Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر ایتالیا در تماسی تلفنی با رئیس جمهور اوکراین متعهد شد حمایتی جامع از کی‌یف از جمله در قالب تایید ششمین بسته تحریم‌های ضد روسیه داشته باشد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری تاس، سرویس مطبوعاتی دفتر نخست وزیری ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ماریو دراگی، نخست وزیر و رئیس شورای وزرای ایتالیا در تماسی تلفنی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین درباره تحولات و رویدادهای اخیر در جنگ اوکراین گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراگی به زلنسکی درباره حمایت قاطعانه ایتالیا از اوکراین از جمله در قالب تایید ششمین بسته تحریم‌های ضد روسیه، کمک در رفع مسدودیت بنادر این کشور و الحاق اوکراین به اتحادیه اروپا اطمینان داد.

نمایندگان دائم کشورهای اتحادیه اروپا هنوز نتوانسته‌اند در رابطه با ششمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه که شامل پیش‌نویس تحریم نفتی است، به توافق برسند. کمیسیون اروپا ممنوعیتی را بر واردات نفت خام، شش ماه پس از اجرایی شدن ششمین بسته تحریم‌ها و بر مشتقات نفتی از سال ۲۰۲۳ پیشنهاد داده است. در همین حال، کمیسیون اروپا پیشنهاد داده تا به مجارستان و اسلواکی اجازه داده شود تا پایان سال ۲۰۲۴ از روسیه نفت خریداری کنند.    

در همین حال، زلنسکی گفت: در جریان تماس تلفنی با دراگی بر اهمیت اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه و رفع مسدودیت بنادر اوکراین تاکید کردم.

وی افزود: من از دراگی به خاطر حمایت بی‌قید و شرطش از درخواست اوکراین برای عضویت در اتحادیه اروپا تشکر کردم.

زلنسکی همچنین پس از دیدار با آنتونیو کوستا، نخست وزیر پرتغال گفت: روسیه مانع اوکراین از صادرات ۲۲ میلیون تن مواد غذایی شده است. اگر دیگر کشورها به اوکراین در رفع مسدودیت بنادرش و از سر گیری صادرات کمک نکنند، بحران غذا به دنبال بحران جهانی انرژی به وجود خواهد آمد.

وی هشدار داد: در جهان بحران دیگری به وجود خواهد آمد. بحران دومی پس از بحران انرژی که توسط روسیه به وجود آمده است. در حال حاضر اگر مسیرها را برای اوکراین باز نکنیم و اگر به کشورهای آفریقایی، اروپایی و آسیایی که به این مواد غذایی نیاز دارند، کمک نکنیم، یک بحران غذایی به وجود خواهد آمد.

زلنسکی گفت: روسیه تقریبا تمامی بنادر اوکراین را مسدود کرده است. شما می‌توانید به شیوه‌های مختلف این مسدودیت‌ها را رفع کنید. یکی از این راه‌ها، راه‌حل نظامی است. به همین خاطر است که ما برای دستیابی به تسلیحات لازم به شرکایمان رجوع می‌کنیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نخست وزیر ایتالیا ، ولودیمیر زلنسکی ، حمله روسیه به اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نخست وزیر ایتالیا ولودیمیر زلنسکی حمله روسیه به اوکراین نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟

به گزارش خبرآنلاین در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

به نقل از ایسنا کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

ایالات متحده و متحدانش، کره‌شمالی را به انتقال سلاح به روسیه برای استفاده علیه اوکراین متهم کرده‌اند، با این حالی مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نمی‌کنند. مسکو و پیونگ‌یانگ با اینکه سال گذشته متعهد شدند روابط نظامی خود را تعمیق کنند، هر دو این اتهامات را رد کرده‌اند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در فوریه، ایالات متحده روسیه را به پرتاب موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط کره‌شمالی علیه اوکراین در حداقل ۹ مورد متهم کرد. ناظران سازمان ملل همچنین گفتند که موشک‌های بالستیک سری هوآسونگ-۱۱ اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط پیونگ‌یانگ آزمایش شد.

روسیه ماه گذشته تمدید سالانه فعالیت ناظران تحریم‌های سازمان ملل را وتو کرد. این گروه به عنوان هیاتی متشکل از کارشناسان شناخته می‌شود که به مدت ۱۵ سال بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل علیه کره‌شمالی به دلیل برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور نظارت داشته‌اند. ماموریت هیات کارشناسان فعلی امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

چند روز پس از حمله ۲ ژانویه، دفتر دادستانی منطقه خارکیف قطعاتی از موشک را در اختیار رسانه ها قرار داد و مدعی شد که این موشک با مدل‌های روسی متفاوت است و «ممکن است این موشکی باشد که کره‌شمالی تهیه کرده باشد.»

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901253

دیگر خبرها

  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد جدید می‌خرد
  • زلنسکی: پس از پایان جنگ انتظار داریم به عضویت ناتو درآییم
  • زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف
  • تحولات اوکراین| زلنسکی ناتو را به بدقولی متهم کرد
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • زلنسکی مجوز نقض حقوق بشر در جنگ اوکراین را از اروپا می‌گیرد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات