Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قنادباشی با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به عمان گفت: باعث خوشحالی است که رئیس جمهور به‌رغم داشتن مشغله‌های فراوان، برنامه اعلامی خود در سیاست خارجی را فراموش نکرده و راهبرد اولویت‌بخشی به همسایگان را صورت بسیار جدی دنبال می‌کند.

 

این کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا اضافه کرد: سفرهای منطقه‌ای می‌تواند بر عرصه اقتصاد تأثیرات مثبتی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، می‌تواند بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و برقراری امنیت در منطقه نیز موثر باشد.

وی با بیان اینکه سفرهای منطقه‌ای می‌تواند نشان‌دهنده اقتدار و جایگاه ایران در میان کشورهای منطقه‌ای باشد، گفت: رفت و آمدهای رئیس‌جمهور در کمتر از یک سال به حداکثر رسیده است و هرکدام از این سفرها توانسته است به نوعی دربردارنده امتیازاتی باشد.

قنادباشی افزود: عمان یکی از کشورهایی است که مانند قطر، هیچ‌گاه در عرصه خصومت‌ورزی علیه ایران که از کشورهای غربی نشأت می‌گیرد، فعال نبوده و این باعث شده که ما روابط خوبی با عمان داشته باشیم.

ظرفیت‌های عمان در روابط با ایران تاثیرگذار است/ سفر رییس‌جمهور به عمان، آغاز فصل روابط جدید

این کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با بیان اینکه عمان، کشوری با قابلیت‌های بسیار زیادی است، اظهار کرد: این کشور هم در اقیانوس هند، هم در بخشی از دریای عمان و هم در تنگه هرمز دارای ساحل است؛ کشور وسیع‌تری نسبت به دیگر کشورهای منطقه است و از همه مهمتر اینکه در همسایگی یمن قرار دارد؛ بنابراین جایگاه این کشور برای ایران دارای اهمیت بسیار زیادی است.

وی افزود: عمان همچنین ظرفیت‌های زیادی برای روابط اقتصادی دارد؛ این کشور می‌تواند پذیرنده بسیار خوبی برای برای کالاهای ما باشد و روابط دو کشور می‌تواند کاستی‌های که در زمینه صادرات و تجارت وجود دارد، برطرف کند و جایگزین برخی کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همسویی کردند، باشد. لذا باید انتظار داشته باشیم این سفر سرآغازی برای فصل روابط بیشتر و گسترده‌تر با ایران باشد.

تعمیق روابط ایران و عمان با گردشگری 

قنادباشی با بیان اینکه تجارت تنها سیاست جمهوری اسلامی ایران نیست، گفت: با توجه به اینکه دولت به دنبال رونق گردشگری نیز هست، عمانی‌ها می‌توانند در این زمینه، رونق‌بخش باشند و ما می‌توانیم از برقراری این روابط بهره‌مند شویم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: عمان ایران عمان منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است

رئیس‌جمهوری با اشاره به هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار در سال، گفت: زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌) در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران - اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تأکید کرد.

وی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تأمین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فی‌مابین را متحول کرد، ازاین‌رو در گام نخست، برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهور با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان ازجمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تأمین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر، به‌ویژه دفاع از مردم مظلوم فلسطین، رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیسی بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال‌شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تأکید و تصریح کرد: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات مؤثر باشد و درمقابل، حضور بیگانگان در منطقه نه‌تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود سبب ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فی‌مابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف کرد و افزود: پیشرفت هرکدام از دو کشور ایران و پاکستان سبب پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تأکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با تأکید بر هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فی‌مابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال گفت: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف ازجمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بینجامد.

در این دیدار، همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تأکید، و بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدهای خود در زمینه انرژی تسریع کند.

دیگر خبرها

  • عمان و امارات خواستار خویشتنداری ایران و اسرائیل شدند
  • میزبانی ایران اکسپو از ۸۰ کشور | کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • پیام رئیس جمهور به زبان اردو
  • ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند