Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی هفته جهانی سلامت گوارش، از سرطان روده بزرگ به عنوان سومین سرطان شایع در دنیا نام برد که قابل پیشگیری است.

 نجمه آل طه، با اشاره به اینکه سرطان روده بزرگ سومین سرطان شایع دنیا محسوب می‌شود ولی از طریق غربالگری به موقع قابل پیشگیری است، گفت: به طور متوسط یک پولیپ در روده بزرگ طی ۷ تا ۱۰ سال ممکن است تبدیل به سرطان بدخیم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره برگزاری هفته سلامت گوارش اظهار داشت: امسال در کشور از ۳۱ اردیبهشت تا ۶ خرداد همزمان با هفته جهانی سلامت گوارش این موضوع در کشور ما نیز مد نظر قرار گرفته است که به صورت اختصاصی به موضوع پیشگیری از سرطان روده بزرگ خواهیم پرداخت.

آل طه افزود: به طور کلی سرطان روده بزرگ سومین سرطان شایع دنیا و دومین سرطان است که بیشترین آمار مرگ و میر را به خود اختصاص داده است، بنابراین توجه در پیشگیری غربالگری و درمان به موقع این بیماری بسیار ضرورت دارد.

دبیر علمی هفته جهانی سلامت گوارش خاطرنشان کرد: تقریباً ابتلاء به سرطان روده در مردان و زنان مشابه است و تفاوت جنسیتی خاصی وجود ندارد البته از هر ۲۳ زن یک نفر می‌تواند در سال مبتلا به سرطان روده بزرگ و از هر ۲۵ مرد یک نفر در سال مبتلا شود و به میزان بسیار اندکی ابتلاء به این سرطان در میان مردان بیشتر است.

وی گفت: بنابراین توصیه می‌شود که حتماً نسبت به غربالگری و تشخیص به موقع این بیماری اقدام شود. در گذشته مدت زمانی که برای غربالگری در نظر گرفته می‌شد، سنین ۵۰ تا ۵۵ سال به بالا بود ولی از آنجایی که در حال حاضر افراد جوان‌تر هم مبتلا به این سرطان می‌شوند برخی پزشکان توصیه می‌کنند که افراد بالای ۴۵ سال نسبت به انجام غربالگری از طریق کلونوسکوپی اقدام کنند.

آل طه با بیان اینکه سرطان روده بزرگ بسیار شایع‌تر از سرطان روده باریک است، گفت: از آنجایی که یک پولیپ عامل ابتلاء به سرطان روده بزرگ است بنابراین تشخیص به موقع بیماری بسیار حائز اهمیت است و می‌توان گفت که به نوعی سرطان روده بزرگ کاملاً قابل پیشگیری است.

دبیر علمی هفته جهانی سلامت گوارش در ایران گفت: یک پولیپ برای این که تبدیل به توده سرطانی و بدخیمی می‌شود به طور متوسط حدود ۷ تا ۱۰ سال زمان می‌برد بنابراین تشخیص به موقع بیماری در درمان موفقیت آمیز سرطان روده بزرگ بسیار حائز اهمیت است بر همین اساس در هفته سلامت گوارش به این موضوع بیشتر خواهیم پرداخت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرطان روده بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تأیید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره‌ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تأکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان؛ عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه براساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تأمین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

تشخیص زودهنگام سرطان پستان با بیوسنسور ایرانی

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی؛ دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئیس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل‌دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی؛ دبیر کمیته تجاری‌سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل‌دهی زیست‌بوم پیشگیری و شخصی‌سازی درمان و شبکه‌سازی در آن اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم