Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملک ثابت رئیس اتحادیه قصابان استان یزد گفت: گوشت گوسفند در یزد احتمالا به زودی و پس از فروکش کردن جو روانی ایجاد شده در جامعه با کاهش روبه رو خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی ملک ثابت در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه علت افزایش قیمت گوشت گوسفند در چند روز اخیر به علت هیجانات کاذب ایجاد شده در سطح بازار بوده است اظهار داشت: کشتارگاه ها هر کیلو گوشت گوسفندی را کیلویی160هزارتومان به قصاب تحویل و انها نیز با قیمت170هزارتومان به فروش می رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به علت فروکش کردن هیجانات مردم و دل نگرانی تولیدکنندگان و همچنین افزایش تولید احتمالا به زودی قیمت گوشت گوسفندی با کاهش روبه رو خواهد بود.

رئیس اتحادیه قصابان استان یزد خاطرنشان کرد: افزایش قیمت گوشت گوسفند در چند روز اخیر هیچ ارتباطی با طرح دولت در زمینه ارز ترجیحی ندارد و مشمول ازاد سازی قیمت نبوده وتنها دلیل افزایش قیمت آن هیجانات بازار بود که در حال برطرف شدن است.

ملک ثابت با اشاره به اینکه استان یزد جز استانهایی است که قیمت گوشت گوسفندی در آن در مقایسه با بسیاری از استانها ارزان تر است تصریح کرد: علیرغم اینکه استان یزد وارد کننده گوشت گوسفند می باشد اما در مقایسه با استانهای همجوار مثل کرمان، شیراز، اصفهان یا برابر است یا کمتر و حتی در مقایسه با شهر مشهد نیز قیمت یزد کمتر است.

وی در مورد قیمت گوشت گوساله نیز گفت: قیمت مصوب گوساله کیلویی145هزارتومان است اما به این علت که مرتع برای چرای گاو وجود ندارد و مصرف نهاده نیز بیشتر است در بازار غیر رسمی و توسط برخی از فروشندگان این گوشت متاسفانه تا کیلویی200الی220هزارتومان در حال عرضه است که مسئولان باید برای این موضوع نیز تدبیری بی اندیشند.

ملک ثابت رئیس اتحادیه قصابان استان یزد در پایان تصریح کرد: در سطح بازار هیچ گونه کمبودی در زمینه گوشت وجود ندارد و به این علت که در فصلی قرار داریم که تولید افزایش دارد امیدواریم به زودی قیمت های فعلی نیز با کاهش روبه رو باشد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: قیمت گوشت گوسفند گوشت گوسفند استان یزد ملک ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس حسینی پیش ازظهر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای حمایت از مرغداران استان، گوشت مرغ مازاد استان بدون محدودیت و با قیمت ۸۴ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم خریداری می‌شود.

وی افزود: از ابتدای سال‌جاری تاکنون هزار و ۸۴۶ تن گوشت مرغ منجمد خرید و در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شد تا در زمان کمبود برای کمک به تنظیم بازار، عرضه شود.

وی تصریح کرد: میزان جوجه ریزی استان در فروردین ماه سال‌جاری بیش از ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بوده که ضمن ثبت رکورد جدید، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد افزایش داشته است.

حسینی تصریح کرد: با توجه به تأمین به موقع و موجودی کافی نهاده‌های مورد نیاز مرغ داران در استان و همچنین کاهش قیمت جوجه یک روزه تا ۲۳ هزار تومان در روزهای اخیر، قطعاً شاهد افزایش تولید گوشت مرغ در دوره آتی در استان خواهیم بود.

کد خبر 6090819

دیگر خبرها

  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت جدید گوشت و مرغ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو