Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@16:20:24 GMT

حلقه میانی عامل پیوند کنشگران با حاکمیت است

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۸۵۵۰

حلقه میانی عامل پیوند کنشگران با حاکمیت است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه اتصال کنشگران انفرادی یا جمعی با حاکمیت در نبود حلقه میانی قطع بود، گفت: با به میدان آمدن حلقه میانی، از گسست به پیوست با حاکمیت می‌رسیم.

به گزارش ایمنا، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمد قمی» روز یکشنبه در همایش تخصصی «جریان حلقه‌های میانی؛ پیشران حکمرانی مردمی» که به میزبانی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در محل ساختمان کوثر ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: آنچه مقام معظم رهبری در جهاد تبیین به آن اشاره می‌کنند، تأکیدی بر سازماندهی متعارف در حوزه روشنگری برای افکار عمومی است که فرو کاستن آن جفا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این‌که حلقه‌های میانی را باید عمیق‌تر واکاوی کرد، افزود: پدیده حلقه‌های میانی رویکرد رو به جلویی پیش پای ما قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: شاید در چهل سال نخست انقلاب، دوگانه دولت، مردم و کنش‌گران مردمی داشتیم اما به نظر می‌رسد این سه ضلع به چهار وجهی تغییر کرده و حلقه‌های مردمی هم به این جریان اضافه شده‌اند که اینها حلقه اتصال کنشگران فردی یا جمعی با حاکمیت هستند.

قمی تصریح کرد: حلقه میانی راهبر کنشگران مردمی انفرادی یا جمعی برای به میدان آوردن مردم هستند و وقتی حلقه میانی وارد میدان می‌شود، از گسست به پیوستار با حاکمیت می‌رسیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: تک‌تک جوانان باید تبلیغ اسلام کنند و به حضور آنها به شکل محسوسی رسیده است که رهبر معظم انقلاب آن را ذکر می‌کنند. این اقدام پیشِ رو از عمق حکایت می‌کند و حلقه میانی خود را مستقیم با مردم مواجه نمی‌داند.

وی افزود: در منظومه معرفتی مکتب امام، یک حاج همت و هزاران بسیجی داریم و گسست میان مردم و حاکمیت وجود ندارد. حلقه میانی پدیده متعهد به حل یک مسأله جدی است. ما قرار است تا ابد از نظریه انقلاب اسلامی دفاع کنیم و از ادبیات انقلابی خود کوتاه نمی‌آییم در عین حال به شدت منعطف و جوششی و مردمی هستیم.

قمی با بیان این‌که پدیده حلقه‌های مبانی به شدت منعطف و جوششی است، ادامه داد: برای اینکه حکومت به شکل‌گیری این پدیده کمک کند، باید مراقب بود خطاهای رایج حلقه‌های میانی دست‌وپاگیر نباشد. غلط رایج که وجود دارد این است که جریان به جای جوششی، نهادی می‌شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: غلط رایج دیگری که وجود دارد این است به داده‌های کلامی تکیه و این داده‌ها تجمیع می‌شوند و مدل‌هایی از حلقه میانی ارائه می‌شود که بهترین مدل است. ذات حلقه میانی دارای تنوع و رقابت است و آزاداندیشی و به روز بودن را جدی می‌گیرد و قیمت پیدا می‌کند که به موجب آن بانوان و معلمان و ظرفیت‌های متعدد جدی گرفته می‌شوند.

منبع: ایرنا

کد خبر 576859

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی رییس سازمان تبلیغات اسلامی محمد قمی حجت الاسلام محمد قمی رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس سازمان تبلیغات اسلامی حلقه های میانی حلقه میانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم صبحگاه بسیج پایگاه شهید رسول عسکری دیوان محاسبات کشور با حضور سردار رضا طلایی نیک، سخنگو و معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین جمعی از مقامات و کارکنان این نهاد نظارتی برگزار شد.

سردار طلایی نیک در این جلسه با گرامی‎داشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشان و شهدای ایران اسلامی، اظهار داشت: «احیای اسلام ناب»، «مردمی بودن انقلاب اسلامی» و «رهبری ولایی»، سه رکنی هستند که طی ۴۵ سال گذشته، مقوم و پیش‎ برنده این نهضت الهی بوده اند.

سخنگوی وزارت دفاع در ادامه خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی به معنای حقیقی کلمه، احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) بود که پس از تلاش‌های ناکام رژیم شاهنشاهی در گسترش اسلام ستیزی و زدودن مذهب و معنویت از سطوح گوناگون جامعه، توانست سبکی بی بدیل از الگوی جامعه اسلامی را به جهانیان عرضه دارد.

وی همچنین در تشریح ماهیت مردمی نظام جمهوری اسلامی، بیان داشت: اتکای به مردم، از اساسی‌ترین اصول مکتب امامین انقلاب محسوب می‌شود چراکه هر زمان مشارکت مردم در امور کشور بیشتر بوده، به همان نسبت توفیقات نیز افزایش پیدا کرده است.

سردار طلایی نیک با با بیان اینکه مهمترین شاخصه شعار سال ۱۴۰۳، مشارکت مردم در اقتصاد و تولید است، افزود: تاریخ گواه است که فتوحات در هشت سال دفاع مقدس، درست از زمانی به وجود آمد که موانع حضور مستقیم مردم در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل برداشته شد. بر این اساس، تا زمانی که اقتصاد کشور مردمی نبوده و مردم در عرصه تولید کشور دخیل نباشند، هیچ قدم مؤثری در بهبود اوضاع معیشتی را شاهد نخواهیم بود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع در ادامه گفت: شاهکار انقلاب اسلامی در تحقق «رهبری ولایی» بود که با ممزوج نمودن ظرفیت‌های اسلامی و مردمی، افتخارات بزرگی را نصیب ملت کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از برکات انقلاب اسلامی، پیوند دادن حوزه دفاعی و مردم، از طریق ظرفیتی به نام «بسیج مستضعفین» بود، تصریح کرد: اگرچه بهره مندی از ادوات جنگی پیشرفته نظیر پهپاد و موشک مطلوب بوده و بازدارنده است اما این اراده و خواست ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی بود که عملیات «وعده صادق» علیه رژیم کودک کش صهیونیستی را به سرانجام رساند و بسیاری از معادلات منطقه‌ای و بین المللی را تغییر داد.

سردار رضا طلایی نیک گفت: امروزه بازدارندگی کارآمد، نیازمند قدرت ترکیبی است؛ چون دشمن در دو عرصه جنگ نرم و سخت علیه کشورمان در حال برنامه ریزی است و ما نیز نیازمندیم تا هم‎سطح با این تهدیدات، توانایی‌های خود را ارتقا دهیم.

وی در پایان با بیان اینکه رویکرد پیشگیرانه دیوان محاسبات، موجبات همراهی و همکاری بیش از پیش دستگاه‌ها با این نهاد نظارتی را فراهم نموده است، بیان کرد: مواردی همچون «دیدبانی از بیت المال»، «تحقق انضباط مالی»، «اثربخشی در کاهش فاصله فقر و غنا» و همچنین «مبارزه با فساد و ویژه خواری»، از جمله مواردی است که به حمدالله دیوان محاسبات توانسته نقشی ویژه در تحقق آنها ایفا نماید.

کد خبر 6090016 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • بیانیه حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است