Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد حمداللهی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره واگذاری ساماندهی حمل بار در جاده‌ها و محورهای برون شهری توسط ناوگان وانت بار به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار کرد: این وظیفه در حال حاضر به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای واگذار شده است.

وی افزود: البته تردد وانت بارها مانند کامیون‌ها نیست که قابل تفکیک میان جاده و شهر باشد؛ وانت بارها همزمان در شهر و خارج شهر تردد دارند و اقدام به حمل بار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه حدود ۱۵ سال است که دیگر پلاک «ع» (عمومی) برای وانت بارها صادر نمی‌شود، گفت: لذا طرح ساماندهی تردد وانت بارها در محورهای برون شهری، هم شامل وانت‌های پلاک سفید می‌شود هم پلاک «ع»؛ از همین جهت بخش زیادی از وانت بارها در حال حاضر پلاک «ع» ندارند.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد وانت بارها در محورهای برون شهری اقدام به حمل بار کنند، باید بارنامه از شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای یا ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌ها یا شهرستان‌ها دریافت کنند.

به گفته حمداللهی، برای تعدادی از بازارگاه های الکترونیکی (تاکسی بارهای اینترنتی) که وانت بارها با آنها همکاری می‌کنند، مجوز فعالیت صادر شده تا در صورتی که درخواست حمل بار با وانت در جاده به آنها داده شود، بتوانند تحت شرایطی مشمول تردد با بارنامه الکترونیکی شوند و دیگر نیازی به صدور بارنامه از سوی شرکت‌های حمل و نقلی نباشد.

این مقام مسئول در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: یکی از تکالیفی که در قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز بر عهده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قرار داده شده، صدور بارنامه‌های الکترونیکی است تا از میزان قاچاق کالا کاسته شود.

وی ادامه داد: مطرح شده که یکی از راه‌های قاچاق کالا که خارج از شبکه توزیع اقدام به حمل کالای قاچاق می‌کنند، استفاده از وانت بارهاست که بدون سند حمل (بارنامه) در جاده‌ها تردد دارند که با این دستورالعمل جدید، برای جابه جایی بار در جاده با استفاده از وانت بار، دریافت بارنامه ضروری است.

مدیرکل حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یادآور شد: صدور بارنامه الکترونیک می‌تواند به کاهش قاچاق کالا کمک زیادی کند.

وی یکی دیگر از مزایای ساماندهی وانت بارها در جاده‌ها را ارتقای ایمنی خودروهای باری سبک دانست و بیان کرد: اگر وانت بارها برای تردد در جاده، تحت نظارت سازمان راهداری باشند، مجبورند مانند خودروهای باری سنگین هر سه ماه یک بار معاینه فنی دریافت کنند که درنتیجه ضریب ایمنی تردد آنها در جاده‌ها را افزایش می‌دهد.

حمداللهی افزود: بر اساس آمارها، عامل وقوع ۱۰ درصد تصادفات جاده‌ای منجر به فوت، وانت بارها هستند؛ لذا بحث صدور بارنامه برای تردد آنها در محورهای برون شهری و جاده‌ها می‌تواند به کاهش تلفات تصادفات جاده‌ای بینجامد.

شرایط وانت‌ها برای دریافت کارت هوشمند چیست؟

بر اساس اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، رانندگان و مالکان وانت بارها می‌توانند با مراجعه به ادارات راه و شهرسازی استان‌ها یا شهرستان‌ها نسبت به تشکیل پرونده و دریافت کارت هوشمند اقدام کنند.

گفتنی است تنها آن دسته از خودروهای باری سبک (وانت بارها) می‌توانند درخواست کارت هوشمند کنند که حداکثر سن ناوگان ۲۰ سال باشد.

کد خبر 5495963 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای وانت نیسان وانت بار حمل و نقل جاده ای وزارت جهاد کشاورزی بورس کالاهای اساسی نهاده های دامی رستم قاسمی نهضت ملی مسکن ارز رسمی سازمان خصوصی سازی قیمت خودرو بانک مرکزی ایران جواد اوجی بهره وری مالیات کوبا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای محورهای برون شهری وانت بارها صدور بارنامه قاچاق کالا جاده ها وانت بار حمل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بارش‌های اخیر به جاده‌های استان ایلام خسارت وارد کرد؟

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام از انجام ۳۸ عملیات ریزش‌برداری در شبانه روز گذشته در راه های مواصلاتی این استان خبر داد. - اخبار استانها -

سیدزاهدین چشمه‌خاور در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ایلام با بیان اینکه تمام راه‌های اصلی استان باز بوده و مشکلی برای تردد خودروها وجود ندارد، اظهار داشت: در بارش‌های اخیر نیروهای راهداری بیش از 38 مورد ریزش‌برداری را در سطح جاده‌های فرعی و اصلی استان انجام داده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ایلام گفت: بر‌اساس رصد دوربین‌های نظارت تصویری مرکز مدیریت راه‌های استان و همچنین طبق گزارشات ارسالی از ادارات تابعه در 12 محور از شهرهای این استان شبانه روز گذشته بارش باران گزارش شده است.

وی با بیان اینکه 13 راهدارخانه در سطح استان به منظور بازگشایی راه‌ها در زمان وقوع بارش و ریزش‌ها در سطح جاده‌های مواصلاتی مستقرند، گفت: 56 نیرو‌ی راهدار با 31 دستگاه دستگاه ماشین آلات برای انجام این ریزش‌برداری‌ها به‌کار‌گیری شد.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • خسارت بارندگی به برخی جاده‌های استان بوشهر/ یک محور مسدود است
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • جابجایی ۳۰ میلیون تن کالا در محور‌های مواصلاتی هرمزگان
  • تردد روان در محور بندر امام(ره)_آبادان
  • آیا بارش‌های اخیر به جاده‌های استان ایلام خسارت وارد کرد؟
  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • همه محور‌های مواصلاتی لرستان باز هستند
  • ریزش سنگ در جاده پلدختر - خرم‌آباد