Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، یک منبع بلندپایه سوریه گفت که بر اساس قانون انتخابات لبنان، آمار و ارقام نشان می‌دهد که همپیمانان سوریه و در صدر آن حزب الله، در انتخابات حائز اکثریت آراء شده‌اند.

وی به شبکه خبری المیادین گفت که حفظ جایگاه حزب‌الله، نشانگر حمایت مردمی است که حامی روابط دو کشور هستند و آنچه به سوریه آسیب می زند این است که مواضع لبنان در سطح رسمی و مردمی به صورت گسترده علیه دمشق تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منبع با بیان اینکه این اتفاق در انتخابات رخ نداد، تصریح کرد، موضع همپیمانان دمشق در لبنان از ۳ عنصر تشکیل شده است: موضع آنها در قبال سوریه که مستقل از جایگاه رسمی آنها در لبنان است، حضور مردمی آنها بدون توجه به جزئیات تحمیلی قانون انتخابات و در نهایت ثبات مواضع آنان است.

وی با تأکید بر اینکه شکست همپیمانان سوریه در انتخابات هم تأثیری در موضع دمشق در قبال آنان ندارد، عنوان کرد: ثبات موقعیت حزب الله در جامعه اهل تشیع، مبتنی بر پایگاه مردمی آن است.

این منبع با اشاره ثبات موازنه قوا در لبنان، خاطر نشان کرد، موازنه در لبنان فقط محدود به نتایج انتخابات نیست؛ هر چند که جایگاه همپیمان سوریه در لبنان، بسیار مستحکم است.

وی دو عامل را باعث رأی آوردن برخی از احزاب مخالف سوریه دانست و تأکید کرد: دخالت خارجی و مبالغ هنگفت مالی باعث این مسئله شده است. البته به دست آوردن یک فراکسیون دارای وزن توسط جریان ملی آزاد نشان می‌دهد که افکار عمومی مسیحیت در لبنان مخالف سوریه نشده است.

این منبع در پایان تأکید کرد، هنوز زود است که بخواهیم راهیابی گروه‌های مدنی به پارلمان را ارزیابی کنیم؛ زیرا باید مواضع آنان در قبال مسائل بنیادینی مانند مقاومت و دشمنی با اسرائیل مشخص شود.

انتخابات پارلمانی لبنان یکشنبه (۲۵ اردیبهشت) برگزار شد و پس از آن باید تکلیف انتخاب رئیس پارلمان، نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور این کشور مشخص شود. پارلمان لبنان ۱۲۸ کرسی دارد و برای اینکه یک فراکسیون اکثریت را به دست بگیرد باید بیش از ۶۴ کرسی داشته باشد.(جزئیات بیشتر).

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جریان مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۲۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه

ناتوانی بیش از یکصد گروه شبه نظامی مسلح و مورد حمایت ترکیه در برقراری امنیت در مناطق شمالی حلب و ادلب سبب شده تا علاوه بر موج انفجارها و درگیری های داخلی میان فرماندهان این گروه ها، نارضایتی های مردمی اهالی این مناطق علیه گروه های مزبور قوت بگیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، انفجارها و درگیری ها در حومه شمالی حلب که تحت کنترل شبه نظامیان موسوم به ارتش ملی سوریه در حال وقوع است، عجز و ناتوانی ترکیه را در حمایت از گروه های تروریستی تحت پشتیبان خود نمایان می کند.

 

.

 

ناتوانی ترکیه در برقراری امنیت در شمال حلب در شرایطی است که در مناطق تحت کنترل گروهک تحریرالشام در ادلب نیز حذف برخی فرماندهان و اعتراضات مردمی به بالاترین سطح خود رسیده است.

«رضا الباشا»؛ خبرنگار میدانی سوری در گفتگو با خبرگزاری تسنیم پیرامون دلایل انفجارها و درگیری ها گفت: در این مناطق بیش از یکصد گروه تروریستی مورد حمایت آنکارا با هدف تثبیت نفوذ اقتصادی و امنیتی و همکاری با سازمان اطلاعات ترکیه در حال رقابت با یکدیگر هستند.

در همین راستا اختلافات فرماندهان شبه نظامیان موسوم به لشکر معتصم در شهر مارع بر سر تجارت مواد مخدر، قاچاق و تبادل اتهام در زمینه فساد و خیانت در اموال عمومی، به کشته شدن فرمانده لشکر معتصم و برقراری منع آمد و شد در این منطقه منجر شد.

شواهد حاکی از آن است که ترکیه در منطقه ای که بیش از 100 گروه مسلح تروریست را تحت حمایت خود قرار داده، همچنان نتوانسته  زمینه وحدت نظری و عملی را در صفوف این گروه ها ایجاد کند.

این در حالی است که اردوغان پیش از این مدعی شده بود با نظارت ترکیه و گروه های متحد بر این مناطق، در آینده ای نزدیک ساختاری را پی ریزی خواهد کرد که خواهد توانست به جایگزینی برای دولت بشار اسد در دمشق تبدیل شود.

پیام‌های حمله به پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه

 

همزمان افزایش تعداد بمب گذاری ها و درگیری ها میان این گروه های مسلح، خشم و نارضایتی مردم و اهالی ساکن در این مناطق را نیز برانگیخته است تا انتقادات از عملکرد گروه های متحد آنکارا در نوار شمالی سوریه از حلب تا ادلب شکلی آشکار به خود بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • خلیج‌فارس از پایه‌های مستحکم هویتی ایرانیان است
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه | ویدئو
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • کارشناس یمنی: وعده صادق، شکستن مستحکم‌ترین قلعه جهان بود
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند