Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد عبدالله‌پور صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه باید از ظرفیت اشتغال‌زایی گیلان در عرصه‌های مختلف استفاده شود، اظهار کرد: ظرفیت‌های خوب مردمی به‌لحاظ اشتغال در کشور و گیلان وجود دارد که باید از این ظرفیت‌ها در جهت اشتغالزایی و افزایش تولید استفاده شود.

وی جنگل‌ها را سند گردشگری استان گیلان دانست و گفت: جنگل‌های گیلان سند گردشگری استان هستند که بدون هیچ تخریبی می‌توان از این نعمت خدادادی در آمدهای زیادی در زمینه گردشگری کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه قدس گیلان با تأکید بر لزوم اجرای طرح زراعت چوب در استان، تصریح کرد: زراعت چوب یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی است که با اجرای آن تلاش شده هم از تخریب جنگل‌ها جلوگیری شود و هم فرصتی فراهم شود آیندگان نیز از این نعمت خدادادی بهره‌مند شوند.

سردار عبدالله‌پور جنگل‌های هیرکانی را یکی از ظرفیت‌های گردشگری گیلان دانست و بیان کرد: حفاظت و صیانت از جنگل‌های هیرکانی برای نسل‌های آینده از وظایف مسئولان است لذا نباید برای منافع شخصی آن‌ها را تخریب کنیم.

اجرای طرح «حاج قاسم» در حوزه زراعت چوب

وی با اشاره به اهمیت اجرای درست طرح زراعت چوب در کشور و استان گیلان، افزود: ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، درآمدزایی برای جوامع محلی، استفاده از زمین‌های بایر، تنفس واقعی‌تر جنگل و طمع کمتر برای قطع درختان جنگلی، تأمین مواد اولیه صنایع سلولزی، تأمین نیاز صنایع چوبی کشور و احتیاج به واردات کمتر از جمله مزایای توسعه زراعت چوب است.

فرمانده سپاه قدس گیلان ادامه داد: مصرف چوب در کشور ۱۱ میلیون مترمکعب و این میزان مصرف در گیلان ۴.۵ تا پنج میلیون متر مکعب است.

سردار عبدالله‌پور با اعلام رضایت از اجرای طرح همگام با کشاورز در استان گیلان گفت: در حوزه زراعت چوب با هماهنگی جهاد کشاورزی، اجرای طرح «حاج قاسم» را در استان از چندی پیش آغاز و پرورش نهال نیز در استان انجام شده است.

وی از اختصاص ۱۰ هزار هکتار از اراضی سپاه قدس گیلان به منظور کاشت نهال و اجرای طرح زراعت چوب در گیلان خبر داد و افزود: سپاه قدس گیلان همواره خود را یکی از حامیان تولید و ایجاد اشتغال در کشور دانسته و در همین راستا ۱۰ هزار هکتار از اراضی خود را به منظور کاشت نهال و اجرای طرح زراعت چوب در اختیار متولیان امر و متقاضیان قرار داده است.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه دولت با توسعه زارعت چوب، گام بلندی در حفاظت از عرصه‌های جنگلی برداشته است، تصریح کرد: زراعت چوب یکی از اقدامات مهمی است که در گیلان می‌تواند مورد توجه قرار گیرد، زیرا دولت با توسعه زارعت چوب، گام بلندی با رویکرد حفاظت از عرصه‌های جنگلی برداشته ضمن آنکه این مهم به کاهش قاچاق چوب نیز منجر شده و به ارتقا تولیدات و پویایی صنایع سلولزی می‌انجامد.

اشتغال زایی برای ۵۲۰۰ کشاورز در حوزه صنوبرکاری

سردار عبدالله‌پور با اشاره به سازمان‌های مشارکت کننده در طرح زراعت چوب در این استان، بیان کرد: استانداری گیلان، سپاه قدس گیلان، سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، دانشگاه گیلان، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان در این طرح مشارکت دارند.

وی یکی از اهداف طرح زراعت چوب را عدم وابستگی به واردات دانست و تصریح کرد: ️نیاز روز افزون به چوب، گسترش صنایع چوبی، کمک به تأمین مواد اولیه صنایع چوبی و کمتر شدن نیاز به واردات و قاچاق چوب، کمک به اقتصاد و معیشت کشاورزان با استفاده از زراعت چوب در اراضی مستثنیات مردمی و حفظ جنگل‌های هیرکانی و کمک به محیط زیست از جمله اهداف مهم در طرح زراعت چوب است.

فرمانده سپاه قدس گیلان ادامه داد: طرح زراعت چوب اگر منجر به افزایش، تولید در واحد سطح، افزایش سطح صنوبرکاری، بهبود کیفیت محصول و همچنین کاهش زمان تولید شود می‌توان به راحتی اقتصاد گیلان را رونق بخشید.

سردار عبدالله‌پور با بیان اینکه افزایش طرح زراعت چوب در استان باعث ایجاد اشتغال پایدار در استان می‌شود، تصریح کرد: طبق آمار تاکنون پنج هزار و ۲۰۰ کشاورز صنوبرکار (اشتغال مستقیم)، ۱۰ تثبیت اشتغال قریب شرکت صنایع چوبی، تثبیت اشتغال ۳۰۰ نفری و اشتغال یک‌هزار و ۵۰۰ راننده و کارگر برش درخت به طور غیر مستقیم در گیلان انجام شده است لذا به طوری کلی ۶ هزار اشتغال مستقیم و ۱۲ هزار اشتغال غیر مستقیم صورت گرفته است.

کد خبر 5496011

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد عبدالله پور طرح زراعت چوب استان گیلان سپاه قدس گیلان بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه احتکار گرد و غبار ویروس کرونا آلودگی هوا گرد و خاک آمار کرونا خراسان رضوی هدفمندی یارانه ها سیدابراهیم رئیسی مشهد فرمانده سپاه قدس گیلان سردار عبدالله پور طرح زراعت چوب استان گیلان صنایع چوبی اجرای طرح جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

استاندار بوشهر با اشاره به تصویب ۲ شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌‌زاده ظهر امروز در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • تصاویر| سراوان از دفن زباله بهسازی شد؛ استان گیلان
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان