Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمانشاه؛ «پرویز توسلی زاده» در نشست اعضای شورای قضایی استان با دادستان کل کشور که امروز(یکم خرداد) برگزارشد، با اشاره به تلاش دستگاه قضایی کرمانشاه برای اجرای سند تحول قضایی، اظهار کرد: در این سند شش شاخص اصلی همچون کاهش ورودی، خروجی، موجودی و زمان رسیدگی به پرونده های قضایی و سایر وجود دارد ‌که تحقق آنها در اولویت برنامه های ما قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه استان های کشور هر سه ماه یکبار در اجرای این شاخص ها مورد ارزیابی قرار می گیرند، طبق آخرین ارزیابی های صورت گرفته کرمانشاه در بسیاری از شاخص ها رتبه های خوبی را در کشور بدست آورده است. 

رییس کل دادگستری کرمانشاه یکی از مهمترین مشکلات کنونی دستگاه قضایی استان را حجم بالای ورودی پرونده ها اعلام کرد و افزود: در این راستا برنامه هایی را در جهت پیشگیری و کاهش ورودی پرونده ها در دستور کار قرار داده ایم. 

وی خاطر نشان کرد: تلاش برای جلوگیری از تبدیل جرائم کوچک به جرایم بزرگ یکی از اقداماتی است که در این رابطه در دستور کار قرار گرفته به گونه ای که با بررسی تیراندازی هایی که در سطح استان صورت می گیرد، متوجه شده ایم که ریشه تمام آنها اختلافات کوچکی بوده که می توانست با حل آنها به تیراندازی ختم نشود. 

توسلی زاده با بیان اینکه دستگاه قضایی سازش در پرونده های قضایی را مورد تاکید قرار داده، اعلام کرد: از طرفی کاهش شعب نامتعارف که در آنها بیش از ۲۰۰ پرونده در آنها وجود دارد را در دستور کار قرار داده ایم. 

وی یادآورشد: براین اساس، تعداد شعب نامتعارف استان از ۱۱۳ شعبه از ۲ سال پیش به ۷۴ شعبه رسیده و طبق برنامه تا پایان امسال دیگر شعبه نامتعارف بالای ۲۰۰ پرونده را نخواهیم داشت. 

این مسئول قضایی در ادامه به افزایش ارائه خدمات الکترونیک قضایی (سمپ) در دستگاه قضایی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: تا ۲ سال پیش در این رابطه در جایگاه ۳۱ کشور بودیم که اکنون در هفت تا هشت حوزه رتبه های اول کشور را داریم.

رئیس کل دادگستری کرمانشاه در ادامه به اقدامات انجام شده برای کنترل جرائم مهمه هم در استان اشاره کرد و گفت: گزارشات مراجع قضایی همچون پلیس و ارتباطات مردمی از جمله ظرفیت هایی هستند که می توانیم برای کنترل جرائم مهمه از آنها استفاده کنیم. 

به گفته این مسئول، طی سال گذشته ۱۲۵ هزار ملاقات عمومی به منظور رسیدگی به مشکلات قضایی مردم در استان صورت گرفته است. 

وی در پایان ضمن ابراز رضایت از عملکرد دادسرای کرمانشاه، افزود: در حوزه حقوق عامه، اقتصاد مقاومتی، مفاسد اقتصادی، سلامت درون سازمان، کاهش جمعیت کیفری و هماهنگی با سایر دستگاه های اجرایی استان هم اقدامات قابل توجهی در استان انجام گرفته است.

برچسب‌ها اقتصاد مقاومتی کرمانشاه دادگستری کل استان کرمانشاه سند تحول قضایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی کرمانشاه دادگستری کل استان کرمانشاه اقتصاد مقاومتی کرمانشاه دادگستری کل استان کرمانشاه سند تحول قضایی دستگاه قضایی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت نشدن قانون بکارگیری نیرو در بخشی از شعبه‌های دادگستری

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به استناد ماده ۵۷ قانون برنامه پنجم توسعه كشور و بعد از ابلاغ قانون مديريت خدمات كشوري هرگونه استخدام فقط از طريق آزمون امكان‌پذير مي‌باشد اما گاهی دیده شده است که برخی از دستگاهها اقدام به استخدام نیرو خارج از این قانون می کنند شهروند خبرنگاری با انتقاد از این موضوع پیامی فرستاده اند که در زیر می خوانید: 

متن شهروند خبرنگار ما: 

با سلام.متاسفانه با خبر شدیم علیرغم اینکه قانونا تمامی دستگاه ها حق به کار گیری نیرو بدون آزمون استخدامی ندارند ولی دادگستری شهرستان های بعضی استان ها به بهانه نیروی دادگاه صلح اقدام به جذب نیرو بدون ضوابط و برخلاف قانون و بدون آزمون سلیقه ای نموده اند در حالیکه در قانون شورای جدید جهت تشکیل دادگاه صلح به قوه قضاییه اجازه داده شده از طریق آزمون استخدامی ۱۰هزار نیرو با اولویت کارکنان شورای حل اختلاف اقدام نمایند ولی رییس بعضی از حوزه های قضایی به کارکنان شورا گفتن باید صبرکنید آزپون برگزارشود و جذب شوید اما متاسفانه خود نیروی دلخواه را به نیروی انسانی قوه جهت جذب در دادگاه صلح بدون آزمون و سابقه کاری جذب بشن که الان در برخی شعب استان البرز اتفاق افتاده و گزینش این عزیزان نور چشمی را تایید و جهت سیر مراحل حکم کارگزینی به استان معرفی نموده است لطفا پیگیر این مطلب از رییس قوه قضاییه باشید.التماس دعا

دیگر خبرها

  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • رعایت نشدن قانون بکارگیری نیرو در بخشی از شعبه‌های دادگستری
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان
  • متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی