Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا،  کریستین لیندنر به نشریه فایننشال تایمز گفت: این واقعیت که کشورهای عضو اکنون قادر به دوری از پیمان ثبات و رشد هستند، به این معنا نیست که واقعا باید این کار را انجام دهند.

پیمان ثبات و رشد که در جریان همه گیری کرونا و سپس درپی افزایش قیمت ها ناشی از جنگ اوکراین، به حال تعلیق درآمد، تصریح می کند که کسری بودجه نباید از ۳ درصد تولید ناخالص داخلی یک کشور فراتر رود و بدهی عمومی نباید بیش از ۶۰ درصد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیندنر با اشاره به خطری که این اتحادیه وارد دوره رشد کند و تورم بالا شود، شرایطی که می تواند به قدرت خرید مصرف کننده ضربه سختی زند، افزود: خطر واقعی تورم رکودی وجود دارد و به همین دلیل است که ما باید فورا اقدام کنیم.

وی همچنین نسبت به تعلیق موقت قوانین اتحادیه اروپا به عنوان دلیل برای اصلاح عمیق آن هشدار داد و گفت که این اتحادیه به یک مسیر قابل اعتماد بلند مدت به سوی کاهش بدهی های دولتی نیاز دارد.

براساس این گزارش، پیمان ثبات و رشد اغلب به دلیل قوانین سخت و غیرقابل انعطافش مورد انتقاد قرار گرفته و درخواست هایی برای اصلاح آن و حذف حوزه های راهبردی همچون سرمایه گذاری های دفاعی یا تغییرات اقلیمی از محدوده آن مطرح شده است.

اما لیندنر وزیر دارایی آلمان تاکید کرد که آلمان از بازگشت به قوانین سختگیرانه مالی حمایت می کند.

برچسب‌ها اتحادیه اروپا آلمان کسری بودجه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا آلمان کسری بودجه اتحادیه اروپا آلمان کسری بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چین از تاثیرات منفی گسترش «آکوس» بر صلح و ثبات منطقه

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز به نقل از بخش خاورمیانه رادیو و تلویزیون چین (سی‌ام‌جی)، «وو چیان» -سخنگوی وزارت دفاع چین- روز پنجشنبه 25 آوریل در یک نشست خبری گفت که گسترش پیمان امنیتی سه جانبه بین استرالیا، ایالات متحده و بریتانیا موسوم به آکوس به طور جدی بر صلح و ثبات در منطقه آسیا و اقیانوسیه تأثیر منفی گذاشته است. چین قاطعانه با هرگونه اتحاد نظامی دوجانبه یا چندجانبه علیه خود و ایجاد رویارویی تفرقه‌انگیز مخالف است.

بیشتر بخوانید: هشدارهای بین‌المللی در مورد تبعات حمله به رفح/ چشم‌اندازی برای دستیابی به توافق وجود ندارد

بر اساس گزارش‌ها، ژاپن پیوستن خود به پیمان آکوس را رسما اعلام کرده و نخست وزیر کانادا نیز گفته که در واکنش به فعالیت‌های چین و روسیه در منطقه قطب شمال، کانادا در حال بررسی افزایش استقرار زیردریایی‌های خود و آغاز مذاکرات برای پیوستن به آکوس است.

وو چیان با اشاره به نگرانی جدی چین از این موضوع گفت: ما توسعه همکاری نظامی عادی بین کشورها را می‌پذیریم اما قاطعانه با هرگونه اتحاد نظامی دوجانبه یا چندجانبه علیه چین و ایجاد رویارویی تفرقه‌انگیز مخالف هستیم.

وی افزود: آسیا و اقیانوسیه صحنه بزرگی برای توسعه مسالمت آمیز است و نباید به عرصه بازی های ژئوپلیتیکی تبدیل شود. چین به عنوان یک شریک همکاری برای همه کشورها، برای هیچ کشوری چالش به شمار نمی‌رود. ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا با نادیده گرفتن نگرانی های کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی، پیام گسترش اعضای پیمان آکوس را منتشر می کنند که این اقدام به طور جدی بر صلح و ثبات در منطقه آسیا و اقیانوسیه تأثیر منفی گذاشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228441 برچسب‌ها کشور چین آمریکا ارتش استرالیا

دیگر خبرها

  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • انتقاد چین از تاثیرات منفی گسترش «آکوس» بر صلح و ثبات منطقه
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • برنامه برای انضباط بخشی بیشتر در جهت روانسازی ترافیک
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند