Web Analytics Made Easy - Statcounter

 روابط عمومی استانداری، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها به عنوان یک ضرورت و الزام قانونی در قانون بودجه ۱۴۰۱ آمده است و اقدامی شجاعانه و عادلانه برای اصلاح شاخص‌های اقتصادی کشور به شمار می‌آید.

شجاعی گفت: هدف از اجرای این طرح؛ ریشه کنی فقر مطلق می‌باشد ضمن اینکه مانع ویژه خواری و عاملی برای رفع شکاف طبقاتی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می گوید:  این طرح به اقتصاد کشور جان می‌دهد و با ایجاد رقابت اقتصادی، باعث رونق تولید خواهد شد.

او گفت:  اقدامات رسانه‌ای اخیر دشمن به دنبال وارونه جلوه دادن خدمات نظام است لذا همانگونه که مقام معظم رهبری جهاد تبیین را مطرح کردند نیازمند تبیین طرح برای افکار عمومی هستیم و در این راستا رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما، علما و روحانیون نقش موثری دارند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری گفت:بخشی از ادراک سازی به دست مسئولین استان و بخش زیادی هم به دست رسانه هاست که به مثابه نورافکن، مسیر را روشن و مردم را آگاه می‌کنند.

شجاعی می گوید: دشمن و ضد انقلاب دست به دست هم داده اند تا این طرح اجرا نشود، رسانه‌های بیگانه به دنبال تبلیغ منفی برای شکست این طرح موثر اقتصادی هستند.

به گفته او  تجربه همکاری مردم با دولت طی ۸ ماه گذشته نشان داد؛ طرح‌های مهم و ملی مثل واکسیناسیون عمومی و نهضت آزادسازی سواحل با موفقیت انجام شد و مردم انقلابی ما با همراهی و اعتمادی که به دولت دارند، کمک می‌کنند تا طرح اصلاح اقتصادی نیز به نتیجه برسد.

او گفت:  غالب کارشناسان اقتصادی کشور در اینکه نظام سابق تخصیص یارانه‌های ارزی ناکارآمد بوده است، اتفاق نظر دارند و این اقدام را عاملی برای جلوگیری از تبعیض و رانت می‌دانند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری می گوید: اقتضای عدالت؛ ضرورت اجرای این طرح است، رئیس‌جمهور در خط مقدم این طرح هستند و آبروی خودشان را برای اجرای این طرح گذاشته است مسئولان استانی و به ویژه شخص استاندار سیستان و بلوچستان نیز از زمان اجرای طرح پای کار هستند و با برگزاری جلسات مختلف تلاش می‌کنند با کیفیت اجرا شود.

شجاعی گفت: اجرای این طرح یک اقدام عملی است؛ در دنیا بحران استراتژیک کالا‌های اساسی داریم دولت پای کار است تا با این اقدام و اقدامات مشابه و فرایند‌هایی که اجرا می‌کند، وضعیت مناسب معیشتی را برای مردم فراهم کند.

او گفت:  برخی از یارانه‌بگیران ما کشور‌های منطقه بودند به گونه‌ای که برخی کالا‌ها از جمله روغن که مشمول یارانه بود، در آن سوی مرز به دلیل اختلاف قیمت به بهای اندک توزیع می‌شد که بر اساس بازدید‌های میدانی بعمل آمده، بعد از اجرای این طرح، قاچاق این کالا به شدت کاهش پیدا کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توسعه اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای 23 و 24 اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز 25 اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز 29 اردیبهشت روز موزه‌ است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز 31 اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا(ع) است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روزهای 3 و 4 خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز 5 خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان