Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: تکمیل شبکه آب و فاضلاب و اصلاح شیب کند ایجاد مخازن آب اضطراری باید همت بیشتری را شاهد باشیم.
به گزارش خبرگزاری آریا،  میثم مظفر در شصت و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بررسی عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان تهران در زمینه مصوبه ابلاغی اظهار کرد: تبصره سه که مصوبه مجلس شورای اسلامی است به شورا اختیار داده امکانی ایجاد شود که در قالب قبوض آب، مبالغ اخذ و این منابع درآمدی در سه جدول مشخص هزینه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه حسابرس مشخصی توسط کمیسیون برنامه و بودجه برای بررسی عملکرد سال 99 آبفا و فاضلاب انتخاب شد، خاطرنشان کرد: درآمد حاصل از تبصره سه بالغ بر 789 میلیارد تومان در سال 99 بوده و مقرر شده بود که این مبلغ در طرح حضرت امیرالمومنین(ع)، تجهیز چاه برای امکان برداشت آب در شرایط اضطراری و ایجاد مخازن اضطراری با اولویت 10 بیمارستان و تأمین تجهیزات مورد استفاده اطفا حریق هزینه شود.
وی افزود: شیب کندی در مخازن آب اضطراری داشتیم که آبفا باید برای اجرای این مخازن همت بیشتری داشته باشد.
مظفر با بیان اینکه در مواردی انحراف دیده می شود که باید اصلاح صورت بگیرد، تصریح کرد: 18 میلیارد تومان صرف تعویض کنتورهای خراب شهر شده که شورا از قبل این مجوز را نداده و قرار بوده هزینه ها در قالب سه جدول باشد.
وی همچنین تصریح کرد: 14 میلیارد تومان به یکی از مجموعه های زیر نظر آبفا قرض داده شده که البته برگشته اما مجوز نداشته است.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی تصفیه خانه سوهانک کمتر از پنج درصد است، یادآور شد: با وجود اینکه در این طرح، کار پژوهشی صورت گرفته و زمان‌بر بوده است اما سرعت در اجرای آن از اولویت های شورا به شمار می‌رود.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع در تکمیل شبکه آب و فاضلاب و اصلاح شیب کند ایجاد مخازن آب اضطراری باید همت بیشتری را شاهد باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مخازن اضطراری شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۰۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمان های ناایمن مناطق ۳،۴،۵،۶،۷،۹، ۱۱،۱۲و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمان های بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.   مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمن سازی ساختمان های ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.   بابایی سخت گیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمان های ناایمن تردد می‌کنند عنوان کرد و افزود:شهریور ماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمن سازی این ساختمان های به شهروندان ارایه شود.   عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمان های ناایمن، شهرداران نواحی هستند، گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارایه اخطار ، نصب بنر اطلاع‌رسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.   وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن سازی ساختمان های بحرانی تمام شود اما عقب ماندگی وجود دارد؛ اظهار داشت: وضعیت ساختمان های ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمن سازی و اخطارهای شهرداری و آتش نشانی بی توجه هستند.   وی افزود: از جمله، مالکان ساختمان های شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبار خانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آنها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمن سازی انجام نداده اند.   وی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمان های ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آنها خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثه ای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبار خانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطارها بی توجهی نموده اند.   بابایی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمان های ناایمن را ترغیب به ایمن سازی کنیم اما برخی مقاومتها که منشا آن نامشخص است، از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، خاطر نشان کرد: قوه قضاییه در خصوص این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد .

بابایی تاکید کرد: مدیران شهری و مالکان ساختمان های ناایمن با مرور حادثه پلاسکو باید از این حال به درس عبرت بگیرند و خودشان برای ایمن‌سازی پیش قدم شوند.

بر اساس این گزارش جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداری های مناطق برگزار شد و مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی ، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار می شود تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • سفر نیچروان بارزانی به تهران؛ گامی مثبت برای اصلاح روابط
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • راند دوم