Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن – ایرنا – مقلامات انگلیس در بحبوحه نگرانی جهانی از شیوع آبله میمون معتقدند که این یک بیماری نادر است و شیوع آن مشابه همه‌گیری کرونا نخواهد بود.

به گزارش ایران اکونومیست، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای گفت: آبله میمون یک بیماری خیلی نادر و عواقب آن تاکنون خیلی جدی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما مهم است که ما اوضاع را زیر نظر داشته باشیم و این کاری است که آژانس امنیت بهداشت انگلیس روی آن متمرکز است.

ساعاتی پیش هم «سیمون کلارک» معاون وزیر خزانه داری انگلیس در اظهار نظر مشابهی عنوان کرد که نسبت به شیوع این ویروس نگاهی محتاطانه دارد اما «مطمئناً نگران» گسترش آن مانند همه‌گیری کرونا نیست. آبله میمون تاکنون ۲۰ انگلیسی از جمله یک کودک را بیمار کرده است.

کارشناسان بر این باورند که آبله میمون مانند ویروس کرونا که کشور را مجبور به دو سال محدودیت‌های فلج‌کننده اقتصادی کرد، از کنترل خارج نخواهد شد؛ آن‌ها با این حال وضعیت انگلیس را "نگران کننده" و "بی سابقه" خوانده‌اند.

آژانس امنیت بهداشتی انگلیس قرار است آخرین آمار ابتلا به این ویروس را در کشور اعلام کند. این سازمان روز جمعه هشدار داد که بدترین وضعیت ابتلا به این ویروس هنوز در راه است.

وزارت بهداشت انگلیس به افرادی که با مبتلایان به آبله میمون تماس داشته‌اند توصیه کرده که به مدت سه هفته خود را قرنطینه و از تماس با کودکان خودداری کنند. این میزان از قرنطینه دو برابر زمانی است که به افراد مبتلا به کرونا توصیه شد، چون گفته می‌شود که دوره نهفتگی ابله میمون بسیار طولانی‌تر است.

آبله میمون که بیشتر در مناطق دورافتاده مرکز و غرب آفریقا شایع است، در ۱۵ کشور اروپایی و آمریکا شناسایی شده است. ساعاتی پیش مقامات بهداشتی اسکاتلند از شناسایی این ویروس در این منطقه خبر دادند. آرژانتین هم شب گذشته اعلام کرد که در حال بررسی یک مورد مشکوک است.

سازمان جهانی بهداشت گزارش داد در مجموع ۹۲ مورد تائید شده آبله میمون در ۱۲ کشور مختلف جهان به ثبت رسیده است. بعلاوه، این سازمان تاکید کرد که در کل ۲۸ مورد مظنون به ابتلا در دست بررسی قرار دارد.تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت هشدار داد جهان با چالش‌های هولناک  از جمله کووید، جنگ و آبله میمون مواجه است.

آبله میمون یک عفونت ویروسی نادر و شبیه به آبله انسان است و اولین بار در سال ۱۹۵۸ در میمون‌هایی که برای تحقیق نگهداری می‌شدند، کشف شده و اولین مورد آبله میمون در انسان نیز در سال ۱۹۷۰ میلادی شناسایی شد.

گفته می‌شود که این ویروس از حیوان به انسان منتقل می‌شود و واکسن آن در سال ۲۰۱۹ ساخته شد، اما در دسترس عموم نیست.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انگلیس ، ایالات متحده آمریکا ، سازمان جهانی بهداشت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انگلیس ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!

وزیر خارجه انگلیس با طرح ادعاهایی علیه ایران، گفت اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند.

به گزارش ایسنا، دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه و در اظهاراتی گفت «پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای» برای آتش‌بس ۴۰ روزه در غزه در مقابل آزادی اسرا اسرائیلی وجود دارد.

طبق گزارش الجزیره، وی مدعی شد: ایران با حمایت از حماس در غزه و حوثی‌های یمن (انصارالله) و حزب‌الله لبنان موجب بی‌ثباتی در منطقه می‌شود.

این ادعا در حالی است که انگلیس به همراه آمریکا بارها به خاک یمن حمله کرده‌اند و از حامیان رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه بوده‌اند.

ایران هم بارها اعلام کرده نیروهای مقاومت در منطقه بر اساس منافع کشورهای خود، به مبارزه علیه اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهند.

کامرون که در ریاض صحبت می‌کرد، ادامه گفت: اسرائیل باید از راه‌حل ۲ دولتی حمایت کند زیرا این امر در طولانی مدت به سودش خواهد بود. راه‌حل ۲ دولتی در طولانی مدت امنیت اسرائیل را تضمین خواهد کرد.

اخیرا نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا توافق آتش‌بسی که به حماس پیشنهاد شده را «بسیار سخاوتمندانه» توصیف کرد و گفت حماس باید هرچه سریع‌تر درباره آن تصمیم‌گیری کند.

او مدعی شد که حماس در میان غیرنظامیان مخفی می‌شود و پایان‌نیافتن جنگ غزه به این دلیل است که حماس سلاح‌های خود را کنار نگذاشته، اسرا را آزاد نکرده و خود را تسلیم نکرده است!

بلینکن همچنین مدعی شد که اجرای راهکار ۲ دولتی در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی و همچنین عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و کشورهای منطقه «بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس» خواهد بود.

او همچنین با طرح این ادعا که حماس تنها مانع حصول توافق آتش‌بس در جنگ غزه است، گفت سران جنبش مقاومت فلسطین باید هرچه سریع‌تر درباره پیشنهادی که به آن‌ها شده تصمیم‌گیری کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • ادعای وزیر امور خارجه انگلیس درباره پیشنهاد آتش‌بس ۴۰ روزه به حماس
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت