Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا روابط عمومی ذوب آهن اصفهان روز دوشنبه به نقل از مهرداد تولاییان افزود: تلاشگران بخش‌های کوره بلند و فولادسازی ذوب آهن اصفهان موفق ثبت رکورد جدیدی در تولید و جذب چدن مذاب در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ شدند.

وی با بیان این که افزایش قیمت حامل‌های انرژی، زغال و کک بر  قیمت تمام شده محصولات تاثیر دارد، ادامه داد : با افزایش قیمت مواد اولیه و حامل‌های انرژی، ذوب آهن اصفهان با برنامه ریزهای علمی، افزایش بهره وری و تولید به ویژه افزایش تولید چدن را در دستور کار قرار داد که با تلاش همکاران در بخش کوره بلند و سایر بخش‌ها، موفق شدیم با تولید ۲۶۱ هزار تن چدن مذاب در اردیبهشت ماه، سقف تولید ماهانه این محصول را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهره برداری ذوب آهن اصفهان با بیان این که بیشترین مقدار تولید چدن در تاریخ این شرکت در اردیبهشت ماه امسال رقم خورد، افزود: این موفقیت با مصرف بهینه کک در کوره بلندها، حاصل شده است.

وی با بیان این که در نیمه دوم سال گذشته کنورتورهای فولادسازی تعمیرات و  بازسازی شدند افزود: با این تعمیرات  ظرفیت جذب چدن در بخش فولادسازی افزایش یافت و باعث شد در اردیبهشت ماه سال جاری، رکورد جدیدی با جذب  ۲۲۸ هزار تن چدن مذاب در این بخش محقق شود که ۲ درصد از برنامه های مصوب تولیدی شرکت بیشتر است.

تولاییان از ارزش افزوده چهار هزار تومانی فولاد نسبت به چدن خبر داد و تاکید کرد:  ذوب آهن اصفهان علاوه بر افزایش مقدار تولید، بر محصولات با ارزش افزوده بیشتر تمرکز دارد و در همین راستا  برنامه ریزی کردیم برای اولین بار فولاد ویژه شمش C۶۰ تولید کنیم تا بیش از پیش، سود دهی محصولات شرکت را افزایش دهیم.

معاون بهره برداری شرکت با بیان این که ذوب آهن اصفهان با  بیش از نیم قرن تجربه و با تحلیل های علمی و درک درست از عوامل تاثیر گذار داخلی و جهانی برای هر شرایطی برنامه اقتضایی و آمادگی لازم را دارد، تصریح کرد:  بر اساس همین تحلیل ها برنامه ریزی شده تا با تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر مانند کلاف، انواع H، آرک معدنی، TH۳۶، V۲۱  و ریل معدن  حداکثر سود آوری و بهره وری را برای شرکت داشته باشیم.

وی از تمرکز تمام بخش های تولیدی کارخانه بر محصولات با ارزش افزوده خبر داد و گفت: از خردادماه سال جاری برای کاهش مصارف کک، برنامه تزریق پودر زغال به کوره بلندها را در دستور کار قرار دادیم.

 رکورد ماهانه سی و یک روزه پیشین تولید چدن کوره بلندهای ذوب آهن اصفهان مربوط به  سال ۱۳۹۳ و بالغ بر ۲۵۷ هزار تن بوده است.

ذوب‌آهن اصفهان نخستین و بزرگترین کارخانه تولیدکننده فولاد ساختمانی و ریل در ایران و بزرگترین تولیدکننده محصولات طویل در خاورمیانه است که با ظرفیت سه میلیون و ۶۰۰ هزار تُن فولاد، انواع مقاطع فولادی ساختمانی و صنعتی را تولید می‌کند.

کارخانه ذوب‌آهن اصفهان در سال ۱۳۵۰ به بهره‌برداری رسید.

این کارخانه در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها تولید داخلی صنعت فولاد شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید داخلی صنعت فولاد شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان تولید داخلی صنعت فولاد شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان اصفهان اردیبهشت ماه ذوب آهن اصفهان ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف