Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افزایش دستمزد تورم چندانی ایجاد نمی‌کند که در این زمینه شایعات مبنی بر تعدیل نیرو در واحدهای تولیدی بعد از افزایش دستمزد کارگران را صراحتا رد می‌کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، محمود کریمی صبح امروز در دیدار با مسئولان استان اردبیل اظهار داشت: افزایش دستمزد کارگران تا 57 درصد تلاش و جدیت ما براین است تا مشوق‌های حمایتی و راهگشا را برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران در نظر بگیریم و با تامین مواد اولیه، زمینه بهره مندی برخورداری از تسهیلات بانکی با تخصیص مالیاتی و بیمه‌ای را رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تدوین بسته‌های حمایتی و تشویقی تولیدکنندگان و کارفرمایان مراحل نهایی را سپری می‌کند که بعد از تصویب ابلاغ خواهد شد که در حال حاضر در مرحله تصویب نهایی است و سعی و تلاش بر این است تا با در نظرگیری مولفه‌های اصلی کم‌ترین آسیب براثر افزایش دستمزد کارگران در این حوزه انجام یابد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: افزایش دستمزد تورم چندانی ایجاد نمی‌کند که در این زمینه شایعات مبنی بر تعدیل نیرو در واحدهای تولیدی بعد از افزایش دستمزد کارگران را صراحتا رد می‌کنیم و علمی و عملی ثابت شده که افزایش دستمزد تورم چندانی ایجاد نمی‌کند.

کریمی اظهار کرد: 8 تا 10 درصد تاثیر دستمزد بر تورم وجود دارد که آثار سوء آن در این زمینه با افزایش بهره‌وری برطرف می‌شود و قرار بر این است تا در تصویب نهایی نرخ دستمزد سالانه حرکت هماهنگی را انجام می‌دهند تا از طریق وزارت ناظر بر تصمیمات و اجرای این مصوبات هستیم و در این زمینه تسهیلات مشاغل خانگی و روستایی به استان ها ابلاغ می‌شود.

مخالف افزایش دستمزد کارگران نیستیم/نگران بحران بیکاری هستیمگزارشی از درد همیشگی کارگران؛ از عدم‌پرداخت به‌موقع دستمزد تا قراردادهای کاری سفیدعبدالملکی: افزایش دستمزد کارگران با تأیید همه اعضای شورای عالی کار مصوب شد/ 450 نیروی آشنا با درد مردم منصوب کردم

وی تصریح کرد: تامین منابع با هماهنگی بانک مرکزی انجام یافته و استفاده از ردیف اعتباری مشاغل خانگی، زودبازده و روستایی کارآفرینان در مناطق روستایی و شهری با ابلاغ تسهیلات مشاغل خانگی و روستایی به استان‌ها در نظر گرفته شده است که در این زمینه اعتبار اختصاص یافته‌ به این طرح‌ها در سال گذشته به پایان رسیده و به زودی سهمیه استان‌ها در سال جدید ابلاغ می‌شود.

کریمی بیان کرد: البته در پرداخت تسهیلات تبصره 18 با مشکلات و موانع روبه‌رو هستیم که امیدواریم در بخش آموزش، سلامت و بهداشت به صورت محدود از این محل پرداخت تسهیلات را انجام دهیم.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برخی از کارآفرینان و سرمایه‌گذاران از عدم پرداخت یارانه تسهیلات پرداختی گلایه‌مند هستند که به همین منظور 700 میلیارد ریال ردیف اعتباری بلاعوض به وزارت تعاون اختصاص می‌یابد تا بتوانیم حق و حقوق آنان را به صورت کامل پرداخت کنیم.

انتهای پیام/142/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: افزایش دستمزد کارگران وزارت تعاون استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟