Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: گردان‌های دانش‌آموزی و دانشجویی حضور فعالی در عملیات آزادسازی خرمشهر داشتند و این درحالی بود که این گردان‌ها باید آموزش‌های تکمیلی را می‌دیدند و برخی از این رزمنده‌ها بار اولشان بود که صدای تفنگ را می‌شنیدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمشهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج، سردار غلامرضا سلیمانی در حاشیه سومین اجلاسیه مجمع جهادگران کشور در خرمشهر با بیان اینکه جهاد در عرصه‌ محرومیت‌زدایی ادامه دارد، اظهار داشت: چهل سال پیش در چنین ساعاتی چشمان ملت بزرگ ایران به عملیات بیت‌المقدس در این منطقه دوخته شده بود و همه می‌دانستند که این عملیات نیز همانند عملیات‌های ثامن‌الامه، طریق القدس، فتح‌المبین پیروزی در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه جنگ نابرابر و حادثه سقوط خرمشهر قلب مردم و رزمندگان کشور را جریحه‌دار کرده بود، افزود: یگان‌های عملیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یگان‌های ارتش جمهوری اسلامی و سایر یگان‌ها و کسانی در عملیات بیت‌المقدس مشارکت داشتند و فداکاری زیادی برای آزادی خرمشهر انجام دادند.

رئیس سازمان بسیج ادامه داد: در مرحله اول بعضی از تیپ‌های سپاه توانستند ضمن عبور از رودخانه کارون ایثار و از خودگذشتگی مواضع خود را در پشت جاده‌ اهواز ـ خرمشهر ایجاد کنند و یک ‌هفته تمام ارتش متجاوز عراق سعی کرد که این مواضع را پس بگیرد.

معاون سیاسی سپاه: مقاومت در خرمشهر تمام معادلات دشمنان را بر هم زد/ فتح خرمشهرهای دیگری در پیش‌رو قرار داردگفت‌وگوی داغ زیر پل خرمشهر؛ روایت دست اول «عنایت» از حماسه‌ها و رنج‌های مردم خرمشهر در سالروز آزادی«آزادسازی خرمشهر»؛ امیدی برای این روزهای «ملت»/ توصیه امام(ره) پس از «سوم خرداد» چه بود؟

سردار سلیمانی تصریح کرد: در این میان گردان سلمان تیپ حضرت رسول (ص) با ایستادگی باعث شد که دشمن متجاوز به اهداف خود دست پیدا نکند تا شرایط برای مرحله دوم عملیات آماده شود.

رئیس سازمان بسیج اضافه کرد: در همین منطقه‌ای که ما الان قرار داریم خطوط دفاعی نیروهای عراقی بود و این نیروها از دهم اردیبهشت با رزمندگان ما درگیر شده بودند.

سردار سلیمانی گفت: نیروهای دشمن از 20 روز قبل از عملیات بیت‌المقدس می‌دانستند که حمله نیروهای رزمندگان اسلام برای آزادسازی خرمشهر نزدیک است.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان نقش بارزی در آزادسازی خرمشهر داشتند، گفت: گردان‌های دانش‌آموزی و دانشجویی حضور فعالی در عملیات آزادسازی خرمشهر داشتند و این درحالی بود که این گردان‌ها باید آموزش‌های تکمیلی را می‌دیدند و برخی از این رزمنده‌ها بار اولشان بود که صدای تفنگ را می‌شنیدند.

سردار سلیمانی گفت: عملیات بیت‌المقدس شهیدانی مثل شهید باکری و شهید خرازی را تقدیم نظام اسلامی کرد.

وی افزود: روحیه شهادت‌طلبی آنچنان شرایطی را در روحیه رزمندگان ما ایجاد کرده بود که تا پای جان برای آزادسازی خرمشهر مقاومت کردند.

سردار سلیمانی یادآور شد: عملیات بیت‌المقدس سمبل فداکاری ملت ایران در دوران هشت ساله دفاع مقدس است و امروز باید به تاسی از آرمان‌های دفاع مقدس خرمشهر محرومیت‌زدایی، خرمشهر عدالت محوری، خرمشهر اقتصاد مقاومتی و خرمشهر مردم‌سالاری اسلامی را در کشور ایجاد کنیم و راهکار آن نیز تمسک به فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی گفت: ساختن ایران قوی هیچ‌راهی جز تفکر بسیجی، روحیه جهادی و وحدت و همدلی نخواهد داشت و امروز جوانان باید پرچمدار حرکت نورانی شهدای نظام و انقلاب باشند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عملیات بیت المقدس آزادسازی خرمشهر سردار سلیمانی سازمان بسیج گردان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۶۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد، گفت: مهمترین مسئله این است که بسیج اساتید باید در بیرون و داخل دانشگاه چاره‌اندیشی کند.

محمد دوستار، رئیس دانشگاه گیلان امروز ۶ اردیبهشت‌ماه در نشست با مسئولین کانون‌های بسیج اساتید استان که با حضور رئیس بسیج اساتید کشور در دانشگاه گیلان برگزار شد، اظهار کرد: بسیج شجره طیبه‌ای است که به ابتکار حضرت امام(ره) کارکردهای متعددی در حوزه‌های سازندگی، علمی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و غیره دارد و ابعاد مختلف آن بسته به شرایط زمانی و مکانی برجسته می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه بسیج سرمایه اجتماعی بوده که در همه اقشار نفوذ کرده است، افزود: در استان به همت همه همکاران که در بسیج اساتید دست در دست یکدیگر داده‌اند، همگرایی شکل گرفته و ان‌شاءالله تداوم داشته باشد.

رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد، گفت: مهمترین مسئله این است که بسیج اساتید باید در بیرون و داخل دانشگاه چاره‌اندیشی کند؛ در بیرون دانشگاه مسائلی نظیر اقتصاد، عفاف و حجاب و... نیاز به اندیشه محوری دارند و بسیج اساتید هم حاملان اندیشه هستند؛ همچنین در داخل دانشگاه هم چالش اساسی همگرایی دانشجویان و اساتید است که اساتید باید دانشجویان را همراه کنند.

دوستار ادامه داد: حدود ۹۰ هزار دانشجو در استان گیلان داریم، پیشنهاد می‌کنم زمینه‌ای فراهم شود بین اساتید و دانشجویان در داخل دانشگاه همگرایی خوبی صورت گیرد، در این راستا باید با تمام توان و ظرفیت برنامه‌های کاربردی داشته باشیم و بتوانیم دانشجویان را جذب کنیم.

هادی مدبری، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان هم در این نشست با بیان اینکه بسیج اساتید می‌تواند باعث تقویت همدلی و مشارکت بین جامعه دانشگاهی شود، اظهار کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت، فناوری و نوآوری در پژوهش از مأموریت‌های جهاددانشگاهی بوده که با اهداف تعالی بسیج اساتید همسو است.

وی افزود: باید در بسیج اساتید برای رسیدن به اهداف یک نقشه راه با هدف تبیین مسائل و شناسایی نیازها و ارائه راهکار داشته باشیم؛ تدوین نقشه راه منجر به یکپارچگی، همدلی و هم افزایی در اجرای اهداف بین مجموعه دانشگاه‌ها بنابر ظرفیت‌های هر واحد می‌شود.

مدبری با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های اساتید و نخبگان دانشگاهی استان، در رفع مشکلات و مسائل و توسعه استان استفاده کنیم، گفت: محیط زیست، دریای خزر، پسماند سراوان، اقتصاد دریامحور، تالاب انزلی از مسائل مهم در گیلان هستند که می‌طلبد از طرح‌ها و پژوهش‌های جامعه علمی و اساتید بومی استان برای آنها راهکار ارائه شود.

مجتبی ملکی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان هم در ادامه با بیان اینکه بسیج از بانشاط‌ترین نیروهاست، در شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریت‌هایی به بسیج سپرده شد، گفت: چقدر از ظرفیت نخبگانی و پتانسیلی اساتید استان با وجود چالش‌هایی نظر پسماند، دریای خزر و محیط زیست استفاده شده است؟ در واقع بسیج اساتید مظلوم واقع شده در حالیکه بسیج اساتید در جهت نظام و انقلاب در برهه‌های مختلف اثرگذاری خود را اثبات کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • رئیس سازمان بسیج: نگاه به ایران بعد از عملیات وعده صادق ارتقا پیدا کرد
  • سردار سلیمانی: عملیات «وعده صادق» عامل خودباوری است
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس نشانگر تحقق وعده‌های خداوند است
  • عملیات «وعده صادق» میخی بر تابوت صهیونیست ها بود
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • انقلاب اسلامی یک قاعده جدیدی در جهان ایجاد کرده است