Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به مشکل کم‌آبی در سراسر کشور گفت: استان تهران بعد از سیستان و بلوچستان بحرانی‌ترین استان کشور از لحاظ آبی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در پاکدشت، صبح امروز جلسه فوق العاده آبی در فرمانداری شهرستان پاکدشت با حضور بهزاد پارسا رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران، فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی، محسن اردستانی فرماندار پاکدشت و دیگر مسئولان شهرستانی در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارسا در این جلسه با اشاره به افت شدید میانگین بارشی در تهران، اظهارداشت: میانگین بارندگی در استان تهران 280 میلیمتر بوده که اکنون با کمی بارش این میزان به 179 میلیمتر کاهش یافت.

وی افزود: وضعیت مخازن تأمین کننده آب شرب 618 میلیون بوده که در سدها و به ویژه در سد طالقان به 260 میلیون رسیده که این ظرفیت محدود نیز صرفاً برای آب شرب استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران در ادامه اضافه کرد: طراز نرمال سدها بالای هزار میلیون مترمکعب باید باشد که اکنون با 40درصد کاهش مواجه هستیم که این طراز اکنون منفی شده و در شرایط سخت و شکننده قرار گرفتیم.

وی در ادامه به افزایش مصرف آب در استان تهران اشاره کرد و در ادامه تصریح کرد: با توجه به بارگذاری جمعیت و اضافه شدن جمعیت از قالب مهاجرت، باعث شده 43 درصد مصرف آب از کل منابع آبی به تهران تعلق بگیرد، با این روند رشد جمعیتی پیش بینی می.شود که در سال 1425 بیش از 19 و نیم میلیون جمعیت در استان تهران مستقر شده که اگر الگوی مصرف رعایت و مدیریت شبکه به درستی اجرا شود 160 میلیون مترمکعب کمبود آب داشته باشیم و در غیر اینصورت با 450 میلیون مترمکعب کمبود آب دست و پنجه نرم خواهیم کرد.

پارسا در ادامه به وضعیت بحرانی آب در استان تهران اشاره کرد و گفت: استان تهران بعد از سیستان و بلوچستان بحرانی‌ترین استان به لحاظ آبی است، برای رفع این تنش‌های آبی همه دستگاه‌ها باید کمک کنند، همانگونه که مقام معظم رهبری(حفظه الله) تأکید فرمودند که مدیریت آب جدی اجرا شود، انتظار داریم تا از سوی دولت و ادارات و مردم حمایت شویم؛ هر کشور نیازمند توسعه پایدار است و هر توسعه به منابع آبی آن کشور بستگی دارد.

8.5 کیلومتر لوله‌گذاری برای احیای مزارع

 محسن اردستانی فرماندار پاکدشت، با بیان اهمیت اتمام پروژه خط دوم انتقال آب پساب و به بهره برداری رسیدن آن برای زنده شدن زمین‌های کشاورزی در شهرستان گفت: پاکدشت دارای 25 هزارهکتار زمین کشاورزی و 1500 هکتار زمین گلخانه‌ای دارد، اکنون بیش از یکسال است که آبی که به روستاهای پاکدشت که در بالادست قرار گرفتن، تعلق نگرفته و کشاورزی در این روستاها متوقف شد.

وی افزود: اجرای لوله گذاری به طول 8 و نیم کیلومتر از محل خط دوم انتقال آب پساب می‌تواند زمین‌های کشاورزی 20 روستای پاکدشت را زنده کند.

بخش کشاورزی با اصلاح توزیع یارانه‌ها بهره‌ور می‌شوداستاندار همدان: صرفه‌جویی نشود با قطعی آب روبه‌رو می‌شویم/جهاد کشاورزی از کشت گیاهان پرآب جلوگیری کندطرح زراعت چوب با همکاری سپاه و جهاد کشاورزی در گیلان اجرا می‌شود

اردستانی در ادامه با اشاره به سرعت شتاب‌دار پروژه خط انتقال دوم پساب، آن را مطلوب دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم این پروژه با همین رشد کاری تا هفته دولت به بهره برداری برسد و شاهد برنامه های خوب آبرسانی در این شهرستان باشیم.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده ظهر شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های اجرای شبکه‌های جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب با اشاره به عقب ماندگی خدمات فاضلاب در استان دلیل اصلی این مهم را عدم تأمین اعتبارات کافی برای انجام طرح‌های فاضلاب بیان کرد و گفت: رشد جمعیت در جهان عموماً و به خصوص در جهان سوم و محدودیت محیط و زمین برای زندگی، انسان‌ها را وادار کرده است که از طبیعت و هر آنچه در آن وجود دارد با دقت و احتیاط کامل استفاده کنند اما استفاده بی رویه از خوان گسترده طبیعت در طول سالیان متمادی، محیط زیست را با مشکل احیا مجدد روبرو ساخته و بسیاری از نعمت‌های موجود را با خطر نابودی مواجه کرده است.

وی افزود: ورود فاضلاب‌های خام انسانی از طریق چاه‌های جاذب به سفره آب‌های زیرزمینی و نیز از کانالهای روباز و سرپوشیده به آب‌های سطحی و در نهایت تخلیه به دریا و دریاچه‌ها، موجب آلوده شدن این منابع گشته و بشر را با خطر کمبود آب آشامیدنی سالم و نابودی اکوسیستم دریایی و سرانجام تخریب محیط زیست انسانی و طبیعی مواجه ساخته است.

مدیر عامل آبفا مازندران دفع غیر بهداشتی فاضلاب را علاوه بر آلودگی منابع آب، ایجاد مناظر ناخوشایند زیست محیطی و جلب حشرات ناقل موجب شیوع بیماری‌های متعدد گوارشی و سایر بیماری‌های میکروبی و انگلی خطرناک دانست.

برارزاده با اشاره به تصفیه فاضلاب از نقطه نظر اقتصادی که باعث کاهش هزینه‌های درمانی و هزینه‌های بهسازی محیط زیست خواهد شد، گفت: از پساب حاصل از تصفیه فاضلاب‌ها نیز می‌توان در زمینه‌های مختلف از جمله آبیاری فضای سبز، کشاورزی و تغذیه آبخوان‌های زیرزمینی بهره برد در همین راستا به دلیل کمبود نزولات جوی در کشور، استفاده از پساب برای کشاورزی می‌تواند قسمتی از نیاز آبی استان را جبران کند.

وی تصریح کرد: قرارگیری بخش عمده سرزمینی استان مازندران در نوار ساحلی بزرگترین دریاچه دنیا، اهمیت و لزوم ساماندهی فاضلاب را دوچندان کرده در همین راستا ۱۸ پروژه فاضلاب در شهرهای استان مازندران و سه پروژه جمع آوری شبکه فاضلاب در روستاهای استان در دست اجراست که پس از بهره برداری ضمن حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی و نیز حفظ سلامت جامعه می‌توان از پساب حاصله بیشترین بهره را داشت.

کد خبر 6089866

دیگر خبرها

  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین