Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، در نیمه شعبان که مصادف با ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۰ بود، نماهنگی درباره امام زمان (عج) به نام «سلام فرمانده» توسط بچه‌های لنگرودی به تهیه‌کنندگی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید نعیمی مسئول گروه فرهنگی ماح "ملت امام حسین (ع)" و خوانندگی ابوذر روحی به همراه بیش از ۳۰۰ نفر از نونهالان این شهرستان تهیه و در شبکه‌های مختلف رسانه‌ای ازجمله صداوسیما پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محتوای فرهنگی و اثربخشی چندوجهی قطعه سلام فرمانده آن‌قدر زیاد بود که چندی نگذشت این اثر با فراگیری حداکثری بر زبان‌های کودکان و نوجوانان کشور افتاد تا جایی که در بسیاری از کشورها به‌ویژه کشورهای اسلامی شاهد پخش این سرود تاریخی بوده‌ایم.

امروز به‌محض ورود در شبکه‌های مجازی، اجرای همگانی، به‌صف شده و با شور و شوق کودکان و نوجوانان ایرانی در جای‌جای میهن اسلامی برای همخوانی سلام فرمانده به چشم می‌خورد و همین فراگیری با عمق و جان این سرود موجب شد تا شیاطین انسی در برابر این کنار فرهنگی قشنگ از دیار سرزمین میرزاکوچک خان جنگلی، قد علم کند.

با فراگیری این سرود در فضای مجازی، هجمه‌های رسانه‌ای دشمن علیه این اثر آغازشده به‌گونه‌ای که ضدانقلاب در گامی بلند تلاش کرد تا با سخره گرفتن اثر "سلام فرمانده" و گره زدن آن با گرانی‌ها و اجرای اجباری آن در مدارس و دیگر مشوشات مضحک رسانه‌ای، ضربه کاری به غنای فرهنگی و اثربخشی این سرود و ارکان آن وارد کند.

در جدیدترین اقدام ضدانقلاب و منافقین که ضدیت آن‌ها با اسلام، ایران و انقلاب اسلامی بارها به گواه امت رسیده، از پرونده تقلبی و غیرواقعی ناموجودی رو شد که در آن اتهاماتی علیه یکی از تولیدکنندگان این اثر ارزشمند، حکایت داشت؛ موضوعی که در همان ابتدا با هوشیاری و اقدام آگاهانه دستگاه قضای آبی بر آتش اتهامات شد و از گسترش بیش‌ازاندازه آن جلوگیری شد.

سید هاشم میرحسینی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لنگرود طی گفت‌وگویی با بیان اینکه سرود «سلام فرمانده» یک محصول فرهنگی منحصربه‌فردی است که از عمق جان مردمان این سرزمین خصوصاً جوانان و نوجوانان نشئت‌گرفته، اظهار کرد: اجرای این سرود در سراسر کشور و حتی در برخی کشورهای جهان، دشمنان این ملت خاصه رسانه‌های بیگانه را به خشم آورده و با وارد نمودن اتهام ناروا و به‌دوراز واقعیت به انسان شریف و متدین و انقلابی ولایی آقای ابوذر روحی، درصدد کاهش و بی‌اثر کردن این اثر فرهنگی برآمدند.

وی با تأکید بر اینکه چنین اتهامی به این مداح معروف از اساس کذب است و پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان لنگرود در این خصوص تشکیل نشده، افزود: استقبال کودکان و نوجوانان از این رویداد فرهنگی موجب سردرگمی و عصبانیت منافقین داخلی و خارجی شده و آقای روحی با مقبولیتی که در میان مردم عزیز استان گیلان داشته بزرگ‌ترین ضربه را با کار جهادی و انقلابی خود به جبهه دشمنان انقلاب و نظام وارد نموده است.

دادستان لنگرود در پایان از صدور دستور شناسایی عوامل انتشار اکاذیب به مراجع مربوطه خبر داد و گفت: این افراد به‌زودی شناسایی‌شده و به سزای اعمالشان خواهند رسید.

دشمن طی هفته‌های اخیر تمام قوا و امپراتوری رسانه‌ای خود را علیه سلام بر فرمانده به خط کرده اما نه‌تنها در این آتش‌افروزی نابرابر رسان ای پیروز نشده بلکه، ریشه فرهنگی این اثر زیبا و انقلابی و امام زمان پسند را در نسل‌های ایرانی، گسترانده است.

سرود زیبا و انقلابی سلام فرمانده تداعی‌کننده فرهنگ، ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب است که اتصال بین نسلی را برقرار کرده و بهترین ابزار آفندی جمهوری اسلامی ایران در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است.

سلام فرمانده یک کار فرهنگی ماندگار در تاریخ کشور است و سرعت فراگیری آن نشان می‌دهد صاحب اصلی این اثر که پروردگار و حضرت ولی‌عصر (عج) بوده، بر آن نظر دارند و قطعاً خودشان نیز این اثر را حفظ و صیانت خواهند کرد.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: سلام فرمانده سعید نعیمی کار فرهنگی فرمانده سلام بر فرمانده سلام فرمانده رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویی که فرمانده جنگ بود

محسن وزوایی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

به گزارش ایسنا، محسن وزوایی، ۵ مرداد ماه سال ۱۳۳۹ در محله نظام آباد تهران، متولد شد. او در سال ۱۳۵۵ به دانشگاه راه یافت و در رشته شیمی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل شد. پس از ورود به دانشگاه، به جریان مکتبی انجمن‌های اسلامی دانشجویان این دانشگاه پیوست و هم زمان با شرکت در فعالیت‌های سیاسی و جلسات عقیدتی، از سال ۱۳۵۶ مسئولیت هدایت و جهت دهی به مبارزات دانشجویی ضد دیکتاتوری را در سطح دانشگاه شریف عهده دار شد.

در سال‌های ورودش به دانشگاه، نقش فعالی در تشکیلات اسلامی دانشگاه از خود نشان می‌داد. این جوان مبارز و پرشور، از تظاهرات خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ تا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و ورود امام خمینی (ره) به ایران، در همه صحنه‌ها از جمله پیشتازان و جلوداران تظاهرات مردمی بود.

او در روزهای پرتلاطم انقلاب نیز نقش حساس هدایت را بردوش می‌کشید و در درگیری‌های مسلحانه و سرنوشت ساز ۱۹ بهمن تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، حضوری پرثمر داشت. محسن وزوایی در تصرف دو پادگان مهم جمشیدیه و عشرت‌آباد نیز شهامت بالایی از خود نشان داد.

وی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

محسن وزوایی در سال ۱۳۵۸ همزمان با کار تبلیغاتی در جمع دانشجویان پیرو خط امام، بلافاصله با تشکیل سپاه پاسداران، به این ارگان نظامی پیوست و در دوره‌ای فشرده، آموزش‌های چریکی را در سپاه آموخت. او مدتی در سپاه به عنوان فرمانده مخابرات انجام وظیفه کرد، سپس سرپرستی واحد اطلاعات عملیات را به عهده گرفت.

محسن وزوایی به دنبال تجاوز عراق به ایران، داوطلبانه به جبهه غرب عزیمت کرد. با ورود او به این منطقه، تحولی پدید آمد؛ به گونه‌ای که در عملیات سرنوشت ساز پارتیزانی به عنوان فرمانده گردان، مسئولیت محور تنگ کورک تا حد فاصل تنگ حاجیان را برعهده گرفت و ضمن حمله‌ای پارتیزانی به مواضع و استحکامات دشمن، به کمک هم‌رزمان خود، ارتفاعات حساس و سوق‌الجیشی تنگ کورک را از تصرف قوای اشغالگر بعث خارج ساخت.

در عملیات جدیدی که از سوی رزمندگان اسلام در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ طرح‌ریزی شده بود، محسن وزوایی فرمانده گردان شد. در این عملیات، او با آن که مجروح شده بود، ولی با گامی استوار و خستگی ناپذیر و روحی امیدوار به نبرد ادامه می‌داد.

در حین عملیات، بیشتر رزمندگان شهید یا مجروح شده و تنها محسن و چند رزمنده دیگر زنده بودند؛ و شگفت آن که همین چند نفر، توانستند ۳۵۰ تن نیروهای کماندوی بعث عراق را به اسارت بگیرند.

محسن وزوایی، نقش فعالی در طراحی عملیات فتح بلندی‌های «بازی دراز» ایفا کرد و در همین نبرد به شدت مجروح شد و به تهران انتقال یافت. او در بیمارستان با وجود درد بسیار، ناله نمی‌کرد و به یکی از پزشکان که از مقاومت او در برابر درد ابراز شگفتی کرده بود گفت: «آقای دکتر! من هر چه بیشتر درد می‌کشم، بیشتر لذت می‌برم و احساس می‌کنم از این طریق به خدای خودم نزدیک می‌شوم». پس از بهبودی نسبی از مجروحیت، قدم به معرکه‌ای گذاشت که فرجام آن، آزادسازی خرمشهر اشغال شده بود.

او در طول جنگ تحمیلی، در عملیات‌های متعدد با مسئولیت‌های گوناگون حضور داشت. در ۲۰ آذر ۱۳۶۰، در عملیات «مطلع الفجر» فرمانده بود. در اسفند سال ۱۳۶۰ فرمانده گردان حبیب بن مظاهر و تیپ تازه تأسیس محمد رسول اللّه (ص) شد که در عملیات «فتح المبین»، این گردان نوک عملیات بود.

با تأسیس «تیپ ۱۰ سیدالشهدا»، فرمانده این تیپ شد. همین تیپ، در ۲۳ فروردین ماه ۱۳۶۱ وارد عملیات «الی بیت المقدس» شد و برای اجرای بهتر عملیات، با تیپ حضرت رسول صلی الله علیه و آله ادغام شد و محسن وزوایی نیز فرماندهی محور اصلی را عهده‌دار شد.

محسن وزوایی، ، پس از ماه‌ها مجاهدت و مبارزه با دشمنان اسلام و حماسه آفرینی در عملیات‌های متعدد و به ویژه «الی بیت المقدس»، سرانجام در دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، در ۲۲ سالگی هنگام هدایت نیروهای تحت امر خود، بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شهادت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خدمه کشتی توقیف شده مرتبط با اسرائیل | تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی درباره خدمه
  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی/ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود
  • تکذیب یک شایعه عجیب درباره نام استقلال
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان به عنف/نوشابه‌های قاچاق به بازار نرسید
  • تاثیرات سلوکیان بر خاورمیانه: از تاثیر بر هنر و فلسفه تا مواجهه با شورش یهودیان