Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت بهداشتی و جانشین قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت: کاهش میزان جمعیت کودک و جوان گیلان در طی سال های آینده یک تهدید بزرگ برای استان و کشور محسوب می شود و این امر می تواند بحران های امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وسیعی را برای آینده استان به بار آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، اسماعیل نورصالحی، سرپرست معاونت بهداشتی و جانشین قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع خبرنگاران با اشاره به نرخ باروری پایین در استان، اهمیت اقناع و آگاهی بخشی به مردم گیلان به منظور فرزندآوری را یکی از مسئولیت های رسانه ها دانست و اظهار کرد: علاوه بر اینکه نرخ باروری در استان پایین است، جمعیت گیلان به سرعت به سمت سالمندی پیش رفته و رسانه ها با آگاهی بخشی درخصوص این مهم باید بتوانند توجه خانواده های گیلانی  نسبت به آینده استان را جلب کنند و با ایجاد حساسیت  به این موضوع، تعالی و پیشرفت استان  رادر آینده رقم بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: کاهش میزان جمعیت کودک و جوان گیلان در طی سال های آینده یک تهدید بزرگ برای استان و کشور محسوب می شود  و این امر می تواند بحران های امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وسیعی را برای آینده  استان به بار آورد.

جانشین قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به قانون جوانی جمعیت و بندهای مختلف آن که وظایف همه  دستگاه ها در آن مشخص شده، گفت: رسانه ها می توانند با مطالبه گری از دستگاه ها در اجرای قانون جوانی جمعیت که بخشی از آن مشوق های قانونی برای فرزندآوری است، نقش قابل توجهی برای آینده  گیلان و گیلانیان ایفا نمایند.

نورصالحی تصریح کرد: باید پیش از وقوع بحران جمعیت نسبت به آن پیشگیری های لازم را انجام داد زیرا پس از گذشت ۳۰ سال و افزایش جمعیت سالمند استان و کشور، تبعات کاهش جمعیت جوان، دامان کشور و استان را خواهد گرفت.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه  درخاتمه  ابراز امیدواری  کرد: با همکاری و نقش  آفرینی همه  رسانه ها و دستگاه های مرتبط نسبت به برون رفت از چاله  جمعیتی که استان به آن دچار شده است ، اقدامات موثری در استان  گیلان صورت گیرد.

فیروز نصیرزاده، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نیز در این نشست با تشریح اهداف تشکیل کارگروه رسانه ای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان گیلان که سالمندترین استان کشور محسوب می شود، گفت: افزایش آگاهی مردم نسبت به بحران سالمندی، اولویت اساسی قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت دانشگاه می باشد. 
 

مدیر روابط عمومی دانشگاه با تاکید بر نقش رسانه ها و متولیان فرهنگی استان در آگاه ساختن مردم نسبت به اهمیت موضوع جوانی جمعیت، اظهار کرد:  با افزایش آگاهی مردم توسط دستگاه‌های فرهنگی و رسانه ها در خصوص ضرورت فرزندآوری در این شرایط بحران جمعیت در کشور خصوصا استان گیلان،  شاهد تغییر نگرش و نهایتا رفتار آحاد جامعه به جوانی جمعیت در آینده خواهیم بود. 

نصیرزاده با اشاره به نقش مهم دانشگاه ها و سازمان‌های فرهنگی در ترغیب جوانان به تشکیل خانواده و فرزندآوری یادآور شد؛ طبق فرمایش مقام معظم رهبری بر همه ما واجب است که برای افزایش نسل و جوان تر شدن نیروی انسانی کشور تلاش کنیم و موکدا توصیه فرمودند که در کنار تدابیر قانونی برای جوانی جمعیت باید به فرهنگ سازی در فضای عمومی و در نظام بهداشتی اهمیت بدهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی گیلان دستگاه ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است

ایسنا/کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری تاکید کرد و کارشناسان علوم آزمایشگاهی را دیده‌بانان حوزه سلامت دانست.

دکترعلی اصغر خیرخواه امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در آیین گرامیداشت روز ماما و علوم آزمایشگاهی گفت: ارائه خدمات سلامت با همکاری واحدهای مختلف محقق می‌شود و در این جهت تلاش مجموعه بهداشت و درمان بر کسی پوشیده نیست و گرامیداشت این روز بهانه‌ای برای تجلیل و ستایش از زحمات ماماها و کادر علوم آزمایشگاهی است.

 وی افزود: این نخستین جلسه رسمی تقدیر و تشکر از  کادر حوزه علوم آزمایشگاهی بعد از کرونا است و شاید خدمات این حوزه کمتر دیده شود ولی نقش بسیار موثر و اساسی در حوزه سلامت و درمان بیماران دارند که می‌توان گفت دیده‌بانان حوزه سلامت هستند.

خیرخواه در ادامه با اشاره به اهمیت نقش ماماها در حوزه سلامت اظهار کرد: ماماها نقش کلیدی در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری دارند و با کمک‌هایی که به مادران و زنان باردار کردند، سلامت جامعه را ارتقا بخشیدند و دغدغه‌های آنها در این زمینه داشتند، جای تقدیر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اقدامات انجام شده در بحث جوانی جمعیت جنوب کرمان افزود: در این راستا افزایش تخت‌های NICU مراکز درمانی را داریم و شاهد راه‌اندازی یکی از بزرگترین پروژه‌های جنوب کرمان خواهیم بود.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در راستای تحقق مطالبات در روزهای آینده گفت: مجموعه دانشگاه در تمام معاونت‌ها تلاش صادقانه‌ای در ارتقا و توسعه خدمات سلامت دارند که جای خرسندی است.

به گزارش ایسنا، در این آیین از ماماهای نمونه کشوری و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و کارشناسان نمونه علوم آزمایشگاهی دانشگاه تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • شرایط دریافت وام‌ها و تسهیلات فرزندآوری باید تسهیل شود
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند