکسید کربن برانگیخته است. تاکنون نوآوری‌های زیادی در این زمینه صورت گرفته که هر یک به سهم خود تأثیرات مثبتی به جا گذاشته است.

به عنوان مثال، مدیران در بسیاری از نقاط دنیا به ترویج تردد سبز پرداخته‌اند تا از این طریق، انتشار کربن ناشی از عبورومرور وسایل حمل‌ونقل موتوری را به حداقل برسانند. نصب پنل‌های خورشیدی در سازه‌ها برای خودکارآمدی انرژی از دیگر اقداماتی به حساب می‌آید که تاکنون در رابطه با کاهش گازهای آلاینده انجام گرفته است. علاوه بر این اقدامات، بسیاری از مدیران به گسترش فضاهای سبز شهری روی آورده‌اند تا از طریق پوشش‌های گیاهی به جذب دی‌اکسید کربن موجود در هوا و تولید اکسیژن کمک کنند. جالب است بدانید که روشن‌سازی پوشش ساختمان‌های شهری نیز از نوآوری‌های مهم انجام شده در راستای کاهش انتشار گاز کربن به شمار می‌رود چراکه از جذب انرژی خورشید به داخل سازه‌ها خودداری می‌کند و در نهایت، کاهش مصرف انرژی شهری را برای خنک‌سازی در پی دارد که این امر به سهم خود می‌تواند در به حداقل رساندن اثرات جزایر گرمایی شهری نقش مهمی ایفا کند.

طی چند سال گذشته، برنامه‌ریزان در بسیاری از شهرهای دنیا به فناوری‌های دیجیتالی برای حل بحران انتشار کربن روی آورده و به نصب سنسورهای هوشمند در شهرها پرداخته‌اند تا از طریق جمع‌آوری داده‌های حاصل از آن‌ها، به کاهش انتشار کربن در آلوده‌ترین نقاط شهرهای خود کمک کنند. جدیدترین رویکرد در این رابطه نیز، مدیریت هوشمند ترافیک بوده است که به ادعای محققان می‌تواند نقش مهمی در کاهش انتشار گاز دی‌اکسید کربن ایفا کند و در نهایت، بهبود کیفیت هوا و به حداقل رساندن اثرات جزایر گرمایی را در شهرها به دنبال داشته باشد.

محققان بر این باور هستند که انتشار گازهای آلاینده از وسایل نقلیه یکی از مهم‌ترین فاکتورهای آلودگی هوا محسوب می‌شود که البته این بحران از طریق مدیریت هوشمند ترافیک، قابل کنترل است. در واقع، مدیریت هوشمند ترافیک می‌تواند در به حداقل رساندن ازدحام خودروهای موتوری در معابر شهری اثربخش باشد که این امر به سهم خود در کاهش انتشار گاز دی‌اکسید کربن نقش مهمی ایفا می‌کند.

محققان استدلال کرده‌اند که مدیریت هوشمند ترافیک در شهرها از طریق فناوری‌های دیجیتالی نظیر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی انجام می‌شود که می‌تواند به بهینه‌سازی کنترل ترافیک کمک زیادی کند. از سوی دیگر، برنامه‌ریزان شهری می‌توانند از مدیریت هوشمند ترافیک برای برتری بخشیدن به روش‌های سبز تردد بر سایر انواع رفت‌وآمدها بهره گیرند و از این طریق، کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای را برای شهرها به ارمغان آورند تا در نهایت، کیفیت زندگی شهرنشینی را بهبود ببخشند.

مدیریت هوشمند ترافیک طی چند سال گذشته به کاهش چشمگیر انتشار گاز دی‌اکسید کربن در بسیاری از نقاط دنیا کمک کرده است، با این حال به نظر می‌رسد که بعضی از شهرهای جهان نظیر ریاض، پایتخت عربستان سعودی، یکی از موفق‌ترین نقاط دنیا در این رابطه به حساب می‌آید که مدیریت هوشمند ترافیک در آن، مزایای زیادی را برای شهر و ساکنان آن به ارمغان آورده است.

ریاض

در سال ۲۰۱۹، کمپانی تکنولوژی Dahua رویکرد جدیدی برای مدیریت ترافیک ریاض ارائه داد که جمع‌آوری داده‌ها برای دستیابی به اطلاعات زمان واقعی و یک طرح انتشار علائم درست را در بر می‌گرفت. گزارش‌ها حاکی است که از زمان اجرای این رویکرد، کارآمدی کلی ترافیک در تقاطع‌های تحت کنترل شهر تا حدود ۱۲ درصد افزایش یافته است، ضمن این‌که روزانه بیش از ۱۰۰۰ خشونت ترافیکی ضبط می‌شود و تحت کنترل نیروهای امنیتی قرار می‌گیرد.

محققان مدعی شده‌اند که چنان‌چه مدیریت هوشمند ترافیک در سراسر جهان پیاده شود، آن‌گاه بشر تا سال ۲۰۲۷ شاهد کاهش ۳۶ ساعتی اتلاف وقت در ترافیک‌های شهری خواهد بود و این زمان برای کاربران خودروها نیز به حداقل خواهد رسید.

نکته جالب توجه این‌که هزینه لازم برای پیاده‌سازی طرح ترافیک هوشمند در تقاطع‌های شهری تا سال ۲۰۲۷ حدود ۱۰.۲ میلیارد دلار آمریکا تخمین زده شده است که این مقدار در سال ۲۰۲۲، حدود ۵.۷ میلیارد دلار است.

کد خبر 576758

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کشورهای جهان کلانشهرهای جهان عربستان عربستان سعودی ریاض مدیریت شهری مدیریت ترافیک سیستم های هوشمند مدیریت ترافیک شهر هوشمند هوشمندسازي کاهش انتشار گازهای گلخانه ای هوشمند سازي شهرها کاهش آلودگی هوا آلودگی هوا کاهش انتشار کربن جزایر گرمایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انتشار گاز دی اکسید کربن مدیریت هوشمند ترافیک کاهش انتشار گاز حداقل رساندن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۵۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم

ایتنا - عربستان سعودی در بحبوحه گمانه‌زنی‌ها در مورد محدوده پروژه و امور مالی آن، نمایش جاده نئوم خود را به چین انجام داد.
مقامات نئوم هفته گذشته از پکن، شانگهای و هنگ کنگ بازدید کردند تا از سرمایه گذاران چینی درخواست سرمایه کنند و روشنی بیشتری در مورد این ابرشهر مرموز بیفکنند.

به گزارش ایتنا، یکی از شرکت‌کنندگان به خبرگزاری فرانسه گفت که این نمایشگاه به نئوم کمک کرد تا کمتر مرموز باشد. این مشاهدات از سوی لئونارد چان، رئیس انجمن توسعه فناوری نوآورانه هنگ‌کنگ انجام شد که همچنین گفت که واکنش‌ها به این پروژه بلندپروازانه صرفا در یک پذیرایی دعوت‌نامه بی‌طرفانه بود. با این حال، چان ممکن است اولین نفر در صف شهر The Line نباشد. او به خبرگزاری فرانسه گفت:« من برای تفریح به آنجا خواهم آمد، اما آنجا زندگی نخواهم کرد.»

مقامات Neom به گزارش‌های اخیر مبنی بر کاهش برنامه‌های پروژه بیابانی بسیار گران قیمت توجهی نکردند. اوایل این ماه، بلومبرگ گزارش داد که عربستان سعودی تخمین‌های قابل توجهی را برای تعداد افرادی که انتظار می‌رود در The Line زندگی کنند، کاهش داده است. در این گزارش آمده است که مقامات تعداد ساکنان مورد انتظار برای "آسمان خراش افقی" را از 1.5 میلیون تا سال 2030 به کمتر از 300000 کاهش دادند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، طارق قدومی، مدیر اجرایی نئوم، گفت که هدف جمعیتی 9 میلیون نفری به موقع محقق خواهد شد

گزارش‌ها حاکی از آن است که نگران‌های گسترده‌تری در مورد سرمایه‌گذاری تریلیون دلاری در پروژه چشم انداز 2030 ولیعهد سعودی محمد بن سلمان مطرح شده است.

 

بلومبرگ گزارش داد که واقعیت‌های مالی این پروژه که می‌تواند تا 500 میلیارد دلار هزینه داشته باشد، باعث به وجود آمدن نگرانی‌هایی در دولت عربستان شده‌است. وال استریت ژورنال در ماه فوریه گزارش داد که این کشور همچنین شروع به وام گرفتن برای کمک به تامین مالی نئوم و سایر "مگاپروژه‌های ویژن 2030" کرده است.

بلومبرگ هفته گذشته گزارش داد که پروژه Neom همچنین در حال برنامه‌ریزی برای انتشار اوراق قرضه برای اولین بار است. این نشریه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که پروژه کلان شهر می‌تواند تا 1.3 میلیارد دلار با فروش اوراق قرضه اسلامی جذب کند.

نمایش جاده نئوم همچنین از سئول، توکیو، سنگاپور، شهر نیویورک، بوستون، واشنگتن دی سی، میامی، لس آنجلس، سانفرانسیسکو، پاریس، برلین و لندن بازدید کرده است.

دیگر خبرها

  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم