Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرداری گوگد در راستای توسعه شهر، آزادسازی‌، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و افزایش سرانه فضای سبز شهر اقداماتی را انجام داده و به دنبال راهکارهایی برای افزایش درآمد شهرداری و اجرای طرح تفصیلی شهر است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، آنچه امروز در مدیریت شهری گوگد می‌بینیم نتیجه دیدگاه مدیران شهر در ۵۷ ماه گذشته است که موجب تحول در روند توسعه شهر، آزادسازی‌ها، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، افزایش سرانه فضای سبز شهری و اجرای طرح تفصیلی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیریت شهری گوگد در راستای توسعه پایدار شهر و تأمین سلامت شهروندان تصمیم بر ساماندهی کمربندی و اجرای کنارگذر به منظور کاهش بار ترافیکی و تصادفات دارد.

شهردار کنونی گوگد سابقه کار در واحدهای مختلف شهرداری را دارد و زمانی سکاندار شهرداری رزوه بوده است. وی از دوره پنجم شورای اسلامی شهر تاکنون در شهردار گوگد است و تلاش دارد اقدامات مختلفی در حوزه‌های کالبدی، عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و زیست‌محیطی به انجام برساند و بافت‌های فرسوده شهر را احیا کند تا رضایتمندی شهروندان حاصل شود.

در گفت‌وگو با حسین علی‌محمدی، شهردار گوگد، اهم اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۰ و اولویت‌های شهرداری در سال جاری را جویا شدیم، مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

تحقق بودجه ۱۴۰۰ شهرداری به چه میزان بوده است؟

بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری گوگد بر مبنای رقم ۷.۵ میلیارد تومان بود، اما ۱۲.۵ میلیارد تومان آن وصول شد که ۷۰ درصد بودجه در بخش عمرانی و در اجرای پروژه‌های آزادسازی‌ها، جدول‌گذاری، آسفالت و توسعه فضای سبز هزینه شده است. سرانه شهروندی در بودجه ۱۴۰۰ شهرداری گوگد نزدیک یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود که در تفریغ بودجه به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسید یعنی ۸۰ درصد بیش از پیش‌بینی محقق شده است.

رویکرد مدیریت شهری در سال ۱۴۰۱ چیست؟

بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری گوگد با ۴۷ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۰ بر مبنای رقم ۱۱ میلیارد تومان پیش‌بینی شد، و سرانه بودجه برای هر شهروند نزدیک به دو میلیون تومان در نظر گرفته شده است. پارک‌های شفا، گل نرگس، فاز دوم بوستان لاله، یادمان شهدای گمنام، محوطه گلزار شهدا و آرامستان شهر در دستور کار شهرداری برای تکمیل است.

روند آزادسازی پروژه خیابان حافظ به کجا رسید؟

آزادسازی خیابان حافظ یکی از پروژه‌های اصلی شهرداری در دوره ششم است، مسیر آزادسازی آن از شهرداری تا ورودی گلزار شهدا است، سال ۱۴۰۰ با صرف اعتباری بالغ بر ۳.۵ میلیارد تومان بدون احتساب معوض‌های داده شده حدود ۷۰ درصد آزادسازی پروژه انجام شده است، میزان آزادسازی ۲۵۰۰ مترمربع عرصه و ۶۰۰ مترمربع زیربنای است؛ سال ۱۴۰۱ در دستور کار شهرداری قرار دارد تا در حد امکان آزاد سازی‌ها انجام و عملیات اجرایی این خیابان شروع شود.

خیابان حافظ یکی از مناطق شهر گوگد است که بافت‌های فرسوده، خطرساز و پیچ‌های خطرناک دارد و لازم است شهروندان در احیای بافت‌های فرسوده و آزادسازی این خیابان با شهرداری همکاری بیشتری داشته باشند.

چند درصد مساحت شهر را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد؟

۳۰ درصد از مساحت ۲۶۰ هکتاری شهر گوگد بافت فرسوده دارد، سعی داریم با مشارکت شهروندان در ساماندهی بافت‌های ناکارآمد شهر اقدام کنیم.

وضعیت ساخت‌وساز در شهر گوگد چگونه است؟

در شهر گوگد پروژه ساخت‌وساز رو به افزایش است، سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۵ فقره پروانه ساختمانی در بخش تجاری و مسکونی و کارگاهی صادر شده است. طرح تفضیلی شهر گوگد پس از پنج سال پیگیری، و رفع حداکثری نواقص مصوب، و برای ابلاغ به استانداری تحویل شده است، امیدواریم در ۱۴۰۱ طرح تفصیلی مصوب و برای اجرا تحویل شهرداری شود.

اقدامات شهرداری برای جداسازی آب شرب از خام چه بوده است؟

از ابتدای دوره پنجم تا پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰ کیلومتر لوله‌گذاری در سایزهای مختلف به منظور آبیاری فضای سبز شهری اجرا شده است. ۷۰ درصد فضای سبز شهری گوگد لوله‌گذاری و صد درصد طرح جداسازی آب شرب از آب خام انجام شده که صرفه‌جویی ۴۰ درصدی را در مصرف آب فضای سبز شهری به همراه داشته است‌.

سرانه فضای سبز شهر گوگد چقدر است؟

فضای سبز شهری گوگد حدود ۱۶۰ هزار متر مربع است که سرانه فضای سبز هر شهروند ۲۵ مترمربع می‌شود، با احداث پارک‌های گل نرگس، شفا، مرحوم قرنی و پارک جنب ارگ حدود ۱۶۵ هزار مترمربع فضای سبز شهری گوگد افزایش یافته است و به سرانه فضای سبز شهری یک متر افزوده می‌شود.

آب مورد نیاز فضای سبز از کدام منابع تأمین می‌شود؟

منابع تأمین آب فضای سبز از تنها چاه شهرداری گوگد، هر ۱۰ روز یک بار شش ساعت آب تخصیصی از سد گلپایگان تخصیص داده کی‌شود؛ در این راستا استخر ۱۵۰۰ متر مکعبی ذخیره آب در بوستان لاله به منظور آبیاری فضای سبز ساخته شده است. در گذشته زیرساخت‌های فضای سبز شهری گوگد با مشکل مواجه بود، اما از سال ۱۳۹۷ تا کنون زیرساخت‌های فضای سبز ایجاد شده است.

شهرداری چه اقداماتی برای رفع معضل آب‌گرفتگی انجام داده است؟

معضل آب‌گرفتگی در سطح شهر نداریم، مسیرهایی که مشکل آب‌گرفتگی دارد رفع خواهد شد، برخی نقاط شهر نیاز به بهسازی دارد، در مواقع حاد کانال‌های دفع آب‌های سطحی لایروبی می‌شود.

سطح خدمات‌دهی شهرداری در تمام محلات شهر یکسان است؟

در توزیع خدمات عادلانه در محله‌های حضرت آیت الله گلپایگانی، خیابان امام خمینی و محله بنیاد و امور ایثارگران شهر گوگد اقدام خواهیم کرد. سال ۱۴۰۰ بهسازی پیاده‌روهای خیابان امام خمینی و بلوار شهدا تا میدان توحید و قسمتی از خیابان آیت الله گلپایگانی به صورت ویژه انجام شده، سعی داریم پیاده روهایی که مشکل دارند برای اجرای عملیات در دستور کار قرار دهیم.

تمهیدات شهرداری برای دفن اصولی زباله چیست؟

شهرداری در راستای تحقق تفکیک زباله از مبدأ، در میدان توحید شهر گوگد کانکس تحویل پسماند زباله مستقر کرده است تا شهروندان زباله‌های قابل بازیافت را تحویل دهند. روزانه چهار تن زباله توسط دو نیروی شهرداری با استفاده از یک دستگاه از سطح شهر جمع‌آوری و به کارخانه پسماند زباله شهرستان گلپایگان انتقال داده می‌شود.

کد خبر 574831

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گوگد شهرداری گوگد شهرهاي ايران آبگرفتگی بافت فرسوده طرح تفصیلی فضاي سبز شهري كاهش بار ترافيكي آبیاری نوین پروژه های شهری فضاي سبز فضای سبز شهری سرانه فضای سبز شهری بودجه شهرداری توسعه شهری توسعه پایدار شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرانه فضای سبز شهر میلیارد تومان شهرداری گوگد انجام شده شهر گوگد سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران‌ترین پاداش صرفه جویی در مصرف برق مشخص شد | ۴۷ میلیون جایزه برای مشترکان خانگی

به گزارش همشهری آنلاین، مصطفی رجبی مشهدی گفت: علاوه بر پاداش صرفه جویی که بر قبوض اعمال می‌شد ۴۷ میلیون جایزه نظیر خودرو و لوازم خانگی برای مشترکان خانگی خوش مصرف در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: ۸ هزار و ۳۰۰ مگاوات برق از ابتدای دولت تا کنون به ظرفیت شبکه برق افزوده شد.

وی ادامه داد: صنایع انرژی بر مکلف به ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه بودند که کمک شایانی به شبکه برق می‌کند. همچنین در خصوص ماده ۴ صنایعی که اقدامی نکرده اند برنامه‌های تنظیم شده‌ای وجود دارد که در حال هماهنگی با وزارت صمت هستیم همچنین صنایعی که اقدام به ساخت نیروگاه کرده اند معاف از برنامه مدیریت مصرف می‌شوند.

مدیر عامل شرکت توانیر در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه چه تدبیری برای پرداخت بدهی ۱۰۰ همتی وزارت نیرو به نیروگاه‌ها در نظر دارد، خاطر نشان کرد: اواخر سال گذشته ۳۰ همت بین شرکت‌های تولید برق پرداخت شده است و اکنون بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است که ۴۰ درصد مربوط به بانک‌ها و ما بقیه مربوط به تولید کنندگان است که طبق برنامه این بدهی باید طی ۳ سال تسویه شود. همچنین پیش بینی می‌شود که ۴۰ همت از طریق بورس انرژی در اختیار تولید کنندگان قرار دهیم و ما بقیه آن را از راه‌های دیگر تأمین کنیم.

رجبی مشهدی در رابطه با برنامه‌های تشویقی مدیریت برق در زمان اوج بار خاطر نشان کرد: پاداش صرفه جویی مطابق قبل است و مشترکان می‌توانند با کاهش مصرف پاداش بگیرند.

وی ادامه داد: علاوه بر پاداش صرفه جویی که بر قبوض اعمال می‌شد ۴۷ میلیون جایزه نظیر خودرو و لوازم خانگی برای مشترکان خانگی خوش مصرف در نظر گرفته شده است.

مدیر عامل توانیر خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران چاه‌های کشاورزی که ۵ ساعت مشارکت در مدیریت مصرف داشته باشند، ۱۹ ساعت باقی مانده برق آنها رایگان است. در صورتی که مشارکت بیشتر از ۵ ساعت باشد، پاداش نقدی شامل آنها خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد قابل توجهی مرکز استخراج رمز ارز وجود دارد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۸ هزار مرکز غیرمجاز رمزارز شناسایی شد و ۸۰۰ مگاوات معادل مصرف این ماینر ها بوده که برای تأمین آن باید ۱۱۰۰ مگاوات نیروگاه را ایجاد شود.

رجبی مشهدی ادامه داد: بر اساس قانون جدید این دستگاه‌ها امحا می‌شود و معادل ۱۰۰ برابر تعرفه‌های برق جریمه می‌شوند. موارد مجاز نیز بر اساس ضوابط ۱۲ شب تا ۷ صبح از ماینر ها استفاده کنند و اگر از تابلو برق سبز خرید کنند محدودیتی ندارند.

کد خبر 846709 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم برق قیمت - برق

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • گران‌ترین پاداش صرفه جویی در مصرف برق مشخص شد | ۴۷ میلیون جایزه برای مشترکان خانگی
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی
  • صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند