Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احد ضابط ظهر یکشنبه در مراسم عقد تفاهم نامه همکاری شرکت مجتمع فولاد خراسان با مراکز علمی و شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد: کمتر از ۱ درصد تولید کشور با فناوری‌های دانش بنیان صورت می‌گیرد که امیدواریم در سال جاری کارخانجات و شرکت‌های تولیدی به این حوزه توجه ویژه‌ای داشته باشند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد افزود: با کلی گویی نمی‌توان دانش بنیان را به عرصه‌های تولید آورد و با جزئی نگری می‌توان پیوند میان فناوری‌های نوین و شرکت‌ها و کارنجات تولیدی شاهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مسئله کارورزی در این تفاهم نامه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد تا تولید و دانش به درستی در صنایع صورت گیرد.

با حضور شرکت‌های دانش بنیان و علمی هزینه‌های تولید کاهش پیدا می‌کند

ابوطالب جوان، فرماندار نیشابور در این مراسم اظهار کرد: اقدام مجتمع فولاد خراسان در راستای حمایت از شعار سال و انتقال شعارها به عمل جای تقدیر دارد که باید سر لوحه همه مدیران باشد.

فرماندار نیشابور افزود: با حضور شرکت‌های دانش بنیان و علمی شاهد اصلاح فرآیند تولید با بازدهی بالا خواهیم بود و همچنین هزینه‌های تولید کاهش پیدا می‌کند و عرصه‌های تولید مبتنی بر دانش افزایش می‌یابد.

وی افزود: ثمره عقد تفاهم نامه‌ها باید موجب خیر و برکت برای کشور باشد و اگر می‌خواهیم اشتغال و کارآفرینی گسترش پیدا کند باید شجاعت، مقاومت و ایستادگی را سر لوحه کار خود قرار دهیم.

جوان بیان کرد: با ورود بر عرصه‌های تولید می‌توان خرمشهرهای زیادی را فتح کرد و موجب خیر و برکت برای کشور بود.

اشتغال ۶ هزار نفر در شرکت‌های فناوری و دانش بنیان خراسان رضوی

در ادامه این مراسم همچنین محمد اخلاقی، مشاور پارک علم و فناوری خراسان رضوی اظهار کرد: کشور ما دارای ۳ درصد از مواد معدنی جهان است و از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور تنها ۲۰ نوع مورد استفاده و بهره‌وری قرار گرفته است و فناوری‌های نوین می‌تواند موجب استفاده از این مواد معدنی و زمینه اشتغال را فراهم کنند.

مشاور پارک علم و فناوری خراسان رضوی افزود: نیاز فناوری‌های نوین امروز در شرکت‌های تولیدی استان بیشتر از قبل احساس می‌شود و باید بتوانیم زمینه‌سازی این مهم را فراهم کنیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۴۰۰ شرکت فناوری و دانش بنیان در استان خراسان رضوی داریم که موجب اشتغال ۶ هزار نفر در استان خراسان رضوی شده است.

اخلاقی اظهار کرد: ۵۰ شرکت فناوری در خراسان رضوی آماده فعالیت در حوزه فولاد هستند که طرح‌های خوبی را در جهت توسعه و تولید فولاد را برنامه ریزی کرده‌اند.

در تابستان مجبور به تعطیلی فولاد خراسان هستیم

کسری غفوری، مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ نیز در این مراسم اظهار کرد: ما در جبهه صنعت فولاد سعی کرده‌ایم با تلاش رکورد شکن و موفقیت‌هایی را برای صنعت جمهوری اسلامی ایران رقم بزنیم.

مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان افزود: فولاد امروز می‌تواند در کنار پتروشیمی‌ها و صنایع نفتی برای کشور ارز آوری کند به همین جهت در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به این حوزه شده است.

وی بیان کرد: متأسفانه سال گذشته ۵ ماه بدلیل قطعی برق تعطیل بودیم و جدیداً نیز برای ما اخطارهای کاهش برق برای ما آمده است و در تابستان باید به اجبار مرخصی برویم و فولاد خراسان تعطیل خواهد شد.

غفوری اظهار کرد: علم و عمل باید در کنار یکدیگر باشند تا تولید به درستی انجام گیرد و ما آمادگی داریم تا بسترهای لازم این امر مهم را فراهم کنیم.

مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان گفت: فولاد خراسان ۲۶ هزار قلم خرید دارد که متأسفانه هزار قلم تولید ایرانی نداریم و باید شرکت‌های دانش بنیان برای تولید این هزار قلم چاره اندیشی و ورود کند.

گفتنی است در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری شرکت مجتمع فولاد خراسان با مراکز علمی و شرکت‌های دانش بنیان در راستای همکاری‌های دو جانبه منعقد شد.

کد خبر 5496547

منبع: مهر

کلیدواژه: خراسان رضوی نیشابور شرکت دانش بنیان دانشگاه فردوسی مشهد فولاد خراسان بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا احتکار آلودگی هوا گرد و غبار آمار کرونا خراسان رضوی گرد و خاک سیدابراهیم رئیسی هدفمندی یارانه ها مشهد شرکت های دانش بنیان مجتمع فولاد خراسان خراسان رضوی تفاهم نامه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۱۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی