Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@00:19:22 GMT

ارتقای کیفیت خدمات ارمغان سوت‌زنی و شفافیت

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۳۷۸۹

ارتقای کیفیت خدمات ارمغان سوت‌زنی و شفافیت

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مزیت‌های راه‌اندازی سامانه‌های سوت‌زنی و شفافیت، گفت: سوت‌زنی با دستیابی به اطلاعات و داشتن مستندات در مورد تخلفات در شهرداری گزارش می‌دهد و سامانه شفافیت‌ در ایجاد سلامت اداری و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان بسیار مؤثر است.

محمد نورصالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به جزئیات سامانه سوت‌زنی و نحوه فعالیت آن، اظهار کرد: سامانه سوت‌زنی مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان بود و در قالب کمیته سلامت و ارتقای اداری و طرح شفافیت تصویب شد و اکنون این سامانه در حال فعالیت است تا اگر شهروندان تخلفی را در بدنه مدیریت شهری مشاهده کردند، در این سامانه اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سوت زنی با افشاگری و مطالبه‌گری تفاوت دارد، ادامه داد: تفاوت سوت زنی با افشاگری و مطالبه‌گری این است فردی که سوت زنی می‌کند، تخلفی را در شهرداری یا دستگاه‌ها اعلام می‌کند که به مستنداتی در آن زمینه دست یافته است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در سامانه سوت زنی علاوه بر دستیابی به اطلاعات و داشتن مستندات در مورد تخلفات در شهرداری یا دستگاه‌ها فرد سوت زن با فردی مواجه شده یا از مواردی اطلاع یافته است یا در جریان انجام کار خود پیشنهادات خلافی به او داده می‌شود و اطلاع‌رسانی در این زمینه انجام می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سامانه سوت‌زنی فعال بوده هر فردی می‌تواند به دو صورت این کار را انجام دهد، گاهی فرد تمایل دارد اسم و مشخصات خود را ارائه دهد و از روند نحوه پیگیری و نتیجه کار اطلاع یابد، اما گاهی نیز ممکن است فرد تنها می‌خواهد در خصوص تخلفات اطلاع‌رسانی انجام دهد و اسم و مشخصات خود را ارائه نمی‌دهد.

نورصالحی با تاکید بر اینکه فرد مختار است که مشخصات خود را اعلام یا از اعلام اطلاعات خود پرهیز کند، گفت: اگر فرد مشخصات خود را اعلام کرد یک کد رهگیری برای وی اعلام شده و اطلاع‌رسانی انجام می‌شود، اگر اطلاعات ارائه شده و سوت زده شده صحیح بود و به نتیجه رسید، اعلام می‌شود که با فرد خاطی چه برخوردی شده است.

وی اضافه کرد: اگر فرد به تمایلی به ارائه مشخصات خود نداشت، سیستم بازرسی حراست شهرداری موارد را پیگیری خواهد کرد تا نتیجه نهایی مشخص شود و اگر تخلفی وجود داشته باشد در برنامه‌های آینده از بروز آن جلوگیری خواهد شد و با فرد متخلف نیز برخورد قانونی انجام می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص فعالیت و مزیت‌های راه‌اندازی سامانه شفافیت، اظهار کرد: در سامانه شفافیت نیز اطلاعات زیادی از گردش‌های مالی و عقد قراردادهای مدیریت شهری وجود دارد و فعالیت این سامانه تصویب شده و به شهرداری اصفهان نیز ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه شفاف‌سازی در خصوص اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر اصفهان است که با راه‌اندازی سامانه شفافیت به این مهم دست خواهیم یافت، تصریح کرد: سامانه شفافیت در حال اجرا است و این سامانه مشغول به فعالیت کرده است، قطعاً راه‌اندازی این سامانه به شفاف‌سازی کمک می‌کند و در ایجاد سلامت اداری و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان نیز بسیار مؤثر است.

نورصالحی خاطرنشان کرد: سوت‌زنی با دستیابی به اطلاعات و داشتن مستندات در مورد تخلفات در شهرداری گزارش می‌دهد و سامانه شفافیت در ایجاد سلامت اداری و ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان بسیار مؤثر است.

کد خبر 576565

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای ششم برنامه ریزی شهری سامانه سوت زنی پروژه های شهری مصوبات شورای ششم مدیران شهری شفافیت اطلاعات خدمات شهری شورای ششم اصفهان مدیریت شهری برخورد قانونی توسعه شهری راه ۴ ساله ساماندهي شهري عضو شورای اسلامی شهر اصفهان شفافیت و صداقت شفافیت مالی طرح شفافیت طرح شفافیت و ارتقای سلامت اداری شفافیت سامانه شفافیت شفافیت حکمرانی شهری طرح شفافیت و سلامت اداری شهرداری اصفهان شفافیت اداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اصفهان ارتقای کیفیت خدمات سامانه سوت زنی سامانه شفافیت مشخصات خود راه اندازی سوت زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، یوسف مغروری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی با گرامی‌داشت روز شوراها اظهار کرد: بودجه مصوب شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴۲۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۵۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۸۹۴ میلیارد تومان بوده و برای سال ۱۴۰۳ نیز یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی عنوان کرد: تحقق بخش قابل توجهی از بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ در گرو اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان همچنین از محل اوراق مشارکت، جلب و جذب سرمایه گذاران، اختصاص اعتبارات دولتی همچنین صدور پروانه‌های ساختمانی است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد خاطرنشان کرد: تحقق اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان که به مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان است به همراهی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط به ویژه اداره‌کل اقتصاد و دارایی استان بستگی دارد.

وی افزود: با این وجود، متاسفانه دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و اداراه‌کل اقتصاد و دارایی در استان، تسویه این مطالبات را جدی نمی‌گیرند.

در عین حال، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد بیان کرد: برای ارتقای شاخص‌های عمران شهری در شهر بجنورد از جمله در زمینه انجام آسفالت معابر و بهسازی آسفالت معابر این شهر به تامین ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا شهر بجنورد به میانگین شاخص‌های توسعه عمران شهری کشور نزدیک شود.

وی در خاتمه به اختصاص ۸.۸ هکتار زمین در منطقه گلستان شهر بجنورد از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به شهرداری بجنورد در راستای ارائه خدمات شهری توسط شهرداری بجنورد به این منطقه مسکونی از مسکن مهر مرکز استان نیز اشاره کرد.

مغروری گلایه کرد: متاسفانه زمین اختصاص یافته دارای معارض است.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228974 برچسب‌ها بجنورد سازه های عمرانی بودجه

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • کنگره بین المللی ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی