Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازی تراکتور - پرسپولیس در تبریز به دلیل حواشی و درگیری های ایجاد شده از سوی تماشاگران، ناتمام ماند

باشگاه تراکتور با بررسی آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال شانس کمی برای پیروزی در پرونده دیدار با پرسپولیس دارد و احتمالا نتیجه این دیدار ۳ بر صفر به سود سرخ‌های پایتخت اعلام می‌شود.

به گزارش طرفداری و به نقل از ایسنا، جنجال‌های دیدار نیمه‌ تمام تراکتور و پرسپولیس همچنان ادامه دارد و این دو باشگاه پس از پنجشنبه شب، با بیانیه‌ها و مصاحبه‌های متعددی به جنگ یکدیگر رفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، کمیته انضباطی با وصول گزارش ناظران بازی در حال بررسی این پرونده هستند تا در فرصت یک هفته‌ای‌شان، رای این دیدار ناتمام را صادر کنند.

ایسنا در این گزارش پس از استعلام از حقوق‌دانان مختلف ورزشی، به بخش‌های مهم دیدار نیمه‌ تمام تراکتور و پرسپولیس پرداخته و بررسی کرده که براساس آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال، احتمالا چه رایی در انتظار این پرونده است.

تراکتور مسئول برقراری امنیت بازی بود؟

باشگاه تراکتور می‌گوید که مسئول برقراری امنیت دیدار با پرسپولیس نبوده‌اند اما براساس بند ۲ ماده ۸۶ آیین‌نامه انضباطی، باشگاه میزبان مسئول برقراری نظم و امنیت درون و بیرون ورزشگاه، قبل از مسابقه، حین مسابقه و بعد از مسابقه است. ماده ۸۶ می‌گوید:

 

 

۳-۰ در انتظار تراکتور یا پرسپولیس؟

رفتار خشونت‌آمیز و پرتاب سنگ از سوی هواداران تراکتور که از همان نیمه نخست آغاز شد، مهم‌ترین علت نیمه تمام ماندن دیدار روز پنجشنبه بود. البته باشگاه تراکتور مدعی است که تیم داوری، ۱۰ دقیقه پس از توقف بازی به سراغ اعضای تیم پرسپولیس رفته‌ تا آن‌ها برای پیگیری ادامه بازی به زمین بیایند اما پرسپولیسی‌ها از این کار ممانعت کرده‌اند. این ادعا توسط هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی تایید شده اما از طرف مسئول برگزاری و ناظر داوری بازی رد شده تا باشگاه تراکتور شانس کمی برای اثبات ادعایش داشته باشد. ماده ۶۲ آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال مربوط به نیمه تمام ماندن یک بازی فوتبال است. در این ماده آمده است:

 

حال این سوال پیش می‌آید که آیا باشگاه تراکتور مسئول رفتار تماشاگرانش هست و آیا اتفاقات رخ داده در تبریز جز قوه قاهره در نظر گرفته می‌شود یا خیر. ابتدا در تکمیل این ماده قانونی باید توضیح داد که قوه‌ی قاهره، آن است که اتفاق رخ داده خارج از اراده، غیرقابل رفع و غیر قابل پیش‌بینی باشد.

در این ماجرا باتوجه به این که همه از حساسیت دیدار تراکتور و پرسپولیس آگاه بودند، پس نمی‌توان اتفاقات رخ داده در ورزشگاه یادگار امام را غیرقابل پیش‌بینی در نظر گرفت و حتما باید پیش از شروع بازی، تمهیداتی برای آن در نظر گرفته می‌شد. علاوه بر آن، برخلاف دستورالعمل‌ ستاد کرونا از بیشتر از ۳۰ درصد ورزشگاه یادگار امام استفاده شده بود.

اکنون موضوع مهم این است که آیا باشگاه تراکتور مسئول رفتار تماشاگران منتسب به این تیم است یا خیر. ماده ۸۵ در پاسخ به این سوال، صریحا می‌گوید که مسئول رفتار تماشاگران منتسب به هر باشگاه، آن باشگاه است. پس تا این جای ماجرا تمام اتفاقاتی که عموم از آن مطلع هستند، علیه باشگاه تراکتور است و احتمالا نتیجه ۳ بر صفر به نفع پرسپولیس در انتظار این دیدار نیمه تمام است. البته اگر ثابت شود که پرسپولیسی‌ها از بازگشت به زمین ممانعت کرده‌اند، ورق برمی‌گردد و نتیجه ۳ بر صفر به سود تراکتور می‌شود.

 

چه جریمه‌ای در انتظار امید عالیشاه و سعید آقایی است؟

امید عالیشاه، کاپیتان پرسپولیس در ابتدای نیمه دوم دیدار با تراکتور از کوره در رفت و اشیاء پرتاب شده از سوی تماشاگران حریف را به سمتشان پرتاب کرد؛ واکنشی که آغاز جنجال اصلی این دیدار شد. از طرفی سعید آقایی هم هنگام خروج از زمین بازی، با حرکت دستش هواداران تراکتور را تحریک کرد.

گزارش داور و ناظر بازی از اهمیت بالایی در تعیین جریمه‌ی کمیته انضباطی برای این دو بازیکن پرسپولیس برخوردار است. شاخص دیگر تعیین‌کننده در میزان جریمه عالیشاه و آقایی، سبقه انضباطی این دو بازیکن است. هم عالیشاه و هم آقایی در حال حاضر محرومیت تعلیقی ندارند اما سعید آقایی در سال‌های اخیر با محرومیت‌های مختلفی از سوی کمیته انضباطی مواجه شده است.

جدای از سوابق انضباطی امید عالیشاه و سعید آقایی، مواد ۵۹ و ۶۰ آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال راجع به جریمه احتمالی برای اقدامات این دو بازیکن توضیح داده است. عالیشاه و آقایی باید امیدوار باشند که اگر قرار است متخلف شناخته شوند، مشمول ماده ۶۰ (حداقل دو ماه محرومیت و ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی) شوند چرا که طبق ماده ۵۹، حداقل ۱۲ ماه محرومیت از حضور در مسابقات و حداقل ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی در انتظار آن‌ها خواهد بود.

 

 

رفتار ساغلام و کیانی به تراکتور تخفیف می‌دهد؟

ارتوئرول ساغلام، سرمربی و مهدی کیانی، کاپیتان تراکتور در زمان‌هایی که بازی متوقف شده بود، بارها به سمت تماشاگران تیم‌شان رفتند و تلاش کردن با صحبت، جو ورزشگاه را آرام کنند اما در نهایت نتوانستند مانع از نیمه تمام شدن بازی شوند. بند ۶ ماده ۸۵ آیین‌نامه، این امکان را برای کمیته انضباطی فراهم می‌کند که در چنین مواقعی، این اقدامات را به عنوان شرایط مخففه در هنگام صدور رای در نظر بگیرد.

 

با این حال باتوجه به این که اقدامات مثبت ساغلام و کیانی در نهایت مانع از نیمه تمام ماندن بازی تراکتور و پرسپولیس نشد، احتمالا آن چنان روی اصل رای تاثیر چندانی نداشته باشد.

اخبار داغ 

پیام تبریک استراماچونی به مناسبت قهرمانی استقلال در لیگ برتر لیست مسافران کانادا 50 نفره شد / خروج نام رفقا از فهرست نهایی رسمی؛ آنخل دی ماریا از پاری سن ژرمن جدا شد تونل افتخار بازیکنان رئال مادرید و رئال بتیس برای یکدیگر / عکس

 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال تراکتور و پرسپولیس باشگاه تراکتور کمیته انضباطی سعید آقایی نیمه تمام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر

کمیته انضباطی رای خود را در خصوص عدم برگزاری دیدار آبی‌پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز صادر کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، رای صادره از سوی کمیته انضباطی به شرح زیر است:

درخصوص گزارش سازمان لیگ فوتبال مبنی بر عدم برگزاری مسابقه بین دو تیم آبی پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز در تاریخ 2/2/1403 از سری مسابقات لیگ دسته اول فوتبال کشور در ورزشگاه غدیر اهواز باتوجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده و نظربه اینکه براساس مکاتبات صورت گرفته از سوی باشگاه آبی پوشان جنوب با سازمان لیگ ورزشگاه تختی و غدیر اهواز به ترتیب به عنوان اولویت اول و دوم محل برگزاری مسابقات به عنوان میزبان در فصل جاری معرفی و تا کنون نیز تعداد 3 مسابقه در ورزشگاه تختی و 8 مسابقه در ورزشگاه غدیر برگزار گردیده است که این امر موید پذیرش استادیوم غدیر اهواز به عنوان دومین ورزشگاه باشگاه آبی پوشان جنوب در برگزاری مسابقات از سوی مسئولین باشگاه استقلال خوزستان به عنوان بهره بردار قراردادی ورزشگاه اخیر الذکر می باشد و از طرفی باتوجه به اینکه در جلسه هماهنگی شب قبل از بازی دو تیم
به دلیل عدم رفع مشکلات استادیوم تختی با اعلام مدیر تیم آبی پوشان جنوب و تاییدیه نماینده هیات فوتبال استان ، استادیوم غدیر به عنوان ورزشگاه برگزاری مسابقه معرفی و به تایید و امضا حاضرین در جلسه از جمله مدیران دو تیم ، ناظر بازی ، نماینده نیروی انتظامی و نماینده هیات فوتبال استان خوزستان رسیده ولی علی رغم حضور بازیکنان دو تیم ، داوران و فراهم بودن شرایط برگزاری به دلیل عدم بازگشایی درب استادیوم غدیر از سوی بهره بردار آن و با وجود اعطای مدت زمانی حدود 2 ساعت و تلاشهای صورت گرفته مسابقه برگزار نگردیده است باتوجه به گزارش مقامات رسمی بازی ، لوایح دفاعیه ابرازی از سوی دو باشگاه و اظهارات نمایندگان آنها و همچنین اظهارات مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در جلسه مورخ 9/2/1403 و با عنایت به اینکه اقدام باشگاه استقلال خوزستان به عنوان شخص ثالث علت اصلی و خارج از اراده باشگاه میزبان در عدم برگزاری مسابقه تشخیص داده می شود در نتیجه باتوجه به بند 5 ماده 14 آیین نامه برگزاری مسابقات لیگ برتر و دسته اول فوتبال ایران مصوب 1398 و همچنین مفهوم مخالف از ماده 62 مقررات انضباطی حکم بر تکرار مسابقه بین دو تیم آبی پوشان جنوب و فجر شهید سپاسی شیراز تماماً با هزینه باشگاه میزبان در محلی خارج از استان خوزستان با تشخیص سازمان لیگ صادر می‌گردد.

همچنین باتوجه به اظهارات مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان درخصوص عدم امکان موافقت با برگزاری سایر مسابقات باقیمانده تیم آبی پوشان جنوب در ورزشگاه غدیر ، مسابقات باقیمانده که تیم اخیر الذکر در فصل جاری میزبان می‌باشد در محل دیگری به تشخیص سازمان لیگ باید برگزار شود.

همچنین رفتار باشگاه استقلال خوزستان به عنوان بهره بردار ورزشگاه غدیر در عدم موافقت با بازگشایی در این ورزشگاه علی رغم اطلاع و آگاهی از انتخاب ورزشگاه مذکور به عنوان محل دوم برگزاری مسابقات تیم آبی پوشان جنوب از مصادیق نقض اصول اخلاقی و جوانمردی حاکم بر مسابقات فوتبال تشخیص و مستند به مواد 51 و 117 مقررات انضاطی به پرداخت مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌گردد . رای صادره به جز جریمه نقدی قابل اجرا و تماماً ظرف مدت 7 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تراکتور ۲۰۰ میلیون جریمه و تهدید شد
  • تراکتور 200 میلیون جریمه و تهدید شد
  • صدرنشینی استقلال بی دلیل نبوده/ ساختار دفاعی پرسپولیس ایراد دارد
  • جریمه ۲۰۰ میلیونی و یک اخطار برای تراکتور
  • تراکتور به خاطر تماشاگرانش 200 میلیون جریمه شد
  • حسرت ۶ ساله پرسپولیس در خانه مقابل سپاهان!
  • حکم کمیته انضباطی برای تکرار یک دیدار تعیین‌کننده
  • رای کمیته انضباطی به برگزاری دیدار استقلال ملاثانی - فجر
  • پیشکسوت فوتبال سپاهان: کمیته داوران یک داور باکیفیت برای دیدار با پرسپولیس انتخاب کند
  • تعلیق تمام مسابقات «لیگ 2 تهران» به دلیل ضرب و شتم داور