Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمینه‌های توسعه مدل‌سازی و پیش‌بینی تولید منابع انرژی تجدیدپذیر به کمک هوش مصنوعی و کلان داده از طریق طرح‌های نوآورانه فراهم شد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ یکی از پروژه‌های اولویت‌دار ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، مدل‌سازی و پیش‌بینی تولید منابع انرژی تجدیدپذیر به کمک هوش مصنوعی و کلان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ستاد طی فراخوانی از شرکت‌های دانش‌بنیان و یا سایر شرکت‌های توانمند و علاقمند به حضور در این پروژه‌ها با ارائه اطلاعات تقاضا‌شده در این فراخوان می‌توانند در فرآیند انتخاب مجریان قرار گیرند.

ازجمله مشخصه‌های مهم در ارزیابی، قابلیت مدل‌سازی، ارزیابی و پیش‌بینی منابع انرژی تجدیدپذیر در حوزه‌های انرژی‌های برق‌آبی، بادی، خورشیدی، زیست‌توده و زمین‌گرمایی است.

معماری مبتنی بر Micro services، دارای قابلیت توسعه‌پذیری، لحاظ کردن داده‌های مکانی و زمانی و مبتنی بر شبکه‌های عصبی بازگشتی و یا فناوری‌های کاراتر و تطابق‌پذیری با استانداردهای IEC ازجمله مواردی است که در ارزیابی‎ها، مورد توجه قرار می‌گیرد.

طرح‌ باید قابلیت جمع‌آوری، مدیریت و تحلیل فراداده‌های مختلف از منابع مختلف داخلی، ماهواره‌ای و … همچون ERA5 را دارا و از تعدیل و تبدیل متغیرهای ارزیابی بر اساس مدل‌های کارا برخوردار باشد.

طرح‌ها باید دارای قابلیت‌های جمع‌آوری، مدیریت و تحلیل داده‌های جغرافیایی باشند. دارای تطابق و قابلیت Data Fabric و تحلیل داده بوده و از قابلیت هوشمندی تصمیم‌گیری برخوردار باشند.

علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس https://aimatch.ir/job/  مراجعه کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی معاونت علمی انرژی تجدید پذیر اقتصاد دیجیتال انرژی تجدیدپذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت

مصطفی رجبی مشهدی مدیر عامل شرکت توانیر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اقداماتی برای افزایش راندمان نیروگاهی صورت گرفته است ، گفت: نیروگاه‌هایی که در کشور ساخته می‌شوند نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و از کلاسf هستند که راندمان بیش از ۵۵ درصد دارند.

وی ادامه داد: در دنیا نیز همین راندمان و بازدهی نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی طراحی و ساخته می‌شوند راندمان ۵۵ درصد دارند.

به گفته مدیر عامل توانیر نیروگاه‌هایی که راندمان پایین دارند در حال ارتقا هستند.

مدیر عامل توانیر خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات این است که برای کاهش مصرف سوخت در نیروگاه‌های حرارتی توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر است

وی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر هدف‌گذاری شده است، خاطر نشان کرد: از این میزان ۴ هزار و۵۰۰ مگاوات مربوط می‌شود به چهار سرمایه گذار که اقدامات مناسبی در این زمینه انجام داده‌اند و نتیجه آن طی دو سال اخیر مشخص می‌شود.

به گفته این مقام مسئول فعالیت‌های خوبی در حوزه تخصیص زمین صورت گرفته است که امیدواریم در بخش تأمین ارز و تسهیلات مربوطه کمک می‌کند که این ۱۰ هزار مگاوات تجدید پذیر ها اتفاق بیفتد.

وی در خاتمه یادآور شد: در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های تجدید پذیر ۱۲۵۰ مگاوات است که پیش بینی می‌شود تا دو سال آینده سه تا چهار برابر شود.

کد خبر 6089418 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است