Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@06:25:01 GMT

مورد مثبت «آبله میمونی» در ایران مشاهده شده است؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۵۳۶۱

مورد مثبت «آبله میمونی» در ایران مشاهده شده است؟

علیرضا سلیمان، متخصص بیماری‌های عفونی، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، در خصوص آبله میمونی که اخیرا برخی از کشورهای دنیا را درگیر کرده است، گفت: این بیماری به دلایلی که هنوز مشخص نیست در مرکز و غرب آمریکا رواج پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه این بیماری شبیه به بیماری آبله مرغان است و چند تفاوت جزیی وجود دارد، افزود: آبله میمونی در خانواده آبله‌ها قرار می‌گیرد و جای نگرانی وجود ندارد؛ معضلی نیست که نتوانیم آن را کنترل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی با اشاره به اینکه آبله مرغان تنها مختص انسان بود در حالی که آبله میمونی بیماری مشترک انسان و حیوانات است، تصریح کرد: این بیماری از طریق ترشحات به سرعت منتقل می‌شود.

این پزشک متخصص بیماری‌های عفونی ضمن تأکید بر اینکه نباید نگران آبله میمونی باشیم، اظهار کرد:  واکسنی در دسترس نیست ولی می‌توان با تزریق واکسن آبله تا حد زیادی از مبتلا شدن به این بیماری جلوگیری کرد.

وی یادآور شد: آبله میمونی بیماری است که می‌توان با رعایت بهداشت و شناسایی مبتلا ضمن قرنطینه وی از شیوع آن پیشگیری کرد.

سلیمانی در پاسخ به اینکه سوال که آیا مورد مثبتی در کشور ثبت شده است یا خیر اظهار کرد: صحبت‌هایی در خصوص مشاهده یک مورد بیماری مثبت در کشور وجود داشته است، اما همچنان بررسی در حال انجام است و هنوز اعلام قطعی در خصوص مثبت یا منفی بودن فرد وجود نداشت است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آبله مرغان آبله میمونی بیماری عفونی واکسن آمریکا آبله میمونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران


 

به گزارش تابناک، نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنج‌شنبه «ششم اردیبهشت ماه»، در قطعنامه‌ای، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری، قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.

نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنج‌شنبه  «ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳»، در قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی اخیر ایران به اسرائیل را محکوم کرده و خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

نمایندگان اروپا همچنین با اظهار نگرانی از تشدید اوضاع در منطقه، بر حمایت کامل از امنیت اسرائیل تاکید کردند.

آن‌ها همچنین در این قطعنامه، صرفا به اظهار تاسف در خصوص حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق بسنده کردند.

قانون‌گذاران در پارلمان اروپا در این قطعنامه همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده‌اند.

در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، چهار رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده، محکوم شده و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.

در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط «کامران قادری» و «مسعود مصاحب» نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.

گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند

این در حالی است که طبق منشور ملل متحد، کنوانسیون‌های بین‌المللی به ویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961 وین و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین‌المللی از جمله ماموران و سازمان‌های بین‌المللی حمله اسرائیل به سفارت ایران محکوم بوده و ایران از لحاظ حقوقی و طبق ماده 51 منشور ملل متحد می‌توانسته پاسخ دهد.

نمایندگان پارلمان اروپا در ادامه، مدعی نقش بی‌ثبات‌کننده‌ ایران در خاورمیانه شدند.

پارلمان اروپا همچنین از تصمیم اتحادیه برای افزایش تحریم‌های فعلی خود علیه ایران، از جمله تحریم عرضه و تولید هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌ استقبال کردند.

در بخشی از این قطعنامه، در خصوص توافق هسته‌ای ایران نیز صحبت شده و بدون توجه به عدم اجرای تعهدات آمریکا و خروج یکجانبه این کشور از برجام و همچنین عدم اجرای تعهدات طرف‌های اروپایی ادعا شده است که ایران به تعهدات پادمان و حقوقی خود در توافق هسته‌ای عمل نمی‌کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • تراز تجاری ایران با آفریقا باید علاوه بر مثبت بودن پایدار باشد
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم
  • اثرگذاری مثبت مرد پرتغالی 8 ساله سپاهان (عکس)
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله