Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، نشست خبری دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران صبح روز یکشنبه یکم خرداد ۱۴۰۱ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. در ابتدای این نشست محمدرضا کریمی‌صارمی دبیر و بنیان‌گذار جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران مطرح کرد: دوازدهمین دوره از جشنواره قرار بود در اسفند برگزار شود که به دلیل کرونا و محدودیت‌ها، تصمیم گرفتیم این جشنواره را در خرداد برگزار کنیم اما سیزدهمین دوره در همان تاریخ جهانی خود برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس مهدی علی‌اکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: امسال دوازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی را از هشتم تا دوازدهم خرداد برگزار می‌کنیم. جشنواره‌ای که به نوعی به جهت ارایه تولیدات شاخص در عرصه پویانمایی، یکی از معتبرترین جشنواره‌های دنیا محسوب و فرصتی ایجاد می‌شود تا تولیدکنندگان پویانمایی از سراسر جهان بتوانند آثار خود را در این جشنواره ارایه کنند و به نوعی با سایر تولیدکنندگان از کشورهای مختلف وارد رقابت، گفت‌وگو، تعامل و تبادل تجربه شوند.

پویانمایی در دنیای امروز تنها برای کودکان نیست

وی افزود: کانون متولی برگزاری این جشنواره است. جشنواره‌ای که با هدف ایجاد ارتباط با مخاطب و همینطور فرصتی برای تبادل تجربه و ارایه آخرین محصولات برگزار می‌شود. پویانمایی در دنیای کنونی نه تنها برای کودکان که برای بزرگترها هم ارزش دارد. شاید ما بزرگترها علاقه‌مند حس کودکی‌ای هستیم که در بزرگسالی، این فضا به ما می‌دهد. ما نسلی هستیم که با ابتدایی‌ترین شکل پویانمایی بزرگ شدیم، اما در حال حاضر با پیشرفته‌ترین شکل پویانمایی رو به رو هستیم.

علی‌اکبرزاده ادامه داد: پویانمایی یکی از تاثیرگذارترین ابزارها در تعلیم و تربیت است، مگر تعلیم و تربیت غیر از این است که ارزش‌ها را به کودکان منتقل و این انتقال را تسهیل کنیم؟ در دنیای کنونی و در نظام‌های بزرگ تعلیم و تربیت روی پویانمایی حساب و برنامه‌ریزی می‌شود. ما افتخار داریم در دوازدهمین جشنواره با این دیدگاه که پویانمایی می‌تواند در تعلیم و تربیت حرف‌های زیادی داشته باشد، برنامه خود را ارایه ‌دهیم. این حرفه در عین حال که یک هنر است، یک صنعت هم هست. در دنیای کنونی می‌شود روی پویانمایی حساب کرد و حتی از منظر اشتغال‌آفرینی وارد بحث و گفت‌وگو درباره آن شد. می‌شود با پویانمایی شغل ایجاد کرد و کارآفرینی آن در کل دنیا جایگاه دارد.

از ۸۴ کشور شرکت‌کننده داریم

وی افزود: خوشحالم که بگویم امسال از ۸۴ کشور جهان شرکت‌کننده داریم. بیش از ۱۲۰۰ اثر به جشنواره ارسال شده و از کشور خودمان بیش از ۸۰۰ اثر شرکت کرده، ضمن اینکه ۱۱۰۰ اثر، حایز شرایط حضور بوده و از ایران ۶۰۰ اثر مورد پذیرش قرار گرفته و به مرحله ارزیابی داوران رسیده است. بیشترین شرکت‌کننده هم از فرانسه بوده است.

علی‌اکبرزاده تأکید کرد: ما در این رویداد هفت گروه داوری داشتیم، به طور کلی از میان همه این فیلم‌ها و براساس زحماتی که داوران کشیدند، ۲۱۰ اثر در ایام جشنواره اکران خواهد شد. ما در حاشیه جشنواره امسال ۲۱ نشست تخصصی خواهیم داشت، ۴ نشست نقد، ۴ نشست تخصصی، ۴ کارگاه در حوزه صداگذاری، ۳ نشست آنلاین و... خواهیم داشت. همه فیلم‌ها در ۴ سالن تخصصی اکران می‌شود. حتی متخصصان و علاقه‌مندانی که موفق به تماشای برخی فیلم‌ها نشدند به‌صورت ویژه می‌توانند در موزه ملی هنر و ادبیات کانون به تماشای آثار بنشینید.

نمایش آثار برگزیده ۲۰ سال گذشته در هزار مرکز کانون

وی ادامه داد: امسال در سایت «دیجی کانون» فرصت بارگذاری فیلم‌ها را برای فیلمسازان فراهم کردیم. اتفاق دیگر این است که ما در هزار مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در روز دوازدهم خرداد از ساعت ۹ تا ۱۱ یک سانس نمایش پویانمایی از برگزیدگان ۲۰ سال گذشته پویانمایی کودک خواهیم داشت. همه مراکز ما همزمان برای پخش برگزیده‌های ۲۰ سال گذشته وارد عمل می‌شوند.

وی گفت: اتفاق دیگر این است که از ۱۳۰ کاراکتر فیلم‌های پویانمایی در قالب نمد و... رونمایی می‌کنیم. همه می‌توانند از این کاراکترها استفاده کنند که در نمایشگاه جانبی مجموعه از روز هشتم خردادماه به نمایش درمی‌آید. در چایخانه سبز خیابان حجاب نیز نشست‌ها و پاتوق‌های حرفه‌ای یا ملاقات تجاری را برگزار می‌کنیم که شامل گفت‌وگوهایی بین فروشندگان فیلم‌ها می‌شود. ضمن اینکه در این دوره هفتمین بازار فیلم را با حضور شرکت‌های تخصصی و دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها، برخی سازمان‌های دولتی و خصوصی برگزار می‌کنیم که تبادل تجربیات درباره تولیدات مشترک، بازدیدهای سفرای مختلف و... را شامل می‌شود. امیدوارم هشتمین دوره بازار هم بین‌المللی شود.

علی‌اکبرزاده همچنین افزود: ۳ پایان‌نامه جشنواره تبدیل به کتاب شده و امسال از آنها رونمایی می‌شود. همچنین ۱۶ جلد کتاب «قصه یلدا»، امسال به صورت سوژه در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد و انیمیشن‌سازان می‌توانند از آنها بهره‌ ببرند. امیدوارم سیزدهمین جشنواره در همان تاریخ خود یعنی از سوم تا هفتم مارچ سال ۲۰۲۴ برگزار شود.

تشریح جزییات داوری آثار در جشنواره دوازدهم

در بخش دیگری از این نشست محمدرضا کریمی‌صارمی دبیر جشنواره پویانمایی تهران هم گفت: بخش داوری مسابقه ایران شامل بخش دانشجویی، ارزش‌های انقلاب و... است، داوری این بخش به صورت مستقل انجام می‌شود، این آثار آثاری است که در دو سال گذشته تولید شده و در این بخش قضاوت می‌شوند.

وی درباره بخش دینی مطرح کرد: ما در جشنواره‌های بین‌المللی دسته‌بندی‌هایی را مشخص می‌کنیم تا فیلمسازان در آن بخش محتوایی یا فنی (تکنیکال) شرکت کنند، در بخش دینی وقتی آثار را از دوره نهم به بعد به نمایش می‌گذاشتیم، داوران به دلیل محتوای آنها پیشنهاد دادند این آثار در یک بخش مستقل باشند. دو دوره آزمایشی این کار را کردیم و در دوره بعدش یک گروه مستقل برای آن تدارک دیدیم. خود فیلمسازان هم اعلام کردند مناسب است بخش دینی جدا شود چون بخش دینی خیلی نزدیک به کارهای تلویزیونی است به همین دلیل این دو بخش را جدا کردیم.

فرصت خوب جریان‌سازی با ۸ هزار شخصیت انیمیشن ایرانی

کریمی‌صارمی اظهار کرد: همیشه آرزویی وجود داشت که روی متعلقات و تولیدات ما تصویر و نماد قهرمانان خودمان باشند، ما آمدیم شخصیت‌های فیلم‌های کانون را تبدیل به عروسک‌های سه بعدی کردیم. پیشنهاد ما این است در مرحله اول حقوق اینها را به صورت رایگان در اختیار تولیدکنندگان قرار بدهیم که امیدوارم مورد استقبال قرار بگیرند با این حال فکر می‌کنیم فرصت خوبی است چون نزدیک به ۸هزار شخصیت در انیمیشن ایران وجود دارد. این فرصت خوبی است که شروع به جریان‌سازی کنیم این شخصیت‌ها بسیار زیبا و جذاب هستند بنابراین می‌تواند فرصت مهمی را ایجاد کند.

وی درباره دوسالانه بودن این رویداد هم توضیح داد: هنوز در کشور ما تولید در آن حد نیست که جشنواره سالانه شود اما اکثر جشنواره‌های انیمیشن در جهان به دلیل زمان تولید انیمیشن، دوسالانه است ما ارزانترین نیروی کار توانمند را داریم و فرصت خوبی است که تولیدات مشترک داشته باشیم در حال حاضر دو استودیوی انیمیشن در همین کانون خیابان حجاب داریم. در یکی بابک نکویی در حال ساخت یک سریال است و حامد جعفری هم «بچه زرنگ» را به صورت سریال و سینمایی در همین استودیو صداگذاری می‌کند. ضمن اینکه ما در شهرک غرب دو استودیوی خوب داریم و آماده هستیم از گروه‌هایی که تولید صنعتی می‌کنند، حمایت کنیم.

دبیر جشنواره پویانمایی تهران درباره بارگذاری فیلم‌های خارجی در «دیجی کانون» هم توضیح داد: ما هنوز بندی را به آیین‌نامه اضافه نکرده‌ایم که از فیلمسازان خارجی بپرسیم آیا می‌توانیم این آثار را در سایت‌های داخلی بارگذاری کنیم یا نه؟ چون انیمیشن‌ها با هزینه و شرایط سخت تولید می‌شوند. در حال حاضر در حوزه اقتصاد انیمیشن آرام آرام این فرهنگ حاکم می‌شود که فیلمسازان بابت عرضه فیلم به جشنواره پول دریافت کنند، ضمن اینکه تضمین محکم برای بارگذاری می‌خواهند با این حال چون جشنواره از اعتبار ویژه برخوردار است در حال چاپ یک کتابچه هستیم که دوستان فیلم‌ها را براساس آن انتخاب کنند. دیجی‌کانون امسال به فیلمسازان داخلی فرصت ارایه آثار را می‌دهد.

کریمی‌صارمی مطرح کرد: حضور در جشنواره رایگان است و برای حضور از افراد ثبت‌نام می‌کنیم امسال در فضای تیمچه مرکز آفرینش‌ها سالنی راه‌اندازی می‌کنیم تا کسانی که مشکل کرونا داشتند و باید از هوای مناسب‌تری استفاده کنند از آن سالن بهره‌مند شوند. در ۳۰ غرفه‌ای که در اینجا برگزار می‌کنیم دانشگاه‌ها و... حضور می‌یابند و استعدادیابی هم انجام می‌شود. از سوی دیگر از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ اکران آثار را داریم.

می‌توانیم جشن خودکفایی در انیمیشن بگیریم

وی گفت: این دو سال کرونا لطمه‌های زیادی به شرکت‌های انیمیشن‌سازی وارد آورد اما اگر انیمیشن‌سازان حمایت شوند می‌توانیم جشن خودکفایی را در انیمیشن بگیریم. مثلا قابل افتخار است که موسسه صبا تولیدات زیادی دارد و به استاندارد مطلوب مخاطب رسیده است. در مورد صنعتی شدن و تولید انبوه هم الان فرصت خوبی است و می‌توانیم جذب سرمایه کنیم و فرهنگ و ایدئولوژی دینی خود را صادر کنیم فقط لازم است این شرایط درک شود. ما در جلسات خود می‌گوییم چیزی نزدیک به ۵۰میلیارد تومان بودجه ساخت انیمیشن در ایران است. اگر این رقم دو برابر شود اتفاق فوق‌العاده‌ای رخ می‌دهد. در حوزه اشتغال هم قطعا جریانی را ایجاد می‌کند. نزدیک به ۷۰ درصد انیمیشن‌سازی دولتی است، انیمیشن ایران به تازگی با اسپانیا و روسیه تولیدات مشترکی داشته‌ که اتفاق بزرگی در کشور بوده است.

برچسب‌ها کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان پویا نمایی انیمیشن مهدی علی اکبرزاده جشنواره دوسالانه پویانمایی تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان پویا نمایی انیمیشن کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان پویا نمایی انیمیشن مهدی علی اکبرزاده جشنواره دوسالانه پویانمایی تهران جشنواره بین المللی پویانمایی کانون پرورش فکری کودکان دوازدهمین جشنواره پویانمایی تهران برگزار می کنیم فرصت خوبی تعلیم و تربیت علی اکبرزاده کریمی صارمی سال گذشته شرکت کنند بخش دینی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۰۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی

رئیس هئیت مدیره یکی از شتاب‌دهنده‌های عضو پارک فناوری پردیس و پارک علم و فناوری شاهرود با تاکید بر اینکه نگاه دولت یا ارگان‌های دولتی در حوزه مسائل علمی به جریان شتاب‌دهنده‌های حوزه تولید محتوا باید متفاوت باشد، گفت: هنوز مسئولان به این باور نرسیده‌اند که جریان اقتصادی حوزه محتوا و سرگرمی که یک بخش آن انیمیشن است، پیش از زنجیره ارزش اتفاق میفتد. اگر مسئولان این جریان سرمایه‌گذاری را بپذیرند، مشکلات این حوزه برطرف خواهد شد.

اسدالله دیانتی، رئیس هیئت مدیره یکی از شتاب‌دهنده‌های عضو پارک فناوری پردیس و پارک علم و فناوری شاهرود در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شتاب‌دهنده در حوزه تجاری‌سازی محتوا فعالیت دارد.

وی اضافه کرد: از سال ۱۳۹۲ فعالیت این مجموعه آغاز و از سال ۱۳۹۷ نیز تبدیل به شتاب‌دهنده شده است. طی یک دهه از فعالیت این مجموعه توانسته‌ایم حدود ۱۰ هزار دقیقه تولید محتوا در حوزه‌های مختلف داشته باشیم. عمده کار ما نیز پیرامون تولید انیمیشن است؛ تاکنون بیش از ۴۰۰ عنوان انیمیشن در حوزه‌های فرهنگی، مذهبی و سیاسی نیز مصاحبه و مستند تولید کرده‌ایم.

وی اظهارکرد: تیم‌هایی که می‌توانستند‌ ایده پردازی کنند را نیز به روش‌های استارت‌آپ استودیو پرورش داده‌ایم. تاکنون پروژه‌های مختلفی نیز برای سازمان صدا و سیما، سپاه و مراکزی که در تولید محتوای فرهنگی فضای مجازی یا تلویزیون فعالیت دارند، اجرا کرده‌ایم.

دیانتی افزود: مخاطبان حوزه محتوای این مجموعه نیز متنوع است و گروه سنی خردسال تا بزرگسال را شامل می‌شود به عنوان مثال سریال سلام بر ابراهیم که زندگی نامه شهید ابراهیم هادی را به نمایش گذاشته است و یکی از موفق‌ترین طرح‌های این مجموعه محسوب می‌شود، مخاطب عام دارد؛ سریالی که از شبکه سوم سیما پخش شد. در حوزه فعالیت خارج از ایران نیز موفق به تولید یک سری محتوا شده‌ایم و توانسته‌ایم محصول‌مان را به مشتریان خارجی بفروشانیم.

وی ساخت انیمیشن را پولساز اما پرهزینه عنوان کرد و گفت: انیمیشن حرفه‌ای پولساز در تمام دنیاست اما در ایران به آن معنای واقعی درآمدزایی ندارد زیرا انیمیشن سفارشی ساخته می‌شود و عمدتا یک مجموعه دولتی از آن حمایت می‌کند.

مدیر این شتاب‌دهنده اضافه کرد: یکی از بزرگترین حامیان ما سازمان صدا و سیما و مرکز صباست. آن‌ها محصولات تولیدی ما را مشاهده کرده و پس از اینکه مورد پسندشان قرار گرفت از طریق تیم‌هایشان ‌ایده‌هایشان را پیشنهاد می‌دهند. این‌ایده‌ها آماده و پرورش داده شده و پس از مذاکره با مرکز صبا تبدیل به پروژه می‌شوند. به عنوان مثال حجم پروژه سلام بر ابراهیم بزرگ و حجیم است. پروژه‌ای که داخل آن از دستاورد‌های علمی و فناوری استفاده شده و تقریبا تا ۷ سال آینده نیز ادامه دارد. اخیرا نیز به بحث هوش مصنوعی ورود پیدا کرده‌ایم. قطعا این پروژه‌ها اگر وارد بازار تجارت و بازار خارجی شوند، بسیار هم پولساز خواهند بود.

سرمایه گذاری برای شتابندهنده‌های حوزه انیمیشن ناملموس و زمان بر است

وی به مشکلات شتاب‌دهنده‌های حوزه انیمیشن اشاره کرد و در این خصوص گفت: در حال حاضر همه شتاب‌دهنده‌ها در ترجمه عنوان برابری دارند. همگی آن‌ها به سوی توسعه‌ایده حرکت می‌کنند. ‌ایده‌ای که اغلب از درون شتاب‌دهنده‌ها، استارت‌آپ‌ها یا تیم خارج از مجموعه شکل می‌گیرد. سپس‌ایده پرورش یافته و تجاری‌سازی می‌شود. این معنا را می‌توان برای کل شتاب‌دهنده‌ها متصور شد اما باید تفاوت‌هایی نیز در روش کار آن‌ها قائل شد. حوزه کاری ما تولید محتواست، روش کار‌مان نیز نسبت به شتاب‌دهنده‌های دیگر مقدار ناملموس و متفاوت‌تر است.

وی بیان کرد: شتاب‌دهنده‌ای که در حوزه صنعت کار می‌کند، استارت‌آپی که آنجا شکل می‌گیرد، ‌ایده‌ای که اتفاق می‌فتد و تمام مسیری که آن استارت‌آپ پیش می‌رود تا به محصول اولیه برسد کاملا برای شتاب‌دهنده، سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی ملموس است اما در این حوزه، از لحظه‌ای که مجوز می‌گیریم، دچار مشکل هستیم.

دیانتی ادامه داد: در انیمیشن ابتدا باید طرح آماده شود. در اجرای طرح نیز باید ذائقه مخاطب و جامعه را بسنجیم زیرا ساخت یک انیمیشن برای سینما و سریال حدود دو سال زمان می‌برد، باید بررسی کنیم که آیا پس از گذشت دو سال مخاطب آن طرح را می‌پسندد؟ رنگ‌های مورد استفاده شده تاثیر خودش را برجای می‌گذارد و آیا برای مخاطب جذاب است؟ همچنین با در نظر گرفتن جغرافیای محیط، آیا اصل‌ایده برای مخاطب قابل پذیرش است؟

وی تأکید کرد: هیچکدام از این گزینه‌ها از ابتدا ملموس نیستند و ما قصد داریم آن را تبدیل به ‌ایده اولیه کنیم؛ محصول اولیه ما همان محصول نهایی است که برای خروجی سیستم شتابدهی در نظر می‌گیریم. KPI (شاخص کلیدی عملکرد) که ما برای محصول یک استارت‌آپ یا کاری که برای شتاب‌دهنده خروجی در نظرگرفته‌ایم، ‌ایده اولیه و فیلم نامه است. سرمایه‌گذار باید روی آن استارت‌آپ سرمایه‌گذاری انجام دهد و بپذیرد که ‌ایده را توسعه دهد. همین مسئله به اندازه یک الی دو میلیارد تومان هزینه می‌برد تا ما به آن کیفیت استاندارد جهانی دست پیدا کنیم.

نگاه دولت به جریان شتاب‌دهنده‌های حوزه تولید محتوا باید متفاوت باشد

دیانتی گفت: نگاه دولت یا ارگان‌های دولتی در حوزه مسائل علمی به جریان شتاب‌دهنده‌های حوزه تولید محتوا باید متفاوت باشد. به عنوان مثال معاونت علمی، فناوری و ریاست جمهوری با اختصاص ۵۰ میلیون تومان از شتاب‌دهنده‌ها برای اجرای طرح‌هایشان حمایت می‌کند. طبیعتا توقع دارد با اختصاص ۵۰ میلیون تومان از جانب ما، استارت‌آپ به نتیجه اولیه‌اش برسد. شاید این مسأله در صنعت و حوزه‌های دیگر به نتیجه برسد اما ما باید ۲۰ برابر این مبلغ هزینه کنیم تا استارت‌آپ برای مذاکره به سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران منتج شود.

رئیس هیئت مدیره این شتاب دهنده افزود: هرچند ساخت انیمیشن درآمدزاست اما هنوز مسئولان به این باور نرسیده‌اند که جریان اقتصادی حوزه محتوا و سرگرمی که یک بخش آن انیمیشن است، پیش از زنجیره ارزش اتفاق میفتد. اگر مسئولان این جریان سرمایه‌گذاری را بپذیرند، مشکلات این حوزه برطرف خواهد شد.

وی بیان کرد: جریان سرگرمی به ویژه حوزه رسانه طبق آمار و ارقام حتی در زمان کرونا، سیر صعودی نه نزولی در حوزه اقتصاد داشته است؛ همه صنایع سیر نزولی اما حوزه رسانه و سرگرمی سیر صعودی داشته و به رشد و شکوفایی رسیده است. اگر مسئولان به این باور برسند، سرمایه‌گذاری و نگاه ویژه‌ای در این جریان رخ می‌دهد و ما برای تامین اعتبار پروژه‌ای که کار تحقیق و توسعه‌اش را انجام داده‌ایم، می‌رویم.

وی یادآورشد: هرچند برخی از قصه‌ها شرقی و در ارتباط با منطقه خودمان بوده اما برای دنیا نیز جذاب است. ما این داستان‌ها را ترجمه کرده‌ایم و فیلم نامه را نوشته‌ایم . پس از آن برای تامین اعتبار اصلی به سرمایه‌گذار، بانک و دولت مراجعه کرده‌ایم و گفته‌ایم که اگر شما یک میلیون دلار روی این طرح سرمایه‌گذاری کنید، مشتری ۶ میلیون دلاری دارید اما متاسفانه این مسئله برایشان باور‌پذیر نیست تا سرمایه را به صورت مقطعی یا سرمایه در گردش تامین کنند.

وی عنوان کرد: ما اکنون بخشی از این اعتبار را به هر نحوی تامین می‌کنیم اما سرمایه‌گذاری اصلی باید توسط بانک یا مجموعه‌های دولتی انجام شود. معمولا در این حوزه نگاه درست و باورپذیری وجود ندارد بنابراین چنین امری تحقق پیدا نمی‌کند. در حال حاضر حوزه محتوا از نظر اقتصادی و همچنین به عنوان دیپلماسی فرهنگی و سیاسی برای رساندن پیام‌مان به دنیا، ابزار موثرتری نسبت به حوزه نظامی است. تحقق چنین امری نیاز به باورپذیری مسئولان دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری می‌گیرد
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • اسدآباد میزبان جشنواره مینی بسکتبال دختران زیر ۱۲ سال غرب کشور
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور