Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سومین نشست تخصصی از سلسله نشست های اندیشه ورزی، نقش بانک توسعه تعاون در شکل گیری زیست بوم تعاون در کشورمورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایران اکونومیست-محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون در سومین نشست تخصصی اندیشه ورزی بانک اظهار داشت: شرایط ایجاد شده برای تحول نظام بانکی با محوریت شعار سال، یعنی "تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین"، ظرفیت مطلوبی را برای نظام بانکی به منظور حرکت به سوی توسعه اقتصادی و پاپدار کشور فراهم ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بانک توسعه تعاون با تامین مالی و حمایت از توسعه کسب وکارهای تعاونی با محوریت حوزه های دانش بنیان، تولید و اشتغال می تواند نقش و سهم کلیدی در حل فصل نیازهای مردم و دغدغه های دولت مردمی بردارد و بازوی توانمند برای وزارت مردم در کمک به تحقق اهداف ترسیم شده باشد.
شیخ حسینی خاطر نشان کرد: بهره گیری از ظرفیت های متخصصان و خبرگان دانشگاهی و بانکی می تواند در بانک توسعه تعاون در ترسیم مسیرهای جدید همسو با نگاه دولت و نیازهای مردمی کمک کننده باشد.
عادل پیغامی سخنران این نشست ، بانک توسعه تعاون را عهده دار شکل گیری زیست بوم تعاون در کشور ذکر کرد و گفت: مدیریت نظام انگیزشی زیست بوم تعاون به واسطه منابع مالی در اختیار بانک ها و به ویژه بانک توسعه تعاون می باشد.
وی نگاه یکسان به همه بانک ها را چالش نظام بانکی خواند و گفت: ترویج نگاه تخصصی و ماموریت محور در نظام بانکی و تعریف وظایف تخصصی برای بانک های تجاری و بانک های توسعه ای و تعاونی حائز اهمیت است.
پیغامی گفت: بانک توسعه تعاون با اقدامات توسعه ای و معرفی زیست بوم خود بعنوان بانک تخصصی تعاون ، می تواند بر مزیت رقابتی خود تمرکز نموده و با کمک مجامع علمی، قانون-گذاری و اجرایی در سطح حاکمیت، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقناع سازی نماید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نیاز بانک توسعه تعاون به خلق زیست بوم ویژه بخش تعاون گفت: بانک توسعه تعاون با اتکا به حسابداری اجتماعی و توسعه ای و تمرکز بر حساب های اجتماعی و توسعه ای می تواند اقداماتی مهم صورت دهد.
سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: حرکت بانک توسعه تعاون به سوی زیست بوم دانش بنیان همسو با ماموریت های ترسیم شده و با روان سازی قوانین و مقررات و تفکیک بانک ها، ظرفیت مناسبی برای توسعه کشور فراهم می سازد و مدیران ارشد بانک توسعه تعاون آمادگی حمایت و همراهی با ماموریت مذکور را دارند.
امیر هوشنگ عصارزاده عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: کمک به شکل گیری الگوهای موفق تعاونی و عینی سازی موفقیت تعاونی ها در سطح جامعه بسیار مهم می باشد و بانک با واسطه گری مالی و مدیریت نظام انگیزشی باید گذرگاه نوآوری و دانش بنیان را پیشروی تعاونی قرار دهد.
محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: بخش تعاون در هم افزایی استراتژیک نیازمند بازنگری در تعاملات و شبکه سازی ها است و در این مسیر فرهنگ سازی می تواند بخش تعاون را مرکز ثقل اقتصاد کشور قرار دهد و در این میان بانک توسعه تعاون نقش مهمی در بخش تعاون برعهده دارد.
کریم میرزاخانی مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون گفت: مسیر پیشروی توسعه جوامع در سه فاز توسعه مبتنی بر منابع، توسعه مبتنی بر کارآیی و توسعه مبتنی بر نوآوری قابل توصیف است و رویکرد اقتصاد و بانکداری دانش بنیان بر مسیر توسعه مبتنی بر نوآوری تمرکز دارد.
میرزاخانی گفت: هدفگذاری سهم 20 درصد از درآمد کشور از طریق فغالیت های دانش بنیان در اسناد راهبردی کشور، ماموریت مضاعفی را برای بانک ها و بانک توسعه تعاون جهت حمایت از فعالیت های دانش بنیان ترسیم و نیازمند تدابیر و نقشه راه علمی و مبتنی بر دانش است.
حسن عاشقی رییس اداره کل آموزش بانک توسعه تعاون گفت: استمرار نشست های اندیشه ورزی با محوریت جامعه، بانک و اقتصاد با بهره گیری از ظرفیت های نخبگان دانشگاهی و بانکی یکی از برنامه های مهم آموزش در سال جاری می باشد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون زیست بوم تعاون توسعه مبتنی نظام بانکی دانش بنیان بخش تعاون توسعه ای شکل گیری بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند