Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی بی سی: جو بایدن که برای دیدار از ژاپن و کره‌جنوبی به شرق آسیا سفر کرده گفته آمریکا آماده است به طور فوری واکسن کرونا به کره‌شمالی اهدا کند اما پیونگ‌یانگ هنوز به این پیشنهاد پاسخ نداده است.

کره‌شمالی برای نخستین بار رسما از شیوع کووید ۱۹ در این کشور خبر داده و گفته ۲ میلیون و پانصد هزار نفر از شهروندان کشور کرونا مثبت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشور که در دو سال گذشته هیچ‌گاه شیوع کرونا را رسما اعلام نکرده بود اکنون می‌گوید محدودیت‌های قرنطینه را به طور سراسری اعمال کرده است اما ناظران از کمبود دسترسی پیونگ‌یانگ به تست کووید و واکسن کرونا ابراز نگرانی کرده‌اند.

آقای بایدن پیشنهاد ارسال واکسن به کره‌شمالی را در خلال کنفرانس خبری خود در سئول، پایتخت کره‌جنوبی، اعلام کرد و گفت: «ما آماده ارسال واکسن هستیم. نه فقط به کره‌شمالی بلکه به چین هم. ما آماده‌ایم که چنین کمکی را فورا عملی کنیم... اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم.»

کره‌شمالی پیش‌تر دریافت واکسن از نهاد بین‌المللی کووکس را هم نپذیرفته بود و همچنین به کمک همسایه جنوبی خود هم نه گفته بود.

در عوض، پیونگ‌یانگ مدعی شده بود که توانسته با موفقیت جلوی گسترش کرونا را بگیرد و برای این کار از مسدود کردن مرزها و همچنین توصیه کارشناسان این کشور که معتقد بودند این ویروس تا مدتی بعد از بین خواهد رفت، سود برده است.

رسانه‌های این کشور نوشیدن چای و دم‌نوش‌های گیاهی و غرغره کردن آب‌نمک در کنار استفاده از داروهای مسکنی چون ایبوبروفن را به شهروندان توصیه کرده‌اند.

همزمان چین هم نتوانسته موج جدید همه‌گیری که به واسطه شیوع سویه اومیکرون شدت گرفته است را تاکنون مهار کند و دهها میلیون از مردم این کشور اکنون در قرنطینه به سر می‌برند.

کره شمالی با کره جنوبی و چین مرز مشترک دارد. هر دو کشور با شیوع گسترده ویروس کرونا دست و پنجه نرم کردند.

آقای بایدن در خلال سفر خود به کره‌جنوبی همچنین گفته تمایل دارد که تحت شرایطی با کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی دیدار کند.

او در جریان کنفرانس خبری خود در سئول گفت که شکل‌گیری چنین دیداری بستگی به آن خواهد داشت که رهبر کره‌شمالی «مصمم و مشتاق» باشد.

این پشنهاد دیدار مستقیم پس از آن عنوان می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا به عنوان نخستین رهبر ایالات‌متحده در سال ۲۰۱۸ سنت‌شکنی کرد و برای نخستین‌بار با همتای کره‌شمالی خود - کیم جونگ اون - در سنگاپور دیدار و گفتگو کرد و همچنین به عنوان نخستین رئیس‌جمهوری آمریکا گام در خاک کره‌شمالی گذاشت.

اما تنها دو سال بعد از این رویداد تاریخی، کیم جونگ اون ابراز تردید کرد که آیا کشورش نیازی به «دست دادن» با آمریکا دارد یا خیر.

در همین حال، آقای بایدن از آمادگی واشنگتن برای ارسال تسلیحات نظامی بیشتر به سئول و برگزاری مانورهای مشترک نظامی میان دو کشور که در دوران ریاست‌جمهوری آقای ترامپ کاهش یافته بود، سخن گفته است. اظهاراتی که می‌تواند موجب خشم پیونگ‌یانگ شود. کره شمالی این مانورها را تمرینی برای براندازی حکومت و اشغال این کشور ارزیابی می‌کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پیونگ یانگ کره جنوبی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • تیراندازی هنگام اجرای حکم جلب/ ۴ پلیس کشته شدند
  • پیام حماس به گروه‌های مقاومت درباره مذاکرات
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • پاسخ منفی مربی سابق جهانبخش به پیشنهاد لیورپول
  • حماس در حال بررسی طرح اسرائیل برای تبادل اسرا
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور