Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، احسان اصولی درباره اینکه آیا قرار است خداداد عزیزی در تیم ملی فوتبال ایران جانشین کریم باقری شود، اظهار داشت: چنین چیزی نیست. باقری در باشگاه پرسپولیس هم کار می‌کند و طبق برخی قواعد، قوانین و آیین نامه‌ها باید بین تیم باشگاهی و ملی یک جا را انتخاب کند. قرار است او به ما این موضوع را اعلام کند و در مورد جانشینی عزیزی جای باقری، بحثی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درمورد دلیل سفر خداداد عزیزی به کانادا همراه با تیم ملی، گفت: عزیزی یکی از پیشکسوتان و چهره‌های شناخته شده ما در فوتبال است. به جز او نفرات دیگری هم توسط استیلی به این سفر دعوت شده‌اند اما فقط عزیزی افتخار داده و همراه تیم به کانادا می‌رود. همراهی‌اش از این باب است.

سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص اینکه خودش و سایر اعضای هیات رئیسه هم به سفر کانادا می‌روند، یا خبر توضیح داد: به این سفر نمی‌روم. براساس توافق با کانادا، تعداد نفراتی که قرار است تیم را در سفر به این کشور همراهی کنند 50 نفر است. این نفرات هم بازیکنان، کادرفنی و سایر عوامل تیم هستند و بیشتر از 50 نفر به این سفر نمی‌روند.

اصولی درمورد آخرین وضعیت برگزاری دیدار با کانادا و اکوادور، گفت: بازی با کانادا در ونکوور قطعی شده اما با اکوادور در مورد محل برگزاری بازی بحث داریم. این موضوع هنوز قطعی نشده است. فدراسیون‌ها، دو تیم و سرمربیان‌شان به توافق نهایی رسیده‌اند اما بحث زمین را در کانادا پیگیری می‌کنیم. هنوز محل بازی ایران و اکوادور در این کشور قطعی نشده و امیدواریم این مشکل هم حل شود. 

وی درخصوص آخرین وضعیت برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال و شائبه لغو این مجمع که دستورالعمل‌های دیگری مثل بودجه، احتمال برکناری 4 عضو هیات رئیسه در آن مطرح است پس از صدور حکم محرومیت 2 ساله شهاب عزیزی خادم، پاسخ داد: در گذشته هم گفتم با توجه به رای صادر شده و استیناف خواهی این رای، دوستان حقوقی و متخصص بررسی‌های لازم را انجام می‌دهند اما تا  این لحظه جلسه 10 خرداد پابرجا و برقرار است. شهره موسوی هم به صورت برخط در جلسه هیات رئیسه و مجمع شرکت می‌کند.

سخنگوی فدراسیون فوتبال درمورد سایر نفرات دعوت شده به کانادا،  اظهار داشت: آنها به دلیل کار و گرفتاری‌های‌شان نتوانستند برای همراهی اعلام آمادگی کنند. تنها پیشکسوتی که در این سفر همراه تیم می‌آید، خداداد عزیزی است. البته امکان دارد برخی پیشکسوتان خودشان به کانادا بیایند.

اصولی درباره اینکه اسکوچیچ اعلام کرده بود به جز تمایلش برای حفظ باقری و هاشمیان، دوست دارد نفرات جدیدی هم به کادرفنی تیم ملی اضافه شوند و اکنون با توجه به جدایی باقری، آیا قرار است دستیار ایرانی دیگری جایگزینش شود، پاسخ داد: اکنون عدم حضور باقری قطعیت نیافته و اگر خودش هم در رسانه‌ها اعلام کرده اولویتش پرسپولیس است، به ما چنین موضوعی را نگفته است. امیدواریم حضور او را در کنار اسکوچیچ داشته باشیم.

وی در گفت و گو با برنامه در انتهای الوند، درباره اینکه باقری با فدراسیون فوتبال قرارداد ندارد، گفت: در بحث قرارداد دستیاران اسکوچیچ مذاکرات شروع شده و کارها در حال انجام است. اینکه ما گفته‌ایم باید یک تیم را انتخاب کنند، به خاطر بحث عقد قرارداد است. کار عقد قرارداد دستیاران اسکوچیچ نهایی شده و به زودی منعقد خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: احسان اصولی سخنگوی فدراسیون فوتبال کریم باقری خداداد عزیزی فدراسیون فوتبال تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای انتخاب رشته صحیح و اصولی

روح انسان با توجه به حقیقت «نَفَختُ فِیهِ مِن رُوحی» از خداوند تبارک و تعالی منشأ گرفته و فطرت الهی انسان ذاتاً کمال‌جو و عاشق وصل به بی‌نهایت و قرب الهی است. میل به آموختن و یادگیری حتی از سنین کودکی، نشانه‌ای از روحیه کمال‌طلبی انسان است. همان‌طور که او بزرگ‌تر شده و در تلاش برای کسب آموختنی‌هاست، درهایی به روی ناشناخته‌ها باز کرده و به اسرار عالم آگاه‌تر می‌شود. هر رشته تحصیلی همین خصوصیات را دارد و انسان با ورود به آن به حقایقی ناشناخته آگاهی پیدا می‌کند.

فرد این احساس و گرایش را در خود می‏یابد که می‏خواهد به راز و اسرار اشیا و حوادث اطراف خود آگاه شود. آثار این تمایل و احساس به‏صورت محدود و ضعیف از لحظه پیدایش در او مشاهده می‏شود و به‏تدریج که قوای ادراکی او رشد می‌کند، زمینه‏ها و شرایط لازم برای تبلور  آن فراهم می‌شود و آهسته آهسته آثار و نتایج آن نیز در زندگی او گسترش و تکامل می‏یابد.

عامل و منشأ اصلی پیدایش و تکامل فلسفه و علم بشری، حس کنجکاوی و حقیقت‏جویی او است. هر چند عوامل مختلف اجتماعی نیز در این امر تأثیر داشته‏اند، ولی شالوده آن را حس کنجکاوی و علم‏دوستی انسان تشکیل می‏دهد. به عبارت دیگر، علم‏دوستی و حقیقت‏جویی حقیقت فطری بشر است و تفاوت‌های کمی و کیفی در تعین و تحقق یافتن این گرایش فطری تحت تأثیر عوامل مختلف اجتماعی قرار می‌گیرند.

بر اساس همین نیاز فطری، انسان باید با آگاهی و علم پا به دنیای رشد و علم‌آموزی و آموزش بگذارد. در سنین پایین‌تر و سال‌های ابتدایی تحصیل معمولاً والدین در انتخاب راه نقش پررنگی دارند و مسیر زندگی کودکان در گرو تصمیمات آنان است. اندکی پس از آن و در زمانی که برای روشن‌تر شدن مسیر زندگی باید رشته‌ای را انتخاب کنند، برخی دانش‌آموزان بدون هیچ فکر و داشتن نقشه راهی، فقط درصدد ورود به دانشگاه هستند.

حتی از افرادی می‌خواهند بدون توجه به استعداد، علایق و... برای آن‌ها انتخاب رشته کرده و به گونه‌ای این رشته‌ها را کنار هم بچینند که با رتبه کسب شده بتوانند عنوان دانشجو را بدست بیاورند. آن‌ها به این نکته توجه ندارند که این انتخاب، چهار سال از عمر آن‌ها را معطوف به خود می‌کند و در زندگی و آینده‌شان تأثیرگذار است. به همین دلیل است که برخی در دوره تحصیل انصراف می‌دهند، زیرا متوجه می‌شوند رشته انتخاب شده، با روحیات آن‌ها سازگار نیست. برخی دیگر نیز با توجه به علایق و توانمندی خود انتخاب رشته کرده و براساس رتبه‌ای که دارند، رشته‌ای را انتخاب می‌کنند.

اما خوب است در تمام این مراحل توجه داشه باشیم قرآن کریم و پیامبر اسلام(ص) همواره بر ضرورت علم‌اندوزی و تحقیق و پژوهش تأکید کرده‌اند. همچنین معارف دینی، گنجینه‌ای از معلومات ناب به ما می‌دهد که از برکت آن می‌توانیم دنیا و آخرت خود را بسازیم.

قدم گذاشتن در مسیری که به یاری مطالعه، تحقیق،‌ پژوهش، تلاش و توکل می‌توان به شناخت خود و خداوند دست یافت حتماً یکی از بهترین ثمرات دین‌پژوهی و بازگشت به فطرت خداجوی انسان است. به یاد داشته باشیم مطالعه رشته‌های  حوزوی، الهیات و زیرمجموعه آن‌ها تأثیر زیادی در جهان‌بینی فکری و حوزه عملکردی انسان در این زندگانی و فرصت محدود عمر دارد.

پسندیده است دانشجویان عزیز هنگام انتخاب رشته دانشگاهی به این نکات هم توجه داشته باشند و با علم و چشمی باز دست به انتخاب بزنند و این فرمایش رهبر معظم انقلاب را در نظر داشته باشند که «انتخاب رشته صحیح پایه پرورش استعداد است».

منبع: روزنامه قدس

دیگر خبرها

  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • کانادایی‌ها به دنبال استخدام سولسشایر
  • مطهری دومین چهره‌ای که بعد از خداداد عزیزی از تیم ملی جدا شد
  • ظرفیت‌های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • توصیه‌هایی برای انتخاب رشته صحیح و اصولی
  • استفاده از راهکار‌های اصولی و فنی به جای قطع اینترنت در زمان کنکور
  • یورو برای بلینگام و امباپه است، نه رونالدو!