Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد بامری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اثر آتش سوزی روز گذشته در بخشی از نخلستان‌های روستای «چاهکیچی» از توابع شهرستان دلگان بیش از ۱۰۵ نفر نخل خرما در آتش سوخت.

وی افزود: این آتش سوزی با تلاش چند ساعته آتش نشانان و مردم روستا بالاخره پس از چند ساعت تلاش بی وقفه مهار شد.

فرماندار دلگان ادامه داد: در پی وزش باد شدید و اتصال سیم کابل برق موتور پمپ کشاورزی، ۱۰۵ نخل خرمای روستای چاهکیچی دلگان در آتش سوخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد خبر 5496901

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان شهرستان دلگان آتش سوزی نخلستان بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا آمار کرونا خراسان رضوی گرد و غبار احتکار سیدابراهیم رئیسی گرد و خاک آلودگی هوا هدفمندی یارانه ها مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند

احمد سبحانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به شروع فصل گرما، کاهش رطوبت نسبی هوا و همچنین وجود ریزگردهای محلی و به تناسب مرحله رشدی محصول خرما، شرایط لازم برای شروع فعالیت، تزاید نسل و خسارت کنه‌های گردآلود خرما به تدریج در حال فراهم شدن است.

وی اضافه کرد: کارشناسان شبکه مراقبت و پیش آگاهی، کارشناسان حفظ نباتات و مروجان پهنه‌ها نسبت به بررسی چرخه زندگی و اطلاع رسانی و پیش آگاهی لازم در خصوص خسارت و نحوه مدیریت آفت مذکور به باغداران عزیز اقدام می‌کنند.

سبحانی بیان کرد: این آفت از شیره بافت‌های میوه‌های جوان و بخصوص میوه‌های نارس خرما و همچنین از شیره نباتی برگ‌های جوان نخل تغذیه می‌کند و در اثر تغذیه آن رنگ طبیعی برگ و میوه‌ها تغییر یافته و به رنگ خاکستری مایل به سفید و یا زرد کمرنگ در می‌آید.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تاکید کرد: اندازه میوه‌های آسیب دیده کوچک مانده و با خروج مواد قندی و شیره نباتی از آن پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی افزود: کنه‌ها برای حفاظت و انتقال خود از یک نقطه به نقطه دیگر تار می تنند و در زیر تارها به فعالیت می‌پردازند. هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

سبحانی خاطرنشان کرد: شروع فعالیت کنه تارتن خرما بستگی به دما و رطوبت نسبی دارد؛ با پایش دما، رطوبت و بررسی خوشه‌ها و همچنین استفاده از تجربه‌های محلی می‌توان شروع فعالیت را معین کرد.

وی افزود: در کنترل این آفت شروع فعالیت بسیار مهم است و تا قبل از شروع فعالیت سمپاشی توصیه نمی‌شود و برای کنترل شیمیایی می‌توان به محض مهاجرت کنه‌های بالغ از تاج درخت به سمت خوشه‌ها، از سموم کنه‌کش اختصاصی یا کنه کش عمومی استفاده کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: به دلیل تعدد نسل کنه‌های تارتن و برای پیشگیری از بروز پدیده مقاومت نسبت به کنه‌کش‌ها، نکته بسیار مهم در کنترل مطلوب کنه‌ها، رعایت تناوب در سموم مصرفی است.

کد خبر 6096861

دیگر خبرها

  • عملکرد تیم خبری مهر در گیلان راضی کننده است
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی روستای گیلان
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • عکس هوایی از روستای چوبی شفت قبل از اینکه در آتش بسوزد!
  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • تلاش ۴ ساعته نجاتگران هلال احمر برای یافتن مفقودی در دره انبی، روستای انبی ارومیه 
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم