Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره‌وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: ۵۱۷ دفتر مشاوره کارآفرینی در سطح کشور فعال است که امسال طرح رتبه‌بندی این دفاتر انجام خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس، «علی زندوکیلی» در نشست مدیران مراکز مشاوره، کافه‌های کارآفرینی شتاب‌دهنده و فضاهای کاری مشترک در استان فارس افزود: با توجه به ظرفیت‌های فارس انتظار زیادی در حوزه کارآفرینی از این استان می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هم‌افزایی و توسعه فرهنگ کار مدنی و صنفی را در جامعه ضروری دانست و گفت: ۵۱۷ دفتر مشاوره کارآفرینی در سطح کشور و ۴۴ نوع از این دفاتر در استان فارس فعال است که امسال طرح رتبه‌بندی این مراکز براساس شاخص‌ها اجرا خواهد شد.

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دفاتر مشاوره کارآفرینی در استان‌ها باید ارتباط جدی و مداومی با پارک‌های علم و فناوری داشته باشند.

وی، بازارسازی را یکی از مهم‌ترین وظایف دولت در قبال این دفاتر دانست.

زندوکیلی ادامه داد: ارتباط این مراکز مشاوره با کانون‌های کارآفرینی در استان‌ها باید با سرعت قابل قبولی تقویت شود که در این راستا به زودی دستورالعملی به ادارات‌‌کل سراسر کشور ابلاغ خواهد شد که بر اساس آن حداقل ۲ جلسه در طول سال بین این دو مجموعه برگزار شود.

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: براساس اصول علمی در چرخه عمر یک استارتاپ دریافت تسهیلات جزو اولویت‌های اول نیست و نباید کارآفرینان جدید در ابتدا به سمت تسهیلات هدایت شوند.

وی با اشاره به اینکه دوره‌های آموزشی و توانمندسازی دفاتر مشاوره کارآفرینی به واسطه کرونا دو سال برگزار نشده که اکنون با بهبود شرایط کرونایی این کار در حال پیگیری است تا این دوره‌ها مجددا دایر شود.

زندوکیلی گفت: ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حمایت از واحدهای کارآفرین می‌توانند از تسهیلات تبصره ۱۸ مشاغل خانگی و اشتغال روستایی نیز برای توسعه کارآفرینی در استان بهره ببرند.

ماهیت مستقل تشکل‌های صنفی کارآفرینی باید حفظ شود
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای دولت اهمیت فراوانی دارد و امسال نیز زیست‌بوم ملی اشتغال با دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این حوزه پیاده‌سازی خواهد شد و تسهیلات و حمایت‌ها به این سمت هدایت می‌شود.

وی ادامه داد: کارت کارآفرینان باید صادر و مزایایی نیز از این طریق براساس سطح‌بندی آنها برای این افراد قائل شد.

زندوکیلی توضیح داد: کارآفرینان باید در چند سطح دسته‌بندی شوند بدین نحو که کارآفرینان پیشرو شامل افرادی که میانگین ۳ شاخص فروش، اشتغال و صادرات را کسب کرده‌اند در این دسته‌بندی قرار داشته باشند و این قشر باید از خدمات ویژه‌ای نیز بهره‌مند شوند.

وی با تأکید بر اینکه دانش کارآفرینی باید به جامعه تزریق شود،گفت: یکی از اصول کارآفرینی شبکه‌سازی است که باید براساس آموزش و دانش توسط کارآفرینان دنبال شود.

باشگاه کارآفرینان نوجوان در استان‌ها تشکیل شود

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: باشگاه کارآفرینان نوجوان ظرفیت خوبی است که باید در سطح همه استان‌های کشور تشکیل و از آن حمایت صورت گیرد تا تفکر خلاق در جامعه نهادینه شود.
وی خاطرنشان کرد: دنیا به سمت اقتصاد اشتراکی پیش می‌رود که فعالیت در قالب تعاون از این نوع است و نباید از این ظرفیت عظیم غافل شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی کار و رفاه اجتماعی مشاوره کارآفرینی استان ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به کارگیری ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت‌نام شده در سامانه جستجوی شغلی توسط مراکز کاریابی

مختار احمدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در خصوص فعالیت مراکز دفاتر شغلی و کاریابی‌های سطح استان، گفت : مراکز مشاوره شغلی و کاریابی غیردولتی (خصوصی و تعاونی) توسط اشخاص صالح برای راهنمایی و مشاوره شغلی به جویندگان کار و کارفرمایان، شناسایی فرصت‌های شغلی در داخل و انجام خدمات مورد نیاز تحکیم‌کننده روابط سه جانبه کارگر، کارفرما و دولت تأسیس شده‌اند.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ و با آغاز رسمی سامانه جستجوی شغلی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعداد ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت‌نام شده در سامانه توسط مراکز کاریابی در استان در بنگاه‌های اقتصادی به کار گمارده شده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: تاکنون ۲ هزار و ۷۷ نفر از جویای کار در استان در این سامانه ثبت‌نام کرده و تعداد ۳۹۲ بنگاه اقتصادی درخواست خود را برای بکارگیری افراد جویای کار ثبت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ۲ مرکز مشاوره شغلی و کاریابی استان کرمانشاه برتر کشوری شدند، گفت: براساس ارزیابی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مراکز دفاتر شغلی و کاریابی‌های سراسر کشور در راستای تعداد ثبت‌نام شدگان، تعداد بکار گمارده شدگان، تعداد افراد فارغ التحصیل بگارگماری در طول سال گذشته، ۲ مرکز کاریابی در استان کرمانشاه برتر کشوری شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • ادای احترام جامعه کار و کارگری آذربایجان غربی به شهدا
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • گرامیداشت هفته کارگر در مازندران با ۳۰۰ برنامه
  •  اخبار رسمی کالابرگ‌ فقط از مراجع رسمی وزارت رفاه پیگیری شود
  • هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ
  • به کارگیری ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت‌نام شده در سامانه جستجوی شغلی توسط مراکز کاریابی
  • تأمین مسکن کارگران، اولویت امسال وزیر کار